Gule gule kullanin .
Kundagin sekli cok guzel ama boya oldurmus kundagi.curumus agaclara benzemis.
civciv1 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
optima (32 mm oldugu icin muhtemelen)
cok daha net (Diger optima durbunleri bilmem ama bendeki optima hakikaten cok net.)Nikulada yeterli ısık ulasmıyo durbune muhtemelen.Gunesli ortamda iyi olur ama golgede asırı iyi gostermiyo.
Ama tabiki is gorur,zaten Tr de cok alternatifimiz yok.Range finder desenli olsun compact olsun diye nikulayı aldım.
Moderatordede kesinlikle aparattlıyı tavsiye ederim.Tak cıkar digeri zor gelebilir.
Zaten moderator alınca bidaha moderatorsuz kullanmıyacaksın.
Tek pompada nerdeyse hic ses cıkmıyo. -
-
-
Tekkeli nickli kardeşime fotoları hatırlattıgı için teşekkür ederim.Zorakinin kendi kabına bayağı amatörce olan gravür işlememide paylaşmak istiyorum.Fotolardan optima 3-9x32 dürbünlü olanı ilk günlerde paylaşmak için çekmiştim,bu güne kısmetmiş.
Sonradan Osman Demir abiden aldığım nikula 2-6x28 e yi taktım,gezi tabancanın arkasını yanağıma dayayabilmek için söktüm.Fotolar ne yazık ki otofokusussuz kamerayla çekildi., kusura bakmayın.
Çanta içi düzenlemede soldaki yer grip için,gripin altında dürbün temizleme bezi var ve namlunun üstünde gelen namlu ceketi var,dürbün ayarı için para var,sağ üstteki yerde wrangler moderatör var,tabancanın gövdesinin hemen altında da gerekli allen ve hex anahtarları var,
ayrıca dürbünün takılıyken bulunduğu yer hem optima hem nikula hemde optimanın 40mm lik reddotu için uygun olarak kesildi.
Umarım beğenirsiniz,
MAŞAALLAH'I ESİRGEMEYİN
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/zR0BlO.jpg] -
benim de uzun zamndır aklımda olan bi durum artıkıl meselesi.
Miktoskoplarda kullanılan lamel lerin uzerine uygulanan herhangi bi desen ,cizim is gorur diye dusunuyorum.lamelin uzerine cizim yapıp direk artıkılın bulundugu tupe yapıstırılacak sekilde yapılabilir. -
+1
(hocam okadar pellete para vercene bi jsb alaydin,boru olan durbunude cope ataydin keske)
-
İnş. 4.5 mm almissinizdir. hayirli olsun.
ama gamonun pelletleriyle hic bi zevk alamazsiniz haberiniz olsun.10 metrede bile bi vurdugunu bidaha vurmuyo gamo.
genelde jsb tavsiye ediliyor.ama ben rws superpoint ve geco diabolo ve geco superpointlerden kullandim.(en iyisi geco diabolo oldu.14 metrede paralax ayari olmayan optimayla 3 pelletin grup boyutu yaklaaik 9 mm oldu.9 metrede 4,5-5,5 mm arası grup boyutuda yaptigim oluyoo anki performansa bagli olarak degsiyo tabiki.ayrica evde genelde 9 metre calistigim icin iyi 14 metredeki en iyi performansim ne olur bilemeiyorum oyuzden 9 mm kale almamakta fayda var) (geco da rwsnin urunudur)
hem ucuz olsun hem is gorsun dersenuz geco diabolo ve geco superpointi tavsiye ederim.Rws h superpointi begenmedim ben,tavsiye etmem.
(stoklarim bitince jsb kullanmaya baslicam,grupmanda jsb ,arazide geco en mantiklisi) -
inanin forumda en cok hosuma giden mesajlar valibeyin mesajlari.Her zaman uretime dayali bi bakis acisi var.Biz nasil satin aliriz derdindeyiz valibey hocam nasil uretilirin derdinde.
Allah valibey hocamdan razı olsun.
pistonu tufeke uygulamak basit gibime geliyo.İnşaAllah uygulanabilirde silahlari hatsana degil valibeye yollariz vortex zimbirtisi icin. -
atak armsi arayip istedginiz namluyu alabilirsiniz,27 dolar di yanlis hatirlamiyosam. ultra olanı
-
Bu gün zoraki ultrama wrangler moderator aldım çok güzel bi ürün.2 seçenek var birinde moderatör ve aparat bütün bir parça,diğer seçenekte moderatör aparatı+1\² unf dişli moderatör olmak üzere 2 parça var.
Ben 2 .seçeneği şeçtim.Sesi çok çok çok iyi kesiyor,evde atış yapan yada atış yaparken kimseyi rahatsız etmek istemeyen abilerime kardeşlerime tavsiye ediyorum.Wrangler nickli Yasin abime çok teşekkür ediyorum böyle bi ürünün sanatkarı olduğu için.Allah bin kere razı olsun.
(Fotolari yakinfda paylasirim İnşaAllah) -
Kusura bakmayin fotoyu şimdi düzelttim.
Rws auperpoint extra da var ama grupman fotosu yok,henüz denemedim.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KlDXEE.jpg] -
evde 3.9x32 optima durbun,zoraki ultra 4.5 mm.Sıfırlama yaparken bu sonuclar olmustu.Genelde evde antranman yaparken sol ustteki sonucu elde ediyorum.Tabi paralaksli kaliteli durbun olsa daha iyi cikar.Linki:
http://hizliresim.com/xBdNrD -
Sitelerindeki adresteler,
Pirana Bilişim Teknolojileri Reklam ve Tic. LTD. ŞTİ.
GMK Bulvarı No; 127/D-E Çankaya Ankara
Tel: 312 212 23 55 - 54
Fax: 312 212 23 51 -
Bu gün avfoni nin tandoğandaki açılacak showroomuna gittim.Henüz tam manasıyla açılmamışlar ama satış yapılıyor.Fiyatlar internet sitelerindeki aynı fiyata,kargo ücreti ödenmiyor,fatura kesiliyor adınıza.RWS pellet fiyatları piyasaya paralel.Tabi arayıp önce ürünlerin Ankarada stokta olup olmadığını sormak lazım.
Müşteri memnuniyetine önem veriyolar,güzel izlenim bıraktılar bende.Ulustaki gibi müşteriye karşı umursamaz değiller.