Teşşekkürler kardeşim darısı başına
metehan abi hayırlı olsun keşke bu atıslarını ft yarısmasında yapsan kac seferdir katılmaya calıyorsun terslik cıkıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Teşşekkürler kardeşim darısı başına
metehan abi hayırlı olsun keşke bu atıslarını ft yarısmasında yapsan kac seferdir katılmaya calıyorsun terslik cıkıyor
reçete güzel gözüküyor, kendisi ile iletişime geçiyorum, teşekkürler.
ankarada iseniz wrangler yasin abiye ile iletişim gecin seri üretimde olmasa bile birşeyler tavsiye edebilir veya yapabilir
Teşekkürler.
A takımının buluşma yeri Mühye ile evim, Ankara' nın iki farklı ucu ancak istifadeli etkinlikler olacağı kesin.
birazcık öyle bende yaklasık 30 km gidiyorum
A takımı yeterince size yardımcı olur simdiden hayırlı olsun hobiniz
Bu yön neden farkediyor ?
sol elle tüfeği tutup alyan ile rahat montaj yapmak için benim şahsi fikrim vida yönleri
airforce condor alsak gücü düşürsek.12 kademeli güç ayarı var.sizce olurmu.yada.condorun kırmızı renkte olanları varya 4.5 onlarmı olsa.bu yarışmalar için ir tüfek düşünüyorumda.2500 tl geçmicek
2500 tl ye gecmicek webrey raider 4.5 lara bak gücünü kısarsın veya aa s200 lere bak derim ama artık s200 üretilmiyor
Latif 5.5 cricketle katıldı
latif abi cricket kullanmadı diye hatırlıyorum yetismediği içni air arms s510 kullandı 12 fpe düşürülmüş
Sizin belirttiğiniz FX pelletlerden hiç denemedim. Ben Bildiğiniz gibi FX silahlarının namlu yapıları değişik olduğu için o pelletlerinde o tip namlular için üretildiğini düşünmüştüm, sonrasında da konuyu unutmuştum.Dediğiniz doğru bir kutu alıp denemekte yarar var. Tavsiyenizi değerlendireceğim,çok teşekkür ederim..
bülent abi o pelletler smooth twist pellet diye geciyor yeni fx namlular için bunlar normal pellet
5.5 du denemedim ama 4.5 mm de cidden fx pelletleri jsb den daha kaliteli buldum 5.5m da kaliteli bir silahım olmadıgı için(''gereksiz zaten :)'' ) fx alıp denemedim 5.5mm deki durumunu bılmıyorum siz isterseniz fx pellet alıp deneyin 50 metre civarında jsb ile karsılaştabilirsin bülent abi
peki benim düşündüğüm 40 lık kandar dürbün için düşünceleriniz neler? 40 mercekli bir dürbün için düşük çaplı diyebilir miyiz?
çin malı bir dürbün oldugu için yorum yapmıyorum ne olucagı belli olmaz adı sanı duyulmamış bir marka
boresighter kadar gereksiz birşey yok elimizdeki silahlar ateşli değil ki lazerli sıfırlama yapalım kabasını almak için belki kullanılır ama elle yapmak daha mantıklı + yatagun dampa yeterli dm 60 almanıza gerek yok her 2 dampayıda kullandım yatagun 1 tık bile önde denebilir dusuk caplı dürbünlerde
Resimler için teşekkürler Onurcum.
Ayrıca yarışma esnasında bana eşlik ettiğin ve bu tatlı rekabeti bana yaşattığın için ayrıca teşekkür ederim.
rica ederim togay abi seninle yarısıcak kadar daha pişmedim antreman yok tecrübe daha 4 yarısmalık var :)....
saolun mpr sıkıntısı var suan ülkede sanırsam son 2 mpre den birini ben subat ayında aldım
Herkesi kutlarım.. belli oldu o zaman dereceye girenler..
evet belli oldu genel classmanda 1.Erdinç Bilgili 46/50 -2.Levent Gürünlü 44/50-3.Latif Tuncer 43/50 yaylıda ise 1.Emre Özkardeş 28/50-2.Bahadır Yeşil 21/50-30.Osman Taşpınar 16/50 daha troye puanları hesaplanmadıgı için diğer yarısmacıların sırası belli değil zaten A-takımı duyuruyu yapar.
kışlıklar çıkmış piyasaya
korkunç hava sartları ile yarıstık normalde bugunde yarıscaktık ama inanılmaz bir yağış oldugu için tek gün yapılan skorlar ile sonuclar belirlendi
RWS R10 ların fiyatları ile orta halli yaylı alınır
rws fiyatı biraz fazla ama fx ve h&n markalar için 30-40 tl yi gözden cıkartmak normal
biraz daha vardı yükledim
İlk ben dönünce elimde olan fotoğrafları yüklemek istedim diğer resimleride buraya yüklersek iyi olur
Teşekkürler yorumlar için aslında uzun zamandır aklımdaki cins ingiliz mastiff ama bulmak zor getirtmek pahalı oyüzden böyle bir tercihe yönelcektimki biraz daha düşünmeye başladım yorumlardan sonra tekrar teşekkürler.
satın almaya karsıyım eğer isterseniz cok güzel sokak/cins köpek/kediyi evlat edindiren bir veterinier adresi verebilirim özel mesajdan ücret istemiyor sadece sahiplendirme sözleşmesi imzalıcaksanız köpeğe iyi bakıcaksınız v.b sartlar olan
apartmanda oturuyorsanız daha kücük ve enerjik olmayan cinsleri tavsiye ederim büyük cinsleri yormazlarsanız o sizi ve evi yorar