bende bullboos almayı düşünüyorum ama grupmanını nasıl oldugundan hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlara duyrulur
at44 le ayni mekanizmaya sahipmis tufek.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bende bullboos almayı düşünüyorum ama grupmanını nasıl oldugundan hiçbir fikrim yok kullanan arkadaşlara duyrulur
at44 le ayni mekanizmaya sahipmis tufek.
At44 e bullboss kundagi takilabilirmi?
Yeni konu acmiyim burdan sorayim, ahsabi koyulastirmak ve damarlarini belirginlestirmek icin tavsiye edebileceginiz yag-kimyasal varmidir.Tek bir malzeme alayim yeterli gelsin istiyorum. Keten yagi(bezir yagi), tung yagi,tik yagi. Su an bunlar isime yarar gibi duruyor.bu urunleri kullanan abi- kardeslerimin cevaplarini bekliyorum. Daha ucuz -kullanisli olabilcek urun tavisyelerine de acigim
setiniz guzel olmus moderatorunuz hayirli olsun,ozel mesajinizi yeni gordum,cevap yazdim.
hic ugrasmayin boyamakla,hatsani arayin yardimci olurlar.
cok dusuk basincta kullanmamak gerekir,buna katiliyorum.Ama pelletsiz atmanin zarari yok diye biliyorum.(mantik cercevesinde aciklamalara acigim)
ben 1. Ve 3 . Vidalarla ayar yaptim(2. Vidayla ayar yapmaya calistim ama istedigim sonucu vermeyince eski haline getirdim)
Hangi vida daha çok işe yarıyor çekme yükü ila istinat farkı nedir
sadece 1. Vidayla oynamak yetiyor.amaciniz sadece tetik agitligini ayarlamaksa 1 vidayla oynayin.2. Vida istinadin buyuklugunu(kuvvetini degil) ayarliyor.3. Vida da tetigin ilk asamasinin kuvvetini(istinad yuku) ayarliyor.
buyrun tetik ayar rehberi.ben buraya bakarak dun ayarladim.dikkat edin tetik dokunmatik oluyor biyerden sonra
tetik agirligi ne kadar bi bilginiz var mi?
Tam kapaliyken 200-100 arasi 70 atis yapiyodu benimki.Kac fps oldugunu bilmiyorum ama 80 metre isabeti cok iyiydi.(jsb 18 grain pelletle 2-3 cm grupman)
dampa ayak yoksa yaptiginiz her atista artikilin yeri dgisir.Durbun kullanmak istiyosaniz dampa ayak sart.
Durbunle nisan alirken eger paralax ayarli bi durbununuz yoksa her atista durbunle bakarken kaynak noktaniz degistigi icin farkli yeri vurursunuz.Hep ayni pozisyonda nisan almaya ozen gosterin.
Artikil hic mi hareket etmiyor yoksa klik sayisi mi yetmedi sifirlamaya?klik sayisi yetmediyse arka ayaga simleme yapin,hic hareket etmiyosa yenisiyle degistirin.
Bende 4.5 cal norica diye bir havalı var namlusunu çok seviyorum 9 ya da 8 yivliydi çok değişik görünüyor yiv seti çok isabetli evin onünde bulmuştum tüfeği sel olmuştu taşıyan tır devrilmiş 5 sene falan önce bu da kapının önüne kadar gelmiş başka bulanlar da olmuş bu namlu veya komple tüfek ne eder
Ne eder? Konuya bakin sizin derdinize bakin!
Gerci ne kadar genis bi daireden bahsediyosunuz bilmiyorum belki pelletden kaynaklanmiyodur(Allah muhafaza )
Kaliteli bi pelletle denediniz mi?
Ferhat aklıma gelen tek sebep şu olabilir, hani sokakta atiş
Yaptıran tüfekciler varya bunlar genellikle eskiden beri Eser
Tüfek kullanır,onlar zaten 5-6 mt atiş yaptırıyor bu mesafeden
Hedefi tuttursun olabilir, malum amatör atıcılar ve çocuklar
Müsteri gurubu.
amaç müşteri gurubunun hedefi vuramamasıdır+ yivsiz boru olsa vurursun hedefi
[Resim Engellendi: http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDgwMA==/z/EA8AAOxy63FSqa90/%24_35.JPG]
bu mudur özel vida?
Bu durbun sabit buyutmeli.+ ile yakinlastirma yapmiyor,artikilla goruntu arasindaki odaklama farkini azaltip arttiriyo.mesela goruntuye baktin net ama artikil bulaniksa o ayarla oynadiginda artikilin odagini yapabiliyosun.