airwolf 70 atis yapiyor yüksek güçte düşük te 110-120 arasi fx ise bilgim yok
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
uzal mesafe aticaksan arkadakini yükselt kisa mesafede öndeki boylece 0 lama yaparsin
-
Teşekkürler Onur.
Toolbox - Preferences - Reset - Reset Pellet Database sorunu çözüyor.
aynen üsenmistim cepten bakmaya -
yasin abi programı reset atarsan ayarlardan düzeliyor
-
konyanın neresinde bu güzel mekan ?
-
PCP niz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama anlamadığım bir şey var. Pistonlu kullanan veya almayı düşünen arkadaşlara hemen pcp öneriliyor veya nasıl olsa pcp ye geçeceksin deniliyor. Ne alaka bilemiyorum. Evet ikisi de bir tür havalı, ikisi de pelet atıyor falan ama bunlar iki ayrı silah türü.
Kendi yaylılarımın yanında yaklaşık bir yıldır arkadaşların muhtelif bcp leri ile atış yapıyorum. Evet çok konforlu, rahat, attığını vuruyorsun vs. Ama pistonlu nun yeri, keyfi, rahatlığı başka.
Biri otomobil biri motosiklet gibi. Şimdi otomobil motosikletin alternatifi denilebilir mi?
Şayet daha önce hiç pistonlu kullanmadı iseniz ve imkanınız da varsa alın o pistonluyu. Aklınızda kalacağına keyfiniz de kalsın.
yok suan alma gibi düşüncem yok yaylı alsamda ya airking alırdım yada 460 magnum alırdım baya bi oldu pcp alali ilk aldığımda mod 125 ti cok zorlandım kırmakta direk pcp ve evet yapabilecekleri cok farklı bi pistonlu ile güç hız konfor vs.... -
havali tüfek sevdana bu tüfekle baslicaktim sonra almadim 1. günde pcp ye gectim bu tüfek hakkında hiçbir bilgi inceleme bulamadım yada kullanicisi yok tr de nasil bi tufektir hep içimde kaldi acaba alsamiydim diye iyi bi yayli tüfek gibiydi Crossman Venom Dusk bilen kullanan var mı
-
Tebrikler
JSB RS ama piyasada bulunmuyor gibi jsb exact jumbo bile bulmakta zorluk cekiyorum -
doğa dostu bir abimiz serdar kılıc ın söylediği gibi insanları doğadan soğutmak için herşeyi yapıyorlar, kene yıllar öncede vardı şimdide var yıllar sonrada var olacak tavukları öldürünce biraz coğalmış olabiirler fakat akrep yılan nasılki tehlikeliyse kenede onlardan fazla değildir.
kkka hastalığı korkutuyor insanı cok derin olaylar normal keneler gibi değil..... -
zaten izmirde yazın fazla buluşma olmuyor malesef sonbahar gibi buluşmalar başlıyor
bu tip bulusmalarda özellikle dağlık alanlarda kenelere dikkat edin kötü sonuclar cıkabilir özellikle istanbulda bulusanlar ve diğer iç anadolu takımları dikkat etsin kene cok fazla var bu sene -
Beni çok heyecanlandırdı gerçekten 20 yıl önce kullandığım bu tüfeği şimdi yeniden bulmak... Maksadım bu tüfekle atış yapmak değil. Ara sıra belki ama, asıl maksadım gerçekten sıkıntısız, çalışır bir halde bulundurup, kundağı da güzelleştirebilirsem, bu hatırayı duvarıma asmak istiyorum.
düşünüyorumda 20-30 yıl sonra havalı tüfekler ne olur acaba devam eder mi biter mi ? bide torunlarımız cocuklarımız bi bakar at 44 lere hızı kac 1050 fps (fabrika hızı :D) onun tüfeği 3000fps off dede(baba) siz bunlarda nasıl atıslar yapıyordunuz 300-400 metreye cok uyduruk bunşar..... -
yoo hiç asırı olmaz dampa ayak ile 6x24-40 bile takarsınben mod 125 e sordun zannetim
-
Sizlere son sorum, araştırdıkça tabancama en uygun dürbünün 4x32 uygun olduğunu öğrendim bu dürbünde max. 30 metreye kadar kullanılıyor. 3x9-32 -40 -44 civarı dürbünler çok mu abartılı durur üzerinde ?
