abi benimde mod 99 5.5 var dampa ayak ve hawke dürbünle kullanıyorum memnun değilim atışlarda istikrarsızlık var acaba mod 99 satıp 55 s mi alsam bana cazip gelen tarafı hafif olması 55 s in mod 99 ağır biraz ayakta atışlar için
cevdet01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
-
aslında o kadar kötü değil ama ben 32 çaplı dürbünleri daha çaok hoş duruyo ve 44 çaplı dürbüne göre daha cok verim alınır die düşünüyorum bide daha hafif olur.
-
gamonun 4x32 yakınlaştırması 4 ekadar siz 4temi kullanıyordunuz iyiyse onu alım hem daha hafif daha kibar gibi
-
-
hocam son bi sorumolacak avfonide barska 3-9-32 pilinker 151 tl buldum bide 2. el gamo 3-9-40 rgb 200 tl aralarında pek fark yoksa barska yı alacam 50 tl cebimde olsun gamonun çapı 32 olaydı daha iyiyi ama siz hangisini önerirsiniz bide barskanın artı kılı biraz kalın sanki kullanmış biri olarak nasıldır teşekkürler
-
-
teşekkürler peki gamo 4x32 veya hawke 4x32 60-70 metreye iş görürmü
-
mrh arkadaşlar mod 99 kullandığım optima 3-9-44 dürbünle verim alamadım daha küçük çaplı dürbün almak istiyorum iyi bişy istiyorum aklımda winchester 3-9-32 var nasıldır kullanan arkadaş varmı mrcek çapı 32 geçmeyen dürbün önerisi arkadaş vermı teşekkürler bütçem 100- 150 tl yatagun dampa ayak kullanıyorum
-
ark dürbün olarak hawke 3-9-32 veya 3-9-40 tasco uygun fiyata olsun ve hafif bir dürbün olması önceliğim montaj ayak olrak yatagun
-
ark dürbün ve dürbün montaj ayak lazım satmak isteyen ark msj atabilir
-
arkadaşlar herkese merhabalar. diana 460 magnum tüfeğim için pellet arayışındayım . jsb lerden vazgectim crosman benjamin discovery 5.5 pellet almayı düşünüyorum kullanan arkadaş varsa yardımcı olmasını ve baska pellet önerisi olan arkadaşlardan yardım lütfen
-
herkese iyi geceler.optima 3x12x44 dürbünüm satlıktır. fiyat 90 tl dürbün tertemiz herhangibi sorunu yoktur. pazarlık sünnettir
-
bir gün olur inş toprak bende bu hobide yeniyim deneyim amaçlı