Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu konuyu arkadaşım için actim arkadaşımda torun k 101 magnum 5.5 var gecen gün birlikte atis yaparken onun tufegi bazen atıyor bazen atmiyordu tekrar kırıp icibdeki sacmayi cimbiz ile cikartip baska takiyor onu ya atoyor yada atmiyip ayni islem uygulaniyor ben yay kırıldı dedim ama arada atmiyip atinca kafam karisti saadan desek o gamo kullanıyor ben jsb sacma verdim ama oda ayni durumda nw olmus olabilir tüfek 2. el olup garantisi veya fatura yokmus benim pcp olunca anlamıyorum yardimci olursani cok sevinirim yazim hatalarımdan dolayi Özür tatildeyim cepte n yazıyorum

arkadaşlar bende 2 tüfekten'de var daystate bu işte mercedestir at-44 ise şahindir arasında çook fark var işcilik kusursuz güç ise air ranger kullanıyorum at-44 ün tam iki katı güce sahiptir isabetleride at-44 e göre daha başarılıdır

bravo hocam :D simdi bu evanix ar6 ile daystate air ranger olsa daha mantıklı olurdu bu iki tüfek arasunsa iscilik ve kalite farki var guc nerdeyse ayni 32 grain ile 58 fpe aliyor air ranger 32 grain ile 6x aliyor gerisinde iscilik biri 1900 tl digeri 4730tl

Öncelikle merhabalar kayserili kardeşim, şunu unutma bir ürün alırken verdiğin para asla boşa gitmiyor. Fiyat farkının neden olduğunu anlamak istiyorsan, öncelikle iki ürünüde eline alacaksın. baktın anlamıyorsun o zaman kullanacaksın. kullandıktan sonrada anlamıyorsan zaten bırak bu işi. yaklaşık 20 yıldır av yapıyorum 2000 den buyana lisanslı olarak yapıyorum. sana bir kaç küçük örnek verecem, ilk tüfeğim MKE üretimli 71cm kaval namlu bir çifte. Senin mantığınla baktığımızda tüfek namlusu var tetiği var saçma atıyor tek kurşun atıyor 200 metre atıyor vs. vurduğum keklik 4 geçmezdi. bir süre sonra Sarsılmaz concorde sport otomatik bir tüfek aldım 71 cm 12 cal. birde baktım ki ben yıllarca hammallık etmişim çok rahat atışlar yapabiliyorum istediğim gramajda mermi atıyorum keklik sayısı 8 lere çıktı bilmem anlatabiliyormuyum. Son olarak 1000 liraya sattığım sarsılmaz tüfeğimin üzerine 4000 lira koydum ve hayallerimdeki benelliyi aldım. ikiside tüfek ikiside aynı mermiyi atıyor ve hemen hemen aynı mesafeye atıyor. fakat aradaki fark ne biliyormusun? Güven kalite, stabilite , isabet, grupman, vs... anlayacağın dilden konuşayım 10 metreden bıldırcını patlatmayan bir tüfek ve yine 50 metreden aynı şekilde vuran bir tfek. uzun lafın kısası sarsılmaz 1000 lirayı fazlasıyla hak ederken, benelli 5000 lirayı hak ediyor. aradaki fark bu... Eline Al ve kullan... HAvalılar içinde öyledir. aslında bu herşey için geçerlidir. Kayserili olarak git bimden sucuk al 3 lira bide şahin al 20 lira ikiside sucuk ikiside yeniyor :) Bilmem anlatabildim mi :)))

baska bi ateşli silah örneği veriyim amerika yillarca colt 1911 kullandi ve 2000 li yillarda ilk defa berette ye gecti colt 48 cal 20 metreden hedefin yasama sansi %40 berette 9mm 20 metrede yasama sansi %15 daystate ile at 44 farki gucu isabeti ve kalitesidir ne kadar ekmek o kadar köfte ye geliyor alanlarin bildikleri vardir sonucta yoksa niye herkes 5 bin tl bayirsin alir at 4 $ gezer yani...

simdi denedim arkadaşlar.zoraki hp 01 4.5 ve hw 97k ile veriler nadiren saçmalıyor ama fabrika verilerine yakın degerler veriyor!bence fikir edinmek için süper.Sonuçlar gerçekçi!fakat peletin agırlıgını ve bc değerini dogru girmek sart!

bugun kapalı garajda denicem ama exact jumpo nun bc değerinin ne olduğunu bulamadım bilginiz var mı ?

32 graini 900 fps civarlarında atıyor 58 fpe civarlarında güç üretiyor. Horozun deliğine ağırlık modifiyesi yapıp biraz daha arttırmak mümkün.

Kısaca sumatra, air condor gibi tahribat tüfeği grubuna giren bir tüfek. Grupman tüfeği değil av tüfeği ama ülkemizde av yasak.

32 graini 900 fps civarlarında atıyor 58 fpe civarlarında güç üretiyor. Horozun deliğine ağırlık modifiyesi yapıp biraz daha arttırmak mümkün.

Kısaca sumatra, air condor gibi tahribat tüfeği grubuna giren bir tüfek. Grupman tüfeği değil av tüfeği ama ülkemizde av yasak.

anladım hayır air ranger a 5000 tl vericeğime 2 fpe farkına buna 2000 tl veriyim daha iyi olur diye düşünüyorum sizce nasıl bi fikir ?

O tüfekle 14 15 grain pellet atarsanız pelletler gücü yedikleri anda sapıtır ve alakasız yerlere gider. ar6 çok güçlü bir tüfektir, mümkünse en az 28 grain kullanın. eun jin 28 grain bulabilirseniz alırsınız yatagun da olması lazım. ince memet 30 grainde kullanabilirsiniz ama şarjöre ince gelir tam oturmaz. İnce memet 30 graini isabetli şekilde kullanmak isterseniz bir L alyan yardımıyla tek tek namluya sürün.

Hava tükenmesi sorunu bende de var ama ben bunu sorun olarak görmüyorum. İçerisinde hava dolu bir tüfeğin o şekilde durması beni rahatsız ediyor ve at44 ü bile 80 bara indirdikten sonra kenara koyuyorum.

tüfek air ranger kadar güçlü mü ? bi bilgi bulamadım

Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri fırsat kolladığım karşılaştırmayı dün yapma fırsatı buldum. Fakat bu iki pelletin fiyatları arasındaki farkın performanslarına yansıdığını göremedim. Varın bir de siz bakın. [Resim Engellendi: http://m1306.hizliresim.com/1b/k/p831n.jpg] [Resim Engellendi: http://r1306.hizliresim.com/1b/k/p831y.jpg]

çin işkencesi resmen zaten azımın suyu akıyor bide bana air rangerla grupman yapıyosun :( :D saka bi yana cok az bi fark var zaten air rangerla grupman yapmaya calısmak biraz mantıksız bide air ranger 75 modeli nerden buldunuz ben 60 ve 80 i buldum

air ranger tavsiye eferim baya etkili 30 grain pellet le kedinin ciğere baktığı gibiyim suan seneye kdr nasil beklerim sizede tavsiyem air ranger 60 alip modified ile 70 e cikatmaniz :thumbup: