Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Selamlar ve hayırlı ramazanlar forumdaşlar bu sumatra nın 6.35 modelini almak istiyorum zaten bir 5.5 cal tüfeğim var yalnız sumatra fanı baya bi karıştırmama rağmen kafam karıştı hangi konuda derseniz 500 mü2500 mü carbin nedemek pek anlayamadım birde 357var tabi önceliğim güç ve tqhribattır şişe değil tava deleceğim veya sac sesi soluğu pem dert etmiyorum sizden ricaam 25 mi bana utgun 2500 mü 500 mü bir bilgi verirseniz sevinirim aslında şu 357beni cezbediyor fakat tek tek atış yapıyor sanırım o nedenle onu istemiyorum saygılar hayırlı geceler

sumatra recluse 357>500>2500 bu kadar :) tavsiyem kesinlikle recluse

kişisel fikrimdir, daystate ile fx farklı kulvarlardır, ikiside çok kalitelidir ancak birisi mercedes diğeri audidir,
    airwolf şu an alınabilinecek herşeye yeten dünyadaki en iyi stok pcp silahtır.
    fx markası ile weirerauch markası denktir bana göre. alman malı sağlamlık, malzeme ve işçilik kalitesi, ile öne çıkarken fx lerde model çeşitliliği, estetik ve teknoloji ile öne çıkmaktadır. ama bir hw100 ün isabeti hiçbirşeye değişilmez

fx işveç malı değil mi yoksa weirerauch için mi yazıyosunuz almam malı kalitesini ?

yeni fx fiyatlarınza bakın bence fazla bi fark kalmadı :D 1800 € :D

bende aynı durumdaydım airwolf sectim cok üstün sayıyorum :)
    1.fx gladta regülator ilk defa duydum yok diye biliyorum
    2.hayır gayet uzun ömürlü hiçbir sıkıntı olmaz airwolf elecktorinik regülator e

A:Hayır kesinlikle farklıdır kullanan arkadaşlar daha ayrıntılı anlatır
    b:200 metrede bildiğim kadarıyla sideprensi nickli abimiz fx glad calısıyordu airwolf bilmiyorum ama 150+ yüksek grainle grupman bile yapılır
    c:Kullanıcı şartlarına bağlıdır sağlamdır 2 side sizin kullanmanıza biliyorum
    d:bildiğim kadarıyla fx cok ağır yada gücü fazla ft için yada tüp hacmi tam bilmiyorum acıklası :D
    e:bilmiyorum ama neden olmasın güç ayarı var :D
    F:airwolf gibidir geliyor ama hiçbir bilgim yok tamamen tahmin
    G:Hayır beklenmez zaten ar 6 cok gereksiz hava harcayan isabeti kötü olan bi tüfektir 56-60 ft enerji üretir 30 atıs yapar airwolf ise 40 ft 70 atıs fx glad a gelirsek tüp hacmi büyük zor dolduran bi tüfek scuba yoksa

mct 16grain 1060fps@40ft mk4 16grain 875fps@30ft mct ülkemizde olmasada asıl amacı av için üretilmiş ama düşük güç ayarı yapılırsa mk4 e yakın değerler yakalanabilir seçim size kalmış 1tık değeri 10ft :) yüksek güçte aralarında 20 atış sayısı farkı var 16grainden yüksek pellet kullanmak istiyorsanız 100mt+ atışlar yapcam diyorsanız mct ama ft amaçlı kullanım ve max 120-130m atış yaparım diyorsanız mk4 seçebilirsiniz mct; ranger ile mk4ün melez bir hali orta şekerli diyelim

+1 cok güzel acıklamısınız klavyenize ve ellerinize sağlık ;d;

hemen hemen her hafta sonu arkadasım vasıtasıyla mk4 kullanıyorum tüfek yüksek güçte 16grain/875fps 50 atış, düşük güçte 16grain/750fps olarak 90-100 atış yapıyor 230bar 144cc tüpü ile mk4 daha çok ft tüfeği sayılcak bir güç aralığında firmware olayına gelinece ufak bir ek devre ile her 2 tüfekde bu güç istenildiği gibi max 1050-1100fpsye kadar sanırım ayarlanbiliyor değer olarak tam emin değilim ama tüfek tüp hacmi nedeniyle yüksek güç için uygun değil hava sarfiyatı dolaysıyla
    2 tüfekte performans olarak birini kullanmasamda çok iyi tüfekler burdaki en önemli faktör sizsiniz mct tüp hacmi ve biraz da güçlü olduğundan mk4den güç olarak 1 tık üstte buna nazaran dolum olarak 50 atış veren mk4 de tip olarak daha yakışıklı duruyor tabi s sport kundak bulursanız :) biraz fazla güç ve atış sayısı fazla olsun derseniz mct diğer türlüsü ise mk4 diyeyim iyi günler...

