Metehan hayirli ugurlu olsun ,,
MuratSönmez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Muhtesem bi gun olmus ekibi tebrik ediyorum,, airranger 1,5 cm grupman kac atis,,vede nerde bizim edgun goremedim,,,
-
Ama attimida tam atiyor top misali,, guc ve ses isteyen dusunebilir,, 9 mm belki oldurmez surundurur ama bu ???
-
Benim duyduguma göre amerikada 1911 yillarinda bi savas durumu vardi, 9 mm oldurmeyip yarali kacmalarini sagliyordu, buyuzden cozum olarak 45 cal lik bu slahi 1911 yilinda colt isimli eleman uretti,, herhalde savasilan millet kızılderili lerdi oyle hatirliyorum,, baktilarki olumler netlesti yarali sayisi azaldi kacamiyolar verdiler kuskuyu,,,sorasinda thomshon otomatik makineliyi cikardilar 1911 le ayni muhimmati kullanan bi tufek hemde otomatik,,,
Anlicaniz bende var bi 1911 ama mermi sikinti, bulunmuyor, bulsanda bitecek diye atilmiyor -
Takipcinizim ne yapicaksaniz aynindan benim gercek 1911 ede istiyorum
-
Arkadaslar gemide nobetciyim,,ama sizin fotograflari sabirsizlikla bekliyorum,,,turgay kardesim senn airrangeri de ayni sekilde
-
Ben o firmayla taa 1 bucuk yil once gorusmustum en uyduruk kabze 300 liraydi
-
Plastigin ustunemi islicek nasil olcak o
-
Valla bende aksu avdan regulator siparis ettim ama son anda caydim,, kendileri okadar ilgili insanlarki yazmadan gecmek istemedim, kendilerinden tekrar tekrar ozur dilerim,, aksu av candir ama harbiden candir, kimsenin suphesi olmasin
-
Tabiki parlak olsun fildisi gibi gozukur
-
Hakan kardesim nerde bizim durbun fotolari,,,
-
zaten aradaki fiyat farkı kdv ve gümrük masrafları ki bu parada devletimize gidiyor.
Demissiniz haklisiniz,,,,yoksa kutular nasil dolcak sora,,,
-
kardeşim hayırlı olsun... domuz avında işimizi görürmü acaba ::))
-
-
Kardesim hayırlı olsun,,,pazara gelmeye calisicam sirf cihazı görmek için:))
-
Anladigim kadariyla edgunu ruyamizdami gorucez,,,
-
Kardeşim ver şu siparişi artık yoksa ben vericem bitane daha alıcam bak::))
-
Moltak kardesim ozetle:: şavrotin 9 adet bilyenin fisegin icine konmasidir. Avda yasak diye biliyorum yarali birakma olasiligi fazla diye,,yurt disinda pompali vs tufeklerde guv,guclerinin yakin savunma silahi olark kullaniyorlar, 20 ga yada 12 ga sonucta iki fiseginde boyutlari ve sevk barutlari belli mesafe olarak bi degiskenlik yapmalari mumkyn degil,, ama 12 ga nin durduruculugu 20 ga ya gore cok daha iyi,,,sonuc olarak 9 mm ile mi yoksa 45 acp ilemi daha fazla etki yaparsin,,bi dusun
-