MuratSönmez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Arkadaslar ben pompali ile domuz avi yapiyorum, en kral yabanci slug tek kursunla ava giderim gecenlerde gece bekine gittik agacta oturuyorum 1 metre yuksekteyim yerden koca domuz hava kararmadan onume atladi verdim kursunu tam ust ceneden alt ceneye parcalamis,,sorasinda ayaklarimin altina geldi bildigin agacla bogusmaca,,,,tabi ben de yukarda yusuf yusuf veriyorum kursunu tam 6 tane sorasinda bekledim sesi kesildi senmisin agactan asagi atlayan basladi uzerime atilmaya ama agir yarali gelemedi arkadasta yetisti son noktayi koydu,,, bidaha anladimki bu domuz olayi bambaska ,,, sirtinda kulaginin arkasinda karnindaki deliklerin karsisindan bakip obur tarafi goruyorsun ama nafile cok guclu hayvan oldurucu noktaya gelmedimi ancak top mermisiyle durdurursun
-
Regulatorlu sanirsam,,
-
abicim bu adamın kaç tane tüfeği var heryerde bu adam var ....
-
Edgunu nerden getirtiyodunuz,,
-
bekliyorunz...::))
-
kardesim bnm profili bi incele aklina yatarsa huglu 601 ga y.oto. var 10 fisek atildi denebulir sifir desem ywri..
-
arkadaşlar güzel bir av bıçağı yapmak istiyorum..35--40 cm civarında.. bana nasıl başlamam vede yapım ile ilgili yapan varsa bilgiverebilirmi..ha bide bu çelik lamayı da nerden bulabilirim( kaliteli) olanından