Elinize saglik guzel olmus.hang bsa durbun kullanildi bu atislarda
civciv1 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zorakiyi yolladiktan 2 hafta sonra tamirini yapip,(ben bisey yazmadim ama sag kabza cok soyulmustu onuda degistirmisler) karsi odemeli olarak yollamislar.
benim icin oplam maliyet:7,5 tl
kazanci ise saglam zorakim ve mutluluk.
Allah razi olsun forumdaki abilerim,Atak arms ve calisanlari. -
regulator duzenleyici demek.Normalde tufekle atis yaptikca tupun icindki hava basinci dusuyor.(bu sebeple namlu cikis hizi hep degisken oluyor reg.siz bi pcpde.)
reg. hangi basinca ayarliysa cekic valfe vurdugunda o basinc namluya iletiliyor ve namlu cikis hizi cok cok az degisiyor.
tupun basinci reg.in basincindan daha alta indigi an reg. devre disi kaliyor ve islevi bitiyor.
daha acik nasil anlatilir bilmem. benden bu kadar -
misina ipine bez parcaciklari baglayip namlunun bi ucundan sokup diger taraftan cikarin.namlu temizligi icin bu kafidir.
-
piyasada pcplerin satışı durur muhtemelen
-
servise yolladim. kargo konusunda soyle bi durum varmis:
kargonun biri sizden biri atak armstan.yollarken alici odemeli yollarsaniz onlarda size yollarken alici odemeli yolluyorlarmis.
herkese sorunsuz,kazasiz atislar diliyorum. -
-
abilerim sagolun cevap icin.tam da sokmek icin kollari sivamistim.servise yollayim o zaman ben.
-
tetik agirligi,dusme mesafesi denedim yine olmadi.tamamen sokmeye mi calissam tabancayi ?
-
zorakiyi kurup kapagini tam kapatmak uzereyken kendisi patliyor.(tetik dusurunce olmasi gereken olay)tetik cok hafif oldugunda da oluyo normalde.tetigi kontrol ettim,agirligini arttirdim ama duzelmedi.bi sey sikismis olabilir diye baktim bi sey goremedim.sebebi ne olabilir.ne yapmaliyim.
-
abi haznenin disina prizma seklinde kilif yaparsin olur biter (ceketli tup ) niye yapilmasin?
-
cok durbun gormuslugum yok ama durbunde uzak mesafe deyince aklima direk range finder deseni geliyo.
tavsiyem ful mildotlu (arti kil bastan asagi mildotlu) yada range finder desenli 30 mm bogaz capli bi durbun bulmaniz yonunde. -
abi kundaklari begenmeye butonlar yetmez.
gonderinin like yapilmamasinin sebebi ya benim gibi opera miniden baglanipta buton goremeyenler yada kundaklari gorup kiskancligindan begenmeyenlerdir. -
Güle güle kullanın. Zamanla çok daha iyilerini yaparsınız eminim. Zoraki'de olay tamamen atıcıda bitiyor
+ pellet -
ve beni aramayi unutmassan hep beraber nasil yapildigina sahit olacagiz.
-
yeter biri durdursun bu adami
abi suprizi muhtemelen biliyorum bana supriz olmayacak ama soylemeyim de foruma surpriz olsun.
turkiyede bundan once yapilmamis biseyi yapcaksin nasipse. -
hazir 1/2 unf adaptor satiyor wrangler nickli Yasin abi.
-
Evet forum uyeleri asil ovguyu almasi gereken sahsi muhterem abimizi de ogrenmis olduk.Nasipse kafamdaki bi kac modeli cizdirmek icin basvuracagim kendisine.
(bu arada son fotodaki namlu ustunude orten parca on numara olmus.) -
Bizimde aklımızda modeller vardı dostlarımızdan bu modeller için gerekli ölçü ve çizimler için kundakları bulup gönderdik ve yine doslarımız sayesinde çizimlerini yaptırıp modelleri para ve zaman harcayıp birşeyler çıkardık ortaya.
Siz de aynı yolu izleyip sonuca ulaşabilirsiniz. Bilgiye ulaşmak eskisi gibi zor değil kolay gelsin...
Cok yardimci oldunuz sagolun.
Bu forumda karsilastigim ikinci devlet sirri vakasi.bi keresindede baska birine ankarada jsb pelletleri nerden aldigini sormustum.kendine jsb pellet kalmaz, biter (!) diye aldigi yeri soylememisti.
Herkese iyi PAYLASİMLAR diliyorum. -
Benim aklimda suan bi model var,ama tarife gore cizim yapacak birini ariyorum.boya ve vernigi halledebilecegime inaniyorum.
Sakincasi yoksa cizim ve kesimi yapan abilerin nicklerini soyleyebilirmisiniz.?