Bende de var aynısından ilk havalı tüfeğim. 7 sene kullandım, sadece 1 kere yay değiştirdim. Hatıra olarak saklıyorum. Evladiyelik dedikleri bu olsa gerek.
selimhanseker tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ben mod 125 e sordun zannetim
hahahahaha bende dedim dampaya ne gerek var? düşünsene zorakinin üstünde zurna gibi dürbün hahahahahahahahha
-
ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aksesuarları tamamladığımda resimleri yüklerim. Çok saolun.
-
Sizlere son sorum, araştırdıkça tabancama en uygun dürbünün 4x32 uygun olduğunu öğrendim bu dürbünde max. 30 metreye kadar kullanılıyor. 3x9-32 -40 -44 civarı dürbünler çok mu abartılı durur üzerinde ?
-
Çok teşekkür ederim. Moderatör hakkında beni aydınlatabilecek birileri varmı ?
-
Arkadaşlar Zoraki hp 01 ultra .177'mi yeni aldım, 3 ay civarı oldu. Gerçekten hayran kaldığım sayılı silahlardan biri. Makinamı biraz süslemek istiyorum ve tecrübeli ustalarımdan bu konuda fikir bekliyorum.
Nikula 4x32 Dürbün silahım için yararlı olurmu? Yada makul fiyatlarda 100 - 150 tl arası önerebileceğiniz dürbünler nelerdir?
Tabancanın ön alt tarafına tutacağı nereden bulabilirim?
pcp moderatörleri zoraki üzerinde kullanılabilir mi, yada nereden temin edebilirim?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.