12 fpe olayına ve ormanlık alanda olmasına cok sevindim güzel ve huzurlu bir yarısma olması dileğiyle görüşmek üzere
Moltak tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o dedıklerını yapmadımm merceklerın neresı bozulmustur yapılmazmı hıcmı sansı yok bıde hawke 3-9x40 fiyatı 150 160 tl cıvarı heralde sadece o durbun guzelmıdır veya baska onerıcegınz bı durbun varmı gamo durbunlr cok pahalı asar beni
de bide durbun aldıkdan snra 500 750 atış yapmamızmı gerekıo durbunsuz..?hawke nin fiyatı 240 tl + 110 tl civarıda dampa ayak yoksa o durbunda bozulur evet malesef optikler tamir edilemez evet topladam 500-750 arası atış yapman lazım gez göz ile yaylı tüfeklerde
-
Dürbüne baktığın ilk mercekte + , - olan döndermeli netlik ayarı var. Onu döndermiş olabilir misin ?
o modelde paralax yok diye biliyorum arkadaşın sorununa gelince tüfeğe dürbünü direk mi bagladınız yoksa rodaj döneminin tamamladınız mı yani 500-750 atış gez göz ile yaptıgınız mı dampa ayak kullanıyor musunuz eğer bunların cevapı hayır ise %90 o dürbün çöptür mercekleri bozulmuştur 100-150 tl arası dürbün zor ama isterseniz söyle bi hawke nin 3x9x40 + yatagun dampa onlara bakın derim fiyat yaklasık 2 katı veya gamo nun 3x9*xx serisi + dampa ayakta uygun olabilir
-
türk malı dururken arkadaş bu yapılırmı hatsana bende
hatsan galatian 1kullanıyorum dostum on numara iş tüfekte degil atıcısında biter
yinede hayırlı olsunbunu kac tane yabancı ve yerli tüfek kullanarak karar verdiniz acaba iş hem atıcıda hem tüfekte %60 atıcı ise %40 tüfektir her tüfeğin bir sınırı vardır istersen ne iyi atıcı atsın o sınırdan fazlasını yapamazsınız
-
yanlış hatırlamıyorsam 2. dünya savaşında rusların yaptıgı ak tüfekleri ve mermileri bulunmuştu ve halen mermiler ateşlenmekte sorun yasamaktaydı bir belgeselde görmüştüm tam hatırlamıyorum adını son's of guns kaliteli fişekler neden ateşlenmesin uygun sartlarda saklandıgı sürece
-
Çok uygun fiyat.. Topran fiyatına 10 kutu aldım 17 liradan...
abi ben normal 5.5 lukları 250 likleri o fiyata alıyorum av bayisinden biraz pahalı değil mi toptan bile olsa toptanı 14 tl den aldım 10 kutuyu 4.5 fiyatlarını bılmıyorum satmıyor
-
https://www.airgunturk.com/www.cumhuriyet…ik_karisti.html
Biraz önce Behiç dostumu tüplerle ilgili bir mevzu için ararken oda bu haberi izliyormuş. Abi şu haberi bir incele dedi baya bir burdaki arkadaşa okuduk birlikte. Ben yolda olduğum için haberi şimdi okudum paylaşayım dedim belki yüzlerce defa aman dedik dikkat edelim arkadaşlar dedik. İste böyle güzide arkadaşlarımız sayesinde artık değil 7.5 joule 3,5 joule bile bulamayız. Adam birde sporcu lisansım var demiş buda bize tam olur sporcu lisanslarımızda tarih olur. Eeeey güzel kardeşim TÜM HAVALI CAMİASI OLARAK SENİ VE SENİN GİBİ ZİHNİYETDDEKİLERİ SEVİYOOORUUUZ.
