Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

d

yaylının pratikliği en iyisi bencede. pcp nin karmaşıklığından dolayı hiç heves etmedim bi sürü ekipmanı peşinde taşımak zorunda olmakta ayrı bi dert. al yaylıyı pelleti doldur cebine namluyu kır koy pelleti at. pompaymış tüpmüş dolum aparatıymış moderatörmüş bilmem neymiş hiç uğraşamam :D

destek aparatını unutun ;lol; ;şrofls;. tabi pcp nin gücünede erişmek mümkün değil... ;box;x ;tufey#

abilerim arkadaşlarım dostlarım bozulan bir üründür tamam kabul ettim o kadarını. fakat diyorum ki 36 tane pellet atmadım en fazla 30 yani ondan bile emin değilim bilemedin 35 dedim ama 36 bile değil bu kadar kolay mı ya hak yenmesi ? Yarın ilk işim adamla son kez konuşmak olcak benim her türlü zararımı karşılamazsa tüketici mahkemesine gideceğim... bakalım sonuçlar nasıl olacak.. bunların hiç birinden şikayetci değilim sadece ben adam akıllı ücretimi ödeyip almışım ürünü neden bir hizmet böyle yapılıyo yaklaşık 5-6 tane av bayi gezdim tabi önceden fiyatları netten araştırıp ilk baş bir fikir sahibi oldum. ve gezdiğim tüm av bayiler her şeyden önce kral torun retay gibi ürünleri tavsiye edip internetteki fiyat üzerinden bile % 100 karlı bir fiyat söylediler en son bu arkadaştan mod 99 aldım ama dediğim gibi 36. pelleti namluya koymadım bile....

sikayet etsenizde bi kanıt olamaz optimanın yaylı sertifikası yok yanı sizin hatanız olur dampasız kullanmaktan

ben de bulamadım bizlere uygun fiyat yaparsa hepimiz oradan alalım.

Ben ankarada bir bayiden teker teker 15 tl den alıyordum. Artık gelmeyeceğini bilseydim 5 er 8 er alırdım belki de çok daha uygun bir fiyat yapardı.

bende o fiyata alıyorum adam sadece exact jumbo gelir artık diyolar...

çok iyi olmuş elinize sağlık. ama 2 sorum var:
    1. niye 108m? (keşke 100m olsaydı)
    2. niye 8 atış? (keşke 5 yada 10 atış olsaydı)

sadece aklıma geldi, sordum.

tahminen cevap veriyim..
    1.atabileceği düzgün alan yada güvenli alan olabilir
    2.windy citynin sarjoru 8 li olduğundan olabilir mi ? emin değilim ama... tahminlerim

elinize sağlık erhan bey 180 metre bizlerin genellikle denemek istemedikleri ve pek az ustamızın heves ettiği bir mesafedir. Her şeyden önce sıradan kalıplardan kurtulmanızı tebrik ederim(kendi namıma ben kurtulamadım).

Daha ağır pelet kullansaydınız acaba rüzgara karşı daha iyi grupman çıkartabilirmiydiniz. Mesela ince mehmet solist peletler gibi.

Ben, sumatra 6.35 in rüzgardan etkilenmemesini düşünerek, rüzgarın isabeti etkilememesinin nedeni; Ya pelet ağırlığından yada gücünden dolayıdır diye düşünüyorum.

ar6 olsa olurduda wind city yi bilmiyorum ama tahminimce cok güçlü olduğundan bunu attığında pellet sapıtır ve dağılır ağır pellet daha sağlıklı sonuc verebilir eğer 40 fpe güçünden fazla ise..

en ucuz ayak yatagun dampa sanırım o da 106 tl ye geliyo kargosu filan 120 bulur yaylıya bu kadar para harcayana kadar keşke pcp alsaydım 2. el 500 e bile pompa dürbün tüfek at44 setler gördüm forumda.

herşeye rağmen yinede mod 99 kullanmamdan yana olan varmı ? yani misal sen onu bunu boş verde. git al bi dampa ayak veya şöyle yap böyle yap seni pcp masrafından kurtarır gayetde güzel bir tüfek diye bir fikri olan varmı ? yoksa iade etcem :(

para sorunun yoksa diana 350-460 param az diyosan x20 sup 4.5 veya gamo hunter dx 4.5 olabilir

bilmiyorum mahşalah sağşam ciğer var ben 3-4 metreye daldığımda max 30-40 sn kalabiliyorum suda onlarada balıkğı nasıl vurcam bilmiyorum :D

tek pellet atan diyor kurallarda bizimkiler sarjorlu bi sorun olustur mu yoksa dediğiniz sadece semi auto olmasın mı ?