yoo hiç asırı olmaz dampa ayak ile 6x24-40 bile takarsın -
valla o ayarları felan bilmiyorum kurcalamadım hiç bu pcb hobisinde bi hayli yeniyim yaklaşık 6 aydır forumu takipteyim o ayarı yapıncada isabet bozuluyormuş herhalde diğer arkadaşların modifiyelerini inceledim bayabi kafam karıştı o nedenle mod suz güçlü ve uygun fiyatlı baktım bt 65 ve sumatra var bende sumatrada karar kıldım havalıda çoook eskiyim lakin pcb de yeniyim bu nedenle sumatra eğer ankarada olsam veya istanbulda mutlaka modlayacak arkadaşlar vardır lakin kayseride hobidaş ya yok yada az
bildiğim kadarıyla modlama değil tam olarak emliyetin altındaki delikten baya bi uzun alyan sokup ceviriyosun güç ayarını kısıp acıyosun isabeti etkiler mi deneyenlere sormak lazım en fazla dürbün ayarın değişir bunu yapınca bence güçten dolayı sapma veya düşme mesafesi değişir -
Mod 90 Türündeki tüfeklere görüntü açısından ne tür değişiklikler yapılabilir.
Çünkü Tüfeğe bakınca her tarafı siyah kaba bir görünümü var
kundat değişimi bez bant uygulaması ile askeri kamuflaj cok sık durur metehan abi(kafa avcısı) bi ara bulup satıyordu aldığı fiyattan zor bulunuyor biraz -
şekline takılmazsak fiyatıda cabası ki şeklide sıradışı geliyor zaten bana çok hoş bir tüfek zaten 5.5 tüfeğim var at44 tahribatta pek etkilemiyor beni o nedenle 6.35 olmasını istiyorum
at 44 evet pek tahribat tüfeği değil ama setiskur ayarını acınca 40 fpe oluyor nerdeyse -
haklısınız zaten bende 500 düşünüyordum ama danışmak istedim zaten özellikle 6.35 istiyorum öte yandan bir gurupman beklentim yok zaten başta belirmişti safi güç istiyorum etkileyici olsun ne bileyim 2 sunta delsin kırsın parçalasın gibi zaten güç ayarı olması istediğinde isabetli bir atış eğrisi verir diyorlar vermezse yani şişe vuramazsak bizde hedef büyütür teneke vurarız kanaatindeyim
yalnız bu karbin nedir bi bilen yokmu mesela hatsandaki rb sb felan gibi birşeymi long gibi bişeymi
sumatra 500 6.35 alırsanız air ranger 22. cal hatta 6.35 ten güçlü olur tüfek -
Hazır satılan çekiç ve valf yaylarından almıştım fakat tüpü bir türlü açamadım ve şimdilik sadece çekic yayını değişerek o haliyle bıraktım. Ortalama tam güçte 38 fp güç üretiyor. Eğer tatmin etmezse ilerde valf yayını değişip 45 fp civarlaırna çekeceğim.
Tabi ilk defa yabancı olduğum bir tüfeği açınca hatalı bir iş yapmamak için elim ayağım titremedi değil ama gayet kolaymış Takıldığım yerlerde bana yardım ettikleri için (MASTER) Akif abi ve (İRONARM) Rüştü abiye çok teşekkür ederim. Ayrıca Levent kardeşimede sıkışınca danıştım, elden geldiği kadar yardım etmeye çalıştı onada ayrıca teşekkür ederim.
Akşam denedim fakat scuba azalmış 170 bar 100 bar arası denemek mecburiyetinde kaldım. Tam güçle 170-100 bar arası 38 atış yapıyor, tahminim 200-100 arası . 55 60 atış arası yapar.
Chrono olmadığından telefonla ölçtüm, 5-10 fps fark edebilir.
28 grain 780 fps
18 grain 970 fps
21 grain 900 fps
16 grain 1025 fps
Civarlarında değerler üretiyor. 16 grain baya isabetsiz oldu bu süratle, gücü seviye 3 e alınca eski isabetine kavuşuyor. 18 ve 21 grain gayet iyi özellikle 18 grain seviye 4 buçukta çok iyi grupman çıkardı. 28 grain ile grupman denemedim, tahribat denedim ve ehh idare eder tahribatı, en azından artık 10 metreden 18 mm mdf yi delebiliyor, önceden çıkışına yakın civarda kalıyordu.
Saygılar.
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz at 44 gibi dağıldımı toplanmaz tüfeklerden değildir airarms pratik yolları vardır mutlaka üstatlar bilir -
Bu 2500 bt 65 ten güçlümü
22 lik aynı güçte ama daha kaliteli 2500 6.5 ta ise 65 ft 2500 bt ise 52 ft
-
Teşekkürler 357 şarjörsüz modek değilmi birde bu carbine nedwmek onu bi açuklarmısınız
kundak tipi olsa gerek bilmiyorum tam nedir