yanlız airwolfun mk4 ile baya bi farklı 30ft-40ft gibisinden bi tık değilde mk4 ft tüfeği airwolf grupman ve uzun mesafe gibi cok uzak olmadan 150 metre gibi :D

Merhaba Değerli Forum Üyeleri;
    AirWolf ve MK4 ile ilgili bazı bilgilere ihtiyacım var. Aslında kullanan arkadaşlarla birebir de görüşe bilirdim ancak, almayı düşünen diğer arkadaşlara ışık tutması açısından konu başlığı açmaya uygun gördüm. Umarım faydalı olur. Daystate'in web sayfasını incelediğimde;

1- AirWolf’un 30 ve 40 ft/lbs , MK4’ün ise 12 ve 30 ft/lbs olmak üzere iki farklı güç ürettiklerini görüyorum, şu anda ülkemizde satılanlarda da bu güçler mi üretiliyor?
    2- Her iki model de de MCT teknolojisi var mı?
    3- Üretilen bu güçler programsal olarak değiştirilebiliyor mu? (Silah bilgisayara bağlanarak Örneğin 30 ve 40 değil de 35 ve 45 olarak güç değişikliği yapılabiliyor mu?)
    4- İki model karşılaştırıldığında güç farklılığı, tüp hacmi farklılığı ve doğal olarak kundak farklılığı haricinde mekanik olarak başka bir farklılık var mı.

Teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

1.evet hil@lavda mevcut
    2.evet mct var her 2 sindede
    3.bi bilgim yok
    4.bildiğim kadarıyla yok üstatlar ekleme yaparlar

sevgili arkadaşım bu tür hızlı çıkış yapan yaylı tüfeklerde bu sarsıntı bir hastalıktır. yok edemessin bu hastalığı , ama hafifletebilirsin ancak. anladığım kadarı ile bu hadsan mod125 benim diana magnumun bir ucuz ve basit modeli. ben Burda kıbrıs da diana ana bayisinden 860 yuro verip bir diana magnum 350 aldım. türkiyede bu silah sanırsam 130 tl civarlarındadır. Neyse geçelim konumuza. silahı aldım. yanlış hatırlamıyorsam 1800 tl verdim.ve böyle kaliteli bir silaha kaliteli bir dürbün gider diye düşündüm ve 460 tl verip walter 8*32*56 dürbün aldım. bir heves ile hemen tüfeğin üzerine bağladım birkaç atış yapıp sıfırlamaya çalıştım dürbünü veya tüfeği diyelim. 15,20 atıştan sonra 25 m den 1,5 , 2 cm lik bir gurupman yaptım iyi dedim kendi kendime . başlangıç için fena değil diye düşündüm. ertesi gün yine tüfek ile atış yapmaya çalıştım. bir sabit hedefe atışlar yapmaya başladım baktımki peletler nişan aldığım yerin yaklaşık bir karış üstünden geçiyor.dürbünün zoomu ile oynayıp ayarlamaya çalıştım baktım ki ne yapsan dürbünde puslu ve bulanık bir görüntü var.dürbünün yan paralax tkerleğinden görüntüyü netlemeye çalıştım olmadı. sonra baktım ki meğerse bu titreşimden dürbününmerkzi vidaları hep gevşemiş ve vida yerleri yalama olmuşlar. dürbünü hemen tüfekten söktüm, tamir ettim, şimdi tüfeği satılığa koydum 1800 tl ye aldım 1000 tl ye satıyorum. anlattığım gibi sadece sıfırlamada kullanıldı daha yepyenidr. gelelim senin derdin dermanına arkadaşım. senin tek çaren ya bu tüfekten kurtulmak, yada ingiliz malı sportmacht 60 veya 70 modeli denen bir tek parça ayakdır türkiyede bu dürbün ayağının fiyatı yanılmıyorsam yalnızca,,,,,,,,,,, av da var. fiyatı ise senin aldığın tüfeğe yakındır. sanırsam 60 lığı 180 tl 70 liği ise 220 tl dir. bu 60 dediğim dürbün çap kapsamlarıdır. hani 25 lik veya 30 mm lik dürbün boğazlarıdır. bunların özellikleriise ortalarında sert bir keçe vardır . atış anında tüfeğin yarattığı titreşimi bu keçe emer ve dürbüne yansıtmaz.hani dürbünün belli bir süre dayanacaktır. ama en sonunda allah rahmet eylesin olacaktır. sevgilerimle arkadaşım. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

