Stoeger atac dampasiz durbun kirdik biz.hatta en basta dampasiz kullaniyoduk baktik mercek sallanmaya basladi.dampayi taktik ama kurtaramadik,mercek yerinden cikti.Atac kesinlikle dampa istiyor tecrubeyle sabit
civciv1 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dampa projemiz var diye demiyorum ama lastik sarmak madem ise yariyodu zamaninda niye herkes lastik sarmak varken dampalara yoneldi.Niye yatagun dampa piyasa suruldu.bu lastik isi bana biraz kendimiz avutma yontemi gibi geliyor
Stoeger x20 kendi sabit buyutmeli durbunuyle dampasiz kullaniliyor diye biliyorum bende. -
Yatagun Dampada 50 mm mercekli durbunler icin bozulmama garantisi vermiyoruz gibi bisey yaziyodu galiba.en ustte paylasilan durbunun fiyati cok uygun ama dampaya takilmaz ayaklar sabit oldugu icin + dampa kullanmicam deseniz bile 11 mm 20 mm donusturucu adaptor lazim
-
Abi sence bu firma isabetini denemeden piyasaya mal surecek bi firma mi?
-
Hatsanin ufak pcp tabancalari isinizi gorebilir belkk(fiyatida uygun ama tip "0"
-
Bullpup kundakli pcp almayi dusundunuz mu hic?
-
bebelere balon,bebelere balon diye bağıran baloncu abi zihniyetine sahip demekki bu firma
-
İlk o dikkatimi cekti tufekta ama sarjor isi kafami karistirdi.sus olarak mi koydular sarjoru.
-
L115 B tipi bayağı iyiymiş.pelletmi atıyo ne yapıyo bu tüfek şarjörde koymuşlar.
[Resim Engellendi: https://www.iwa.info/Edb/Edb3/LoadProductImage?id=1536129&width=800&height=600]şu yeni 4.5 pellet 5.5 tüfeklerin kökünü kazır artık [Resim Engellendi: https://www.iwa.info/Edb/Edb3/LoadProductImage?id=1535775&width=800&height=600] -
Cozum =shimleme
-
Nisan hattiyla durbun ayni hatta degildir(arama cubuguna optik merkezleme yazarsaniz cevabinizi bulursunuz İnş.)kazasiz belasiz atislar dilerim.
-
Kac dolar bunlarin fiyati?
-
hatsanın namlu ceketi eklediği her tüfek mükemmel gözüküyor.
-
Stoeger atac her nekadar atac durbune zarar vermiyo dense de mercegi kirdigina sahitiz(sdelican abi iyi bilir )Dampa ayak almanizi tavsiye ederim.(iki model var zaten:yatagun ve sportmach dm60)
-
Yasiniz yok nasil hitap etcem bilmiyorum ama;
fiyat cok uygun duruyo.tufek hosunuza gidiyosa alabilirsiniz(tufegin-durbunun islevsel problemi yoksa mukemmel bi fiyat bence) -
Abi eline saglik cok guzel olmus ,ucuna dislerin gozukmesini engelliyecek bi kapakcik yapilsa cok daha iyi mi olur ?
-
Uzun mesafe için .30
Tahribat için .35
Önceden uzun mesafe 5.5 tahribat 6.35 ti.Ne günlere geldik.
Bi 9 mm bi 4.5 mm pcpin olcak, yeter. -
Hey MaşaAllah abi bu ne hiz.
Madem oyle durbunle ayak arrasina lastik yerine kaucuk koymak icin biiraz buyuk yapsaniz ayagi.dampa ayak gibi gorev gorur.
Yabanci bi forumda 30 mm ayaga 1" durbune kaucuk sararak kullaniyolardi.dampa ayak gorevi gordunu yazmislardi -
hocam satın almak daha az masraflı ve daha az uğraştırıcı olmazmı?
genel olarak başımıza ne geldiyse bu mantıkdan geldi uğraşma biz (sana,size) daha ucuza gönderelim....!!![/quote]
.Yada baskasinin uretimini engellemeye calisacak olan biri var midir?
Yeni seyler uretmeyi daha ucuza maletmeyi istemeyen var midir forumda?
Tabii ki hayir(istisnalar illaki vardir)
Onemli olan eforumuzu bu yonde harcamak yoksa hem ayni urunden hemde daha fazla maliyete urettikten sonra adi basari olmaz bu isin.Bosa kurek cekmek olur.
Benim yazim kucuk bi hatirlatma niteligindeydi.cizime burdan bakinca diger ayaklardan pek bi farki gozukmuyor.Ama tabiiki cizim yapan metalruh daha iyi bilir ne yapacagini belki ayagin muadillerinden cok onde olan bi ozelligi vardir cizimde gstermemistir.
Metalruh a verdigi anlayisli cevap icin ayrica tesekkur ederim,darisi bazi forum uyelerinin basina -
hocam satın almak daha az masraflı ve daha az uğraştırıcı olmazmı?