Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

ben acıklık getiriyim camonun dizaynından dolayı mossy oak break up diye geciyor ondan dolayı fransız malı gibi görünebilir sadece dıs tasaramı yani kundağı fransız tasarımı

evet bende gördüm o hız olayını :) daha tam olarak yapmışlar galiba :)
    biddikkat ettiniz mi bütün modelerde vortex sistemi var. Acaba artık yaydan vazmı geçiyo ?

Saygılar...

vortex pistonlu mod 125 avrupada coktan var internette arayın dünya kadar video var...

Ben dijiturk te history diye bir kanalda, modern rehinciler ve depo savaşları diye iki programı takip ediyorum. Onların para harcama ve para kazanma stili bizi aşar. Benim beş lira etmez dediğim eşyaya üç beşbin dolar verip buna beşbin lira eder dediğim silahları üçyüz beşyüz dolara satıyorlar.

aynen öyle bi arabaya 25000 istyine en fazla 10000 veriyolarda yada 3-5 dolar eder dediği sinek yakalayacı kaseye 3000 dolar vermesi gibi...

daha öncede dediğim gibi kümes evin sag tarafında kabak gibi açıkta. Kümes hafif capraz durdugundan girişi ve bi kenarı cok ne görünüyor. Buda baa onu daha net görmeme yardımcı oluyor. Gece çatıya cıkıcam orda bklicem. Zaten dün tavuk öldüremedi iyice sinirlenmiştir :) o öfkeyle gelicek zararla oturacak :) umarım tek atış hakkımı sabit yakaladıgımda işini bitiririm.

Saygılar...

söylede yaparbilirsin belki öldürdüğü tavuklarıa osman amcanın yöntemini uygula belki giremez dısarda onu görür tekrar kan emmek ister ve zehir iş görür ?

Steyr'le uzun bir süredir 15,89 JSB gri kapaklı peletleri kullanıyordum ve silah gayet isabetli atıyordu.Son kalanlarıda yarışmada kullanması için Rehşan'a verdikten sonra elimde kalmadığı için yine JSB'nin 15,89 kırmızı kutulu olanlarını kullanayım dedim.50 metrede yaptığım atışlarda grupmanlar oldukça kötü çıktı.Bu isabet bozukluğunun peletle bu kadar ilgisi olamaz sonuçta bu da JSB diye düşünüp neredeyse silahın regülatör, çekiç yayı, hızı v.s ayarları ile oynamayı düşündüysemde aklıma yanımda bulunan oldukça eski tarihlerde aldığım 5,51 AA 16 grain peletleri denemek geldi.Bu peletlerle aynı şartlarda yine 50 metre grupmanı tatmin edici olunca sorunun pelet namlu uyuşmazlığı olduğu meydana çıktı.Her nedense Steyr kırmızı kutulu yeni nesil JSB'leri güzel atmıyor.

[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img689/5363/62u2.jpg]

anladığım kadarıyla kırmızı air arms jsb leri iyi atmıyor hatsan jsb leri iyi atıyor gri kapaklı bu öyle ise cok garip birbirinin aynısı bc değerini kadar nasıl bi fark olabilir ?

ya kapsül boş. Namlunun ortasında şöyle ortası boş ama . Namluya bakıyorum bişey yok gibi. Kapsül yuvarlak ya. Normal yuvarlak bi biçimde duruyo yitiyorum tel ile tele takılmıyor.

Saygılar...

bak söyle yap sert bükülmecine emin olduğun sert bi demir al inşaatalarda kullanılan vs namlunu cıkısından yanı sacmanın cıktığı yerden... demiri sok tepesinden cekicle vur mermi koyulan yerden cıkıcak o...

eger 600 lira ve üstü olsun şahsen tutulmaz gibime geliyor.
    Çünki zaten stoeger suppresorun gücü ve tahribatı belli bu gelennde bundan çokta fazla iyi olacagını sanmıyorum.

Giderim 650 liraya gamo hunter combo alırım yanında 3x9x40WR dürbün ve tek parca ayaktta var.
    Şimdi stoegerin yanndada dürbün veriliyo dicek stoegerciler ama stoeger dürbünümü yaylıda dayanır gamomu ?
    Uzun lafın kısası benim düşünceler bu.

Saygılar....

katılıyorum ben kişisel olarak yaylı alıcaksa tahribata fazla bakmam ona karsı tepmesi cok rahatsız edici oluyor mod 125 te bunu acı bi şekilde tattım evet gamo hunter dx alınır ama tek parça ayakta kurmaraz dürbünü onu söyliyim dampa sartır

Aksu ava bilgileri girişmiş haber ver seceneği bulunmakta pyramydair sitesinde ise 30 ağustosta stokta olucak 259$ satısa sunulcak bilgisi var sizce türkiyede ne kadar olur ve stokta olur ? ilk defa yaylı bi tüfek beni heyecanlandırdı :D 8o ;lol;