Moltak tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

metehan abi chrono sonucları benım gamo black fusion ile aynı cıkmıs nerdeyse benımkide 790 civarı atıyor 16-17 graini patriotun bu kadar guclu oldugunu bılmıyordum

Android app ile alınan sonuçlar sağlıklı değil. Sadece sese göre hesap yapıyor.

söyle diyim dogru ayar ile 10 fps net fark yaptı hem chronodan ölçtüm hemde telefonla yani aynı anda net 10-11 fps fark yapıyor fazla bir fark değil tabi ft veya yarısmalar veya regülator ayarı için güvenilir değil ama evde veya chronosu olmayanlar için yeterli

Bu androidlerin yapmayacagı sey yok,s3 ün chrono olarak kullanıldığını gördüm,yüklenen uygun programlarla

S3 olması sart deü,ş chrono connenct isimli uygulama ile bütün androidlerde dogru ayar ile güzel sonuclar yakalıyor

önce kendinizi tanısalım bölümünde tanıtın pompaya gelince etkili var 10 gözüküyor pcp ler genedle 200 bardan baslar bu araç ve bisitlet lastikleri içinidr

Valla air arms tüfekler modifiye cok acık güzel silahlardır alıcağınız tüfeğin üstünde değişik yapıcaksanız yok 52 fpe olsun zaman gecince düşürürüm yada hızını kısar cok atış yaparım derseniz s510 yok modifiye yapmam stabil atsın gucu belli pelleti cesiti belli olsun bana sadece atıs yapmak ve tam bi profosonel silah olsun derseniz hw100 kucuk bi not hw100 a bt 65 tüpü takıp 90 a yakın stabil atıs yapmak mümkün için hw lerde regülator silahta tüpte değil saygılar iyi geceler

28.Sayfa ''Kabahatler'' madde 18'in başında ise Havalı tüfekleri taşıyan kişinin 250 lira para cezası ile cezalandırılacağı,izinsiz satan kişilerin 500 lira para cezası ile cezalandırılacağı ve tüfeklere el konularak devlet zimmetine geçireleceği,tüfekleri aranan şartlara uygun olmayan kişilere satanların ise 1000 lira para cezası ile cezalandırılacağı ibaresi yer almaktadır.Buna bir anlam veremedim,bu ne demek?taşımaz isek nasıl atışa götüreceğiz?birisi bu kısmı açıklayabilirse sevinirim.

bu konuda bildiğim kadarıyla kabaatlar kanunna giriyor nasıl av tüfeğini kılıfında ve boş tasıyorsak onun gibi yani demek istediğini meskul mahalde silah boş ve kılıfında olması lazım yoksa tasınmama gibi birşey yok anladınız siz... saygılar

selam bende bt 65 le 25 grein kullanayım diyorum 875 900 fsp civarı sen daha iyisini bilirsin nasıl olur acaba

atis sayısı ve stability artar ama gucu düşecek stabilite icin guc dusmesi sart eger bt 65 normal halinde ise guc ayarı 60 fpe den 45 e düşer ama daha sağlıklı olur.

hit grubu yarışmaya katılmadığı halde neden yarışmayi ve yarışmacılara laf atıyorlar anlamıyorum eger kıyafetin fayda sağladığını düşünüyorsaniz buyrun sizde satın alin adresleri bende mevcut o kıyafetler olimpiyatlarda güvenlik yüzünden giyilmesesi zorunlu

Mustafa serdar beyin transfer deligi buyutme ile ilgili yazisini okudum mantikli geldi tupten hava tamamen cikmadan mermi namluyu terk etmis olur diye dusunuyorum biraz daha buyuk delik fazla miktarda havanin daha cabuk namluya iletilecegi fikrindeyim guc dusmesi derken silahta arkadasta mod 75 var atis yaptigimizda tok bir ses cikiyor benim silahta sanki yay sesi duyuyorum fazla titresim var gibi

yayı kırılmış gibo hatsan a yollayin ilk günkü gibi olur

Dediğinizi denedim fakat resmen pompa beni havaya kaldırıyor tüm ağırlığımı verince zorlada olsa 200 barı tamamladım resmen pompanın üzerinde zıplıyorum:)) Zamanla daha kolaylaşır diye düşünüyorum teşekkürler ilginize

8o
    malesef geçmiyor siz kas yapıyorsunuz daha kolay geliyor 65 kilo olarak 7 ay kullandım sonra scuba geçtim hayırlı olsun guzel kqs yaptırıyor body ye gerek kalmıyor