güzel anlatmısınız yanlıs bilgileri düzeltiyorum 1.si mod 125 fiyatı 350 tl dir genel olarak 2. olarak dampa ayak 90 tl ye yatagun dampa vardır bu sportmatch a taş cıkartır onu alması cok daha iyidir arkadaşın :)

keske 2. el set alsaymısın o dürbün sizi 50 metreden sonra tatmin etmez 2. olarak 30 metreden gez göz arpacıkla 10/8 ise güzel bi atıstır ama dürbün ile ise bide destekli ise biraz hüsran olur :) tavsiyem tüfeğin tüğünü sakın 80 den asağı indirmeyin birden kendini boşaltcak 50 de ve tüpe bi süre sonra zarar verir tavsiyem 200 ile 90 arası atmanız genelde 110 a kadar atar herkes ama 90 de kafidir bizim gibi acemiler için ben suanda 150 metre calısıyorum düz at 44 üm var sise filan bırakmadım imzamdaki dürbün moderator ve pelleti kullanırsanız müthiş bi setiniz olur :)

Norica ban şimdiye kadar kullandığım en kötü pelletti. at44 için ideal grain değilde at44 ün sevdiği pelleti bulmak daha önemli. Grain güç ayarına göre değişiyor, gücü kısıksa 13 grain JSB gayet etkili. Ama 850 fps civarlarında 16 grain ideal gibi geldi bana.

At44 pellet seçtiğinden sağı solu belli olmuyor, gamo prohunter ya da gamo magnum da bazı at44 lerde iyi sonuç verebiliyor.

Mesela bendeki at44 neredeyse tüm pelletleri denedim ve JSB straton da en iyi sonucu veriyor. Ama stratondan memnun olmayan sayısı da çok fazla.

at44 ün sevdiği pelleti bulunca 10 20 kutu alıp kenara atmak lazım.

kesinlikle katılıyorum ben at 44 suana kadar 2 pellet kullandım jsb exact jumpo ile straton stratonun tahribatı ve uzun mesafesi yaklasık 80+ da iğrenç 30 metreden 5 cm lık suntayı delmedi exact jumpo ise param parça etti tahribat resmim var forumda hatta 100 metredendi o onun dısı aklıma 25 grainlik ince mehmet olabilir sarjor sıkıstırması yapmıyorsa ve 21 grainlik sacma olabilir h%n gibi :) elimde 10 kutuya yakın exact jumpo var bitsin bir tanesini denicem :)

bildiğim kadarı ile %95 dıs %5 iç satıs yapıyor oda alıcının beğenmediği teknik sorunları olan tüfeklermiş forumda okumustum bi ara.... saka bi yana at 44 güçsüz görünen güçlü bi tüfektir gecen gün 150 metreden sise vurmaya kalktımda ıskaladım dürbün ayarından dolayı karsıdaki tarlaya gitti yaklasık 300 metre kadar yani adam olsa cok kötü olurdu u½%;

aynen bende gecen gün av markete gittiğimde hatsan artık exact jumbo gelmicek gibi birşeyler dediler ne derece doğru bılmıyorum h%n diabolo baracuda ya gecicem gibi ben

güzel olabilir ama anladığım kadarıyla tüfeğin görünümü mossberg gibi diğer el altaki kum rengindekiler ise m4 m16 nın sehir versiyonu yani kısa namlunun aynısı gibi duruyor yakısabılır kozmetik sonucta kısıden kısıye degısır :)

buna ne gerek var fx Gladiator yqda revolution istediğin zaman ok atiyor internette bi dolu video var

edit:m.youtube.com/#/watch?v=6bxE7rxY6fU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D6bxE7rxY6fU bu verminator ama Gladiator ve revolution halide var