H&N baracuda match 21.14 grain denedim birde JSB 18 grainlik denedim ikisindede güzel sonuçlar aldım zaten 4 nolu hedef kağıdındaki atışların yarısı baracuda match ile yapıldı. 30 metreden soda şişesi rahatlıkla vuruluyor. Vortexe çevirmek grupman açısından bayağa işe yaradı .
kıvanc1986 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba atışlar 10 metre destekli yapılmıştır. Kullanılan pelletler jsb 18 graindir.
-
Evet ateşli silah zaten havalı tüfek için hiç iyi grupman sayılmaz slug namlu ile yapılan atışlarda var ama bazı resimler güneşten görünmediği için koyamadım. Bir tane güzel olanı var onu koyucam bir kaç atıştan sonra ama en iyi grupmanı Yaf speddy slugla sağladım tek kurşun olarak.
-
atışlar 30 metre mesafeden yatarak destekli yapılmıştır 3 aynı marka fakat gramaj ve saçma nosu farklı fişek denenmiştir 71 namlu 4 numara şok kullanılmıştır.
-
Ben benim mod 125te Hawke HK3022 Sport HD 3-9x40 AO dürbün kullanıyorum oldukçada memnunum tavsiye ederim ama dampada alman lazım
-
Merhaba tüfeğim hatsan mod 125 Sniper uzun süredir bu saçmaları kullanıyordum ve cok memnundum hem grupman hem tahribat olarak ama şimdi hiçbiryerde yok eğer bulamazsam başka pellete yonelicem bunun yerine Diana high power düşünüyorum onunda gramaji aynı merak ettiklerim 1: bu pellet sizce nasıl kullanan varsa izlenimleri nasıldır 2: gramaji aynı 21,14 olduğundan tekrar sıfırlama yapmama gerek olurmu jsbleride düşündüm fakat bu gramda peleti yok tüfeği o kadar iyi sıfirladimki grupmanim çok iyi farklı grama geçip dürbün ayarıyla pek oynamak istemiyorum malum mod 125 ayarı bulmuşken fazla kurcalamamak lazım
-
Max olmayan normal supreme modelini al derim. Ben geçen hafta aldım supreme combo 2 namlu var zaten hem slug hem 71 mobil şoklu 1400 lira. Yani sadece max olduğu için 1400 vericeğene max olmayan modeline aynı parayı verip çift namlulu alırsın. Max aldığında magnum işine yaramaz ben 15 senedir ava giderim hiç magnuma ihtiyaç duymadım. Buarada supreme modeli ilede 59 grama kadar magnum atabilirsin. Emin ol ki magnuma ihtiyacın olmıyacak. Bu arada reddot dürbün falan düşünüyorsa bu modele takılmıyor üzerinde ray yok bilgin olsun.
-
benim tüfekte dipçikteki ayar vidaları düşmüştü aradım söledim kargoyla 4 tane gönderdiler sadece kargo parası ödedim 0232 878 9100 numarası ararsanız size yardımcı olurlar