Vektor omega 8 reddot sizce nasıl uzman görüşüne ihtiyacım var farklı önerilerde açığım https://www.izmiravmarket.com/Vector-Optics,LA_368-3.html
EL-NİNO tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok güzel olmuş eline sağlık
-
Hayırlı olsun çok güzel maşallah iyi günlerde kullanın
-
hocam belliki eğleniyorsun ben hala dominatöre alternetif bulamadım kazasız belasız iyi atışlar dilerim ( dominatör sanıldığı gibi güçsüz değil dampa şart )
-
Güle güle iyi günlerde kullanın baktıkça insanın canı çekiyor kazasız belasız inşallah
-
tam bir sanat eseri harika olmuş tebrikler
-
Yazınızı okudum emeğiniz için teşekkürler ancak birşey aklıma takıldı kumandalardaki mod1 /mod2 gaz kolunun sağlamış soldaki olduğunu belirtmiyor muydu
-
İncelemeniz gayet güzel verdiğiniz bilgiler ve gurupman çalışmaları için teşekkürler
Emeğiniz ve harcadığınız zaman biz forum üyeleri için oldukça değerli sayenizde yeni alternatifler çoğalıyor sağolun -
güzel ve yararlı bir paylaşım dürbünü gene sökmem gerekecek
-
hayırlı olsun Allah ayrılık göstermesin
-
bu soğuklarda güzel gurupman, ben tüfeğe dokunmaya korkuyorum soğuktan, daha uzak mesaferide görürüz uamarım
-
güzel bir tanıtım olmuş emeği geçenlere teşekkürler
-
Tebrikler çok başarılı grupman git gide hayranlığımız artıyor kaligun'a
-
aslına bakarsanız ben de çok araştırarak aldım dominatörü o zaman kırma namlulu tüfekler için zamanla namlunun sarktığını hava kaçırdığı için veriminin düştüğünü söylemişlerdi bide kimi arkadaşlar forumda namlu kilidinin tutmadığını atış esnasında namlunun düştüğünden bahsetmişlerdi, stoger'in ses kıyaslamasını yapamam ancak doninatörüm'e moderatör takmak istediğimde bunun boş bir çaba olduğunu yalı tüfeklerde sesin yaydan geldiğini ve moderatörün pek faydasının olmayacağı söylenmişti burdan yola çıkarak stoger'inde pek sessiz olduğunu sanmıyorum açıkcası ama kalitesi konusunda forumdaki pekçok kişi hemfikir
-
bende de var dominatör'ün plastik kundaklısından, bayramda at44 tactical'i evde bırakıp dominatörle gittim memlekete, arkadaşlara katılıyorum biraz ağır hele dürbünle taşınmaz oluyor ama sabit bir yerden atacaksanız biraz çabayla 50 metreden gurupman çıkarır ben henüz bir sorunuyla karşılaşmadım arkadaşın 15 metre denemesine ise şaşırdım doğrusu ben bayramda boş bal tenekesini (25lt lik tenekelerden) 30 metrede önlü arkalı deldim dicem ama yok yok bildiğin yardım yani gayet güçlü zaten dürbün tutmamasındanda gücü belli dampasız yazık olur dürbüne ayrıca çok şık bir silah
-
Fikir sahibi olmamızı sağlayan güzel bir paylaşım teşekkürler
-
yatagun dampa demek istedimde telefondan yazınca damga yazmış daha once tek parca ayakla denemiştim tepmesi az diye ancak dürbün oynayınca dampa taktım fazla fırsatım olmayınca 500 atış civarı yaptım ancak profesyonelce hazırlıklı olarak değil amatörce
-
Bende de aynı tüfek den var üzerinde gelen optima dürbün le kullanıyorum gayet stabil ancak damgası olmuyor
-
yoksa tüfeği almasam mı size daha çok lazım olucak
-
Bu güzel inceleme için teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyoruz