Kardeşim Savaş, hem TÜRKİYE'nin hem'de BROTHERS TEAM in gurur kaynağısın eline yüreğine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.
ercanlısoy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Sezgin izmirde ucundan kaçmıştı bu sefer yakalamak lazım zaten mpr aportta bekliyor
-
Sezgin canavar takıma hayırlı olsun kazasız belasız atışlar dilerim,hafta sonunu bekliyorum yazık olacak tavşanlara...
-
-
Tek kelime,elinize sağlık......
-
Onur sonuçlar çok güzel gayet başarılı,artık kaçışın yok İzmirdesin
-
Kerem küçük kardeşe iyi bak güle güle kullan,performans gayet iyi........
-
Erhan bey hayırlı olsun ,güle güle kullanın....
-
Emre belli ki güzel ve neşeli bir gün geçimişsiniz,keyfiniz daim olsun....
-
Fatih hayırlı olsun güle güle kullan, hızına yetişemiyoruz valla daha airarms'ı görmeden diğeri geldi,demek ki ilk geldiğin gün zehiri fazla enjekte etmişizki seni durduramıyoruz.
-
Latif iyi akşamlar ben ercan canlısoy 0555 222 65 71 ararsan sevinirim
-
Bende şampiyonun fikrine katılıyorum,hatta yarışmada eleme olmasın herkes 60 atış yapsın,puanlamaya göre zaten şampiyon belli olur,birde ormanlık alan gibi bir yerde yapılırsa daha zevkli olur diye düşünüyorum....
-
Arkadaşlar her ft yarışması öncesi aynı konu tekrar tekrar açılıyor,tartışmalar yaşanıyor ve sonuç değişmiyor,onun için boşu boşuna tartışmalara girmeyelim her zamanki şekilde yarışmaya hazırlanalım.
Bence, bu tartışma yerine İzmirde'ki arkadaşlarımızın iki gün olarak düşündüğü ft yarışmasına,nasıl bir katkıda bulunarak ve fikirlerimizi sunarak yarışmayı daha eğlenceli ve çekişmeli bir hale nasıl getiririz onu konuşalım.....
-
İyi akşamlar bu hafta ufak bir buluşma yapıyoruz arzu ederseniz buyrun gelin misafirimiz olursunuz...
-
Emre güzel resimler çekmişsin eline sağlık...
-
-
Hw 100 de deneyen varmı 18 grainleri?
HW100 de denedim çok güzel uyum sağladı,bundan sonra 16gr çok sıkışmadıkça kullanmam...
-
Hatsanın ki jsb kırmızı kutudan çok daha iyi, bizim takımdan bir kaç kişi 25 kutu aldık gayet memnunuz kırmızı kutudan alan arkadaşlarımız ise büyük hayal kırıklığı yaşadılar aralarından düzgün bulmaya çalışıyorlar, karar sizlerin...........
-
Teşekkür ederim,darısı sizinde başınıza(Çok Yakında)
-
Hakan bey samimi duygularınız için teşekkürler,dürbün barska sniper Gx2 6-24X50 IR .....