Bende de var aynısından ilk havalı tüfeğim. 7 sene kullandım, sadece 1 kere yay değiştirdim. Hatıra olarak saklıyorum. Evladiyelik dedikleri bu olsa gerek.
selimhanseker tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben mod 125 e sordun zannetim
hahahahaha bende dedim dampaya ne gerek var? düşünsene zorakinin üstünde zurna gibi dürbün hahahahahahahahha
-
ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Aksesuarları tamamladığımda resimleri yüklerim. Çok saolun.
-
Sizlere son sorum, araştırdıkça tabancama en uygun dürbünün 4x32 uygun olduğunu öğrendim bu dürbünde max. 30 metreye kadar kullanılıyor. 3x9-32 -40 -44 civarı dürbünler çok mu abartılı durur üzerinde ?
-
Çok teşekkür ederim. Moderatör hakkında beni aydınlatabilecek birileri varmı ?
-
Arkadaşlar Zoraki hp 01 ultra .177'mi yeni aldım, 3 ay civarı oldu. Gerçekten hayran kaldığım sayılı silahlardan biri. Makinamı biraz süslemek istiyorum ve tecrübeli ustalarımdan bu konuda fikir bekliyorum.
Nikula 4x32 Dürbün silahım için yararlı olurmu? Yada makul fiyatlarda 100 - 150 tl arası önerebileceğiniz dürbünler nelerdir?
Tabancanın ön alt tarafına tutacağı nereden bulabilirim?
pcp moderatörleri zoraki üzerinde kullanılabilir mi, yada nereden temin edebilirim?
Şimdiden ilginize teşekkür ederim.