Steyrler 12 fpe diye biliyorum kardesim yanlismi biliyorum :)kismet olursa getiririm
3 modeli var metehan abi 7,5/16/24 joule olmak üzere
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Steyrler 12 fpe diye biliyorum kardesim yanlismi biliyorum :)kismet olursa getiririm
3 modeli var metehan abi 7,5/16/24 joule olmak üzere
atac cidden güzel gözüküyor hatsan mod 99 vortex onla yarıscak gibi mod 125 cok zıt ama atac vs mod 99 vortex iyi rakip olabilir
Paylaşım için teşekkürler. 9mt grupmanına bakarak, atışların 50 metrede 10 cm üzerinde açılacağını söyleyebiliriz sanırım. Fiyatına göre bile iyi görünmedi bana şimdilik.Edit: Düşük hızlarda denemek lazım birde(yaylılarda).
Evet yüzeysel farklılıklar mevcut dolayısı ile gramaj farkı da oluyor ancak at44 bu saçma için fazla güçlü bana göre
Birde açılma olabilir diyen arkadaş için evet 50 metre de denemesini de yaptım ve yaklaşık 10 15 cm açılma var
15.xx grain o kadar güçlü kacmaz at 44 için normal 16 grain jsb kullanıyoruz sonucta bazende 18 grain pelletlerin balistiklerinde bi sorun var sanırsam
Sari renk boyali mantar ilaci atmistim Sinan abi. O yuzden boyle 62 tane sari prenses yarum var 3 cm boyunda
Fatih.7.5 joule gucunde bir tabanca. 40 metreye gez arpacikla teneke kutu kolalari vuruyordum.ama durbunle cok profesyonel oldu .tavsani dusurme gucu olursa katilinabilir...
eline sağlık metehan abi izmire getirirsin oyuncagı deneriz unutma birçok kişi sterly ile katılıyor 7.5 joule modeli olan düşürmeme konusu zor
haklısnız galiba, zira çok video gördüm.. erkekler bile zaptedemiyorlar tüfekleri ..
kızın kullandıgı tüfek mossberg 930 dünyanın en iyi pompolarından biri ayrıca youtbube kanallarıda var brandon401401 yanlısım yoksada erkek arkadası ile texasta silah dükkanları var youtube kanallarını takip ediyorum güzel videoları var ne diyelim kullandıgı silaha ve kaliteli fiseklere 1000 $ parayla ulasıyor özgürlükler ülkesinde yasıyor biz ise yasaklar....
elindeki tüfeğe yazık huglu sanırsam kaliteli bi av silahı ama adam 8 metreden teneke vuruyor yazık doğrusu
at 44 de deneyelim bakalım bi ara pellet bitsin bundanda siparis vericem
BC 0.022 8.5 gr icin buldum 16 grain de ayni BC 0.022
sonuçlar bencede stabil degil 100 fps fark cok fazla vuruş noktası değiştirir bi silahın stabil olmasi demek atislar arası 8-10 fps fark olmasi lazim chrono yaparken hava sıcaklığı ve Güneş ışığı dikkat etmek gerekir
hatsan lw namlulu silahla air arms v.b gibi lw namlular bir degil ve suanda hatsan normal namlusu ile hatsan lw namlu fazla bi fark yok
her türlü silaha her türlü aparat yapabılabilir moderator için wrangler(yasin abiye) danısın derim ar20 ye bile yapmıştı
Arka sokaklarda ilk zamanlar torun gibi bi tüfek vardı sonra kalite arttı Hw100 almışlar
o hw100 bizim forumdan birisinin hatta geri vermemişler gibi bi olay vardı
gece görüş özellikğini olan kameralar fatih abimin dediği gibi kızıl ötesi ledi olarak calısıyor güvenlik kamerası olarak cogu iş yerinde dükkan bunlar 5-10 metreyi ancak görüntü alabilir daha fazlasında karanlık olur askeri sınıf tarif ettiğimiz ise bulmamız cidden zor ve pahalıdır illa gece görüş özellikli dürbün istiyorsanız burrislere bakın derim birkaç av bayisinde var gece görüş özellikte mutlaka ellerinde vardır sonucta sattıkları dürbünde ranger finder var türkiyede oda yasak anladınız siz...
ayda yılda bi ordaki kuzenlerime düzceye geliyorum geldiğim zaman uğramak tanısmak isterim
elinize sağlık yandaki delikleri mpr ft den mi örnek alarak aldınız aynı tipte
Teşekkürler
Sağolasın kardeşim .
Evet oda aklımda fiyatlardan haberim yok ama abartılı bi fiyatı yoksa bitanede 4.5 mm alıcam.
abi hayırlı olsun atakarmsı ara zor zorakinin 4.5 luk namlusu sanırsam 30 dolardı kazasız güvenli atışlar
magnum sınıfı her zaman teper pistonlu olmasının tek faydası tepme yönü geri yani ateşli silah gibi bu sayede iyi bi ayak + dürbün kombinasyonu ile gayet isabetli atıslar mümkün kırma konusuna gelirsek mod 125 vortex normalindan daha zor kırılır pistonluların genel özellğidir
hayırlı olsun metehan abi konustuğumuz gibi alman panzerinden basarı bekliyoruz kazasız güvenli atışlar
pompa ile orta tempoda 5 dakkada basıyorum havayı,o kadar zor degıl almadan bızıde korkuttular hıcte oyle degılmış,,Asıl scuba sıkıntı.. doldurma yerı,oraya göturmek,doldurma maliyetı ve pompaya göre risklı olması...pompa candır,can......
merhaba scuba tehlike konusu dikkaktimi cekti scuba kullananlar genelde bi günde bi kutu pelleti atan veya ciddi şekilde müsabayalara hazırlanan insanlardırki o yüzden scuba kullanılır daha cabuk hızlı ve güvenli! pompaya göre riskli olma konusuna gelirsek doğru kullanıldında hiçbir sorun teşkil etmez unutmayın pompada hava basarkende aynı tehlike var elinize aldığınız tüfektete 200 bar hava var ayrıca scuba patlamaz internette birçok video var ateşli silahla bile ateş ediliyor patlamıyor günlük hayatta ondan daha cok tehlikeli işlerle uğraşıyoruz yeterki biz önlemi alalım