haberi izledim cidden cok kötü oldu bizim için hem sporcu lisansım var dedi hemde oyuncak dedi silahlar dan wesson ve zoraki hp lightı cok kötü bu yazı olmadan
-
ilk önce takım isminden fedakarlık yapan izmir ekibine teşekkür ederim artık türkiye capındalar yarısmalar düzenlenirken bence atış yapılcak yerler kararlaştırmalı yanlısım yoksa ankara ve istanbul takımları dısı izmir ve adana takımlarının belirli düzenli bir atış alanları yok bu hem takımlar için zor ve hemde katılımcılar için zor olabilir yarısma tarihi belirlenmeden önce forumca bir oylama acılıp bir yerde kararlaştırabiliriz işte ankara yarısması xxx takımının yerinde yapılsın izmir yarısması bornovoda yapılsın gibi gibi benım düşüncelerim bunlar ayrıca 1 ek klasman gelebilir tabanca zorakiler bunun için uygun silahlar ft için olmasa bile 10 metre klasmanı ve 50 metre klasmanları olabilir
-
ne desem zevkler farklıdır artık sarjorlu silahlar bile bana itici geliyor tekli yükleme daha rahat konsante oluyorsun daha isabetli oluyor ayrıca tekli yüklerken pelletin etek ezilme olayı daha az oldugu
-
hayırlı olsun güzel silah ama nedense bana hep kucuk gelmiştir belki biraz uzun oldugumdan kaynaklıdır fazla kısa geliyor bana
-
Tüfeği alır almaz hemen gurupman denedim. Atışları geçen hafta yapmıştım. Tüfekte aidrus(yanlış yazmış olabilirim) regülatör var.. 18 grn hatsan jsb ile 850 fp atıyor. Herkese iyi eğlenceler...
ömer abi hayırlı olsun demek döndün sonunda grupmanlar güzel eline saglık
-
abim dürbün olarak 6x24*40 veya 6x24*50 uygundur nikula veya tasco markalar baslangıc için iyidir zaten at 44 gibi bir tüfeğe barska,hawke,nikko gibi markalar hakaret olur bence ben at 44 umde çin malı olan 6x24*40 kullanıyorum 18-20 zoom arasında rahatlıkla 200 metre atısları yapıyorum kalın buyuk sarap sisesi gibi.... pellet olarak jsb 16-18 grain idealdir
-
ascim iyidir birkaç kucuk alışverişim oldu gayet güzel ve ilgililer
-
ben bu işe gönüllü olabilirim eger forumdaki abi ve kardeşlerimde onaylarsa herhangi bir takıma üye değilim böylece hiçbir ayrıcalık konusu söz kobusu olmaz
-
Tüfek te ancak o kadarını başarır sanırım. Zorakinin kurma derdi haricinde hiç bir kusuru yok. O kadar kusur kadı kızında da olur demişler.
hocam kurmayı yanlıs mı yapıyorsunuz korması cok kolay zorakinin yanlız bi teknik olabilir diye düşündüm -
.50cal bi silahı şehir içi görevlerde kullanmak tehlikeli olabilir kalibre arttıkça silahı sabitlemek zorlaşır iki atış arası zaman artar tabi bunlar benim şahsi görüşümdür
dogry tesbit şahsi görüşe bakmaz .50 asırı guclu olup anti materialdir orta zırhı bir tankı dahi delip gecebilir zaten sehir için düşünülmüş bi silah tahminimce -
hawkelerin bi modeli yivli av tüfeği için bildiğin range finder görevi görüyor bu yöntemde %80-90 faydalı olur asırı bı uzak mesafe değilse +150 gibi
-
gurur verici dahi olsa geç kalmısız 5 yılda üretilmiş 7.62 silah 1000 metreyi keskin nişancılar için cok görmeyin bundan kac yıl önce Browning M2 ile 2.300 metreden vurmusu 1967 de suanda ise yani 2009 yılında 2,478 metre ile bir ingilizde adamın kullandıgı silahta yanlıs atırlamıyorsam .50 cal dı yani daha iyisi varken neden daha dusuk kalibleler seciliyor onu anlamıs değilim düşününce tamam 50.cal yakın mesafe için cok pahalı ve ağır kacar yinede düşündüren birşey
-
valla zoraki cok güzel bir tabanca yakın zamanda bende edinmek istiyorum bi kendimi toparlarsam mali olarak
-
benım bıldıgım ulkemizde olmayan zorrda olsa getirenler var american hollow point 72 grain gibi bi ağırlık vardı