grafik2ka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
uludağ üniversitesinde öğretim görevlisiyim akşama kadar bunları anlatıyorum.
bu arada fotoda gerçekten sert gözüküyorsun
-
işallah beyenirsin biraz acele oldu ama
-
yaparım neden olmasın sakalı
-
bana özel sakallı bişey hazırlarmısın hocam
yaparım neden olmasın.
-
birşeyler daha hazırladım
-
cok guzel calısmalar gercekten. benım acizane bı teklıfım olacak aslında. bu konuda yeteneklı arkadaslar calısmaları yapsa daha sonra sıtede bır anket olusturulsa logo secımı ıcın herkes oy verse boylece genel olarak cogunlugun begendıgı bır logo kullanılsa hoc olur sanırım gercekten
site adminleri bu konuda ne düşünür bilmiyorum ama ben seve seve hazırlarım.
-
boskurt hsyn arkadaşım kullandığım program adobe ıllustrator, son yolladığımda photoshop. dürbünüde yarın yaparım işallah.
-
bu gecelik son çalışma
-
-
Çift Başlı Kartal veya kurt simgesi nasıl olur türklerin tarihteki en büyük simgeleridir.
-
doğru söylüyorsun türklükle fesin alakası yok esasında değişik olsun diye düşündüm.
logoda olmasını istediğiniz objeleri herkez yazarsa daha kolay herkezin seveceği bir şey çıkartırım
-
Arkadaşlar Uludağ Üniversite'si grafik ve Web Tasarımı öğretmeniyim değişik çalışmalar yapacam
-
modifiye ettim logoyu
-
logo maskot çalışması hazırladım daha düşünsem başka ner çıkar
-
İstanbulda tüfeğime bakacak bir servis arıyorum
-
Arkadaşlar scuba ile dolum yaptım sorun yok ama başka birşey çıktı gecede 50 bar kadar hava kaçırıyor. Pazartesi istanbula gidecem eminönü tarafında tavsiye edeceğiniz tamirci varmı tüfeğim a-z bakabilecek bir yer. çok moralim bozuldu çok istiyerek aldım yüzüm gülmedi.
-
çok teşekkür ederim bilgiler için
-
evanix ar6 pompa ile dolum yapılamıyor mu ?
-
inşallah yardımcı olurlar