yaklasık 6 aydır diana mod 56 th kullanıyorum. Atışlarda gerçekten çok istikrarlı. yaklaşık 130-140 metre arasında 3-4 atışta kutu kola teneksini vurabiliyorum. tüfeği eline aldığın zman kaliteyi hissediyorsun gerçekten. şuana kadar çok şükür tüfekten dolayı bi sıkıntıyla karşılaşmadım. biraz ağır sayılır ama taşıması çok kolay. Tüfeği omzuna at elinide dipçikten geçir benim tek sıkıntım oldu oda dürbünden çin malı diana dürbün aldım çok pişman oldum. değişime gönderdim yine sınıtı çıkardı tavsiyem iyi tüfek alıcaksan orjınal de dürbün al.
zeki035 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tamam bakalim pazartesi bi gorusucegim. Bunun yaninda durbun nerdeyse ayar tutmuyor. 50 atistan sonra tekrardan sifirlamaak zorunda kaliyorsun. Cin mali aldim en büyük hatayi orda yaptim zaten..
-
Bu durbunde sadece zoom yapmami saglayan halkanin ustunde vida var onu cikardigimda halka boşa dönüyor. Yani diyoptri ayari yapalina kisimida cevirip cikarmya calistim fakat hicbir sekilde sokulmuyor. Garantili olarak av doga dan almistim. Acaba degisim imkani saglarrmi. Kullanici hatasi da yok sonucta.
-
Peki öylemi kalıcak?
-
Diana 4–16x42 AO dürbünün ön arka kısmındaki lensin içi çok tozlnadı. Daha 3 hafta anca kullandım. Lensleri sökmeyi başaramadım. Ne yapmam gerek arkadaşlar bilgisi olan varmı?
-
Bu paleti temin edebilecegimiz link verebilirmisiniz
-
Link vermissin gormemisim tsk ederim
-
Peki bu fotograftaki paleti onerirmisiniz. Ayrica bahsettiginiz konuyu bulamadim link gonderebilirmisiniz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Diana 56 tufegim icin 100 metre uzeri atis yapabilecegim kaliteli palet onerilerinizi bekliyorum.
Ozellikle denemis arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim -
diana nın çin yapımı dürbünleri nasıl peki?
-
Teşekküerler bilgileriniz için. Kullanan arkadaşlar varsa onarında bilgisine ihtiyacım var
-
Dampa ayak için bir marka varmı yoksa standartmı hepsi. Eğer varsa onun da bilgilendirmesini yaparsanız sevinirim.Ve bunları temin edebileceğim güvenilir bir site varmı?
-
Üstadlarım, 500 tl yi aşmayan en az 10x yakınlaştırmalı, istikrarlı atışlar yapabileceğim sağlam bir dürbün alacağım.
Tavsiyelriniz için şimdiden teşekkürler...