Bu çok mu zor sizce vergi mi ödemek gerekiyor? "Numune" adı altında hali hazırda 1-5 adet arasında ürünleri yurtdışı fiyatından getirebilir misin? Getirip satabilirsin bunlara vergi ödedik atıyorum bu tüfek yurt dışında 1500 dolar=3000 lira (siz bunları 5 adet farklı modellerde farklı kişi adlarına toplamda 25-30 adet alsanız 2800-2900 tlye alabilirseniz) Ben bu tüfeği 3000e aldım %20 vergi verdim evraklarla uğraştım gibi şeyler diyip 4000 liralara satabilir misiniz? Burası Türkiye bu biraz şanş biraz tanıdık biraz dalavere olabilir mi?

Buna nerden mi kapıldım biraz duyma birazda araştırma

http://www.teknoseyir.com/34597/yurtdisi…amanin-yollari/

bu ülkede bi ölüme cağre yok onun dısı herşeyi tanıdık dost most derken hallderiz yeterki yapmak isteyelim

Bugün akşam arkadaşım atışa gidelim dedi. Apar topar hazırlanıp çıktık. Hava kararmadan önce 1,5 saat zamanımız vardı. Güzel bir yer bulduk oldukça güvenli. Hedeflerin uzaklığı 110 mt ölçtük. Resimde arka planda araçların olduğu yerden yaptık atışları. Tüfeği aldıktan hemen sonra parmağım kırıldı bu yüzden ilk uzun mesafe denememi henüz yapabildim.
    Tüfek: AA S510 5.5
    Dürbün: Hawke 3-9x40
    Pellet: AA Exact Jumbo 15.89 grain (Kutunun içinden çıkan mermilerin durumu çok vahim. En az 20 tanesi şarjöre dahi girmiyor. Belki abartı gibi gelecek ama 200 taneden fazlasının kuyruk kısmında bükülen bir yer mutlaka var. Normal mi bilemedim X( )
    Atış pozisyonu: Oturarak destekli
    Rüzgar: Neredeyse sıfır

10 atışın altısı hedefte 4 tanesi meçhul, Hiç üstüme almıyorum suç pelletlerde ;şrofls;.

[img width=450 height=600]http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2294_zps6c9589a2.jpg[/img]

[img width=800 height=600]http://i874.photobucket.com/albums/ab303/communards/IMG_2292_zpsb55fb6ff.jpg[/img]

:D silaha alışman lazım biraz 22 eylül ft yarısmasına katıl ayar cekeriz o silaha biz :D 110 metre yine iyi o dürbünü saka bi yana ünsal abi... tebrikler

Yurtdışındaki bir arkadaşım yakında Türkiye'ye gelecek.
    Gelirken birkaç havalı silah siparişim olacak ama acaba ABD havaalanında veya TR'ye girişte problem olur mu, bilginiz var mı?

(Bu arada almak istediğim silahlar)
    Gamo PT-85
    Beretta Px4 Storm
    Whalter CP99

abd de sıkıntı olmaz faturasını ibraz eder onlar co2 tabanca olduğunu anlar ama ülkeye sokarken bizimkiler ne der orasını bilemem....

Vortex pistonlar sanırım geçen seneki fuarda hatsan sahibi tarafından tanıtılmıstı internette videosu var.Vortex pistonla hız ayarlaması yapılabiliyor.Ayrıca vortex pistonda olsa hala hatsan tüfeklerinin garip olduğunu dünüyorum .Birazda dışına para harcayıp şöyle tactical birşeyler yapsalar hiç fena durmaz.

güzel düşünce ama birçok arkadasımız x20 stogerin atac modelini pek sıcak bakmadı sadece tactital oldu diye yani bence hatsan önce adam etdin silahları sonra tactical vs yapsın asıl düşüncem bu mesela galatian serisi cıkıcağını su at 44 lere regülartor üretseydi ne olurdu illa +300 tl verip mi almamız lazım ?