bu acele nedir neden yarin?
Iyice arastirip karar vermelisiniz herikisinin arti ve eksisi var birbirine gore benim tercihim ikisi arasinda s510 olurdu.
Ikinciel satilik ilanlarda Falcon, AA ve HW100 mevcut degerlendirmenizi oneririm.
serkanst15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Salih abi bensiz mi gittin
Gamoyu bende sevmiyorum biliyorsun pelletlerin boyutlari cok istikrarsiz biri namluya otururken digeri bol kaliyor, rws hobby fiyat performans olarak cok iyi.
Yazsonu beraber gideriz -
kundak sahane, atislar guzel neseniz bol olsun.
-
-
Guzel grupman elinize saglik.
-
bahsettiginiz durbunleri yurtdisi fiyati 125 USD, o fiyata ikinci el temiz hawke almanizi oneririm.
-
Kundak hakikatten cok ergonomik Huntsman Regal kundagina da cok benziyor, ikiside minelli uretimi.
gule gule kullan bende arkadasimdaki Falcon BM `in resimleri izne geldigimde paylasicam.
-
Attiginiz kerestenin desenleri cok guzelmis yazik olmus
-
gayet guzel atislar tebrikler
-
hadi yapsana bununlada 40-50 atislik chrono testi
-
Cometa Gamo ile ayni kalitede bir tufek, .25 kalibreli olan versiyonlarinda lw namlu kullanilmis, Turkiyeye gelen modellerinde neyazikki .25 kalibreden goremedim
-
CZ Namlusu icin RTI arms
-
avlak forum sitesine uye olmanizi tavsiye ederim, yerli ve yabanci bir cok markanin kullanici yorumlari mevcut. Yari otomatik yerli tercih edecek olsam ilk tercihim akdas olurdu, armsan, akkar,ata,yildiz sonraki tercihlerim olurdu.
-
-
kıymetı pek bılınmeyen bır tufek guzel gunlerde kullan
-
idman yaptikca grupmanlarda guzellesiyor
-
youtube da airgun spring compressor olarak aratin, ihtiyaciniz olan benzeri bir alet yapacak/yaptiracak ortaminiz veya el aletleriniz yoksa en dogrusu av bayine goturup yardim istemek.
-
Doktorlar dogrusunu yapmis
Fazla zencefil mideye zarar, bol karabiberli sicak sutu deneyin.
Pelletleri yikamayi deneyebilirsiniz nette yapilnis ornekleri var yapis yapis olan pelleti ilk defa duydum kendinden lube kullanilmis olabilir grupmanlar cok guzel elinize saglik -
keyifle okudum test icin tesekkurler devamini bekliyorum
-
atıcılığında çok iyi tebrikler
yeni tüfeğinlede grupman bekliyorum