3-9x32 ye ben pahalı dedikten sonra fiyatına 120tl dediği üzerinde marka bile yazmayan cins bi dürbün gösterdi kalitelidir falan dedi yorum yapamadım sonra da yine optimanın 3-12x44ünü sordum fiyatı ne kadar diye, bilmiyorum dedi adam. Abi nasıl bilmiyosun sen satmıyomusun bunu da diyemedim herhalde 300-400tl falan diyecekti de ilk dürbündeki tepkimden dolayı bilmiyorum deyip geçiştirdi
yasin53 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet öyleymiş görmüş oldum. Rizede aldığım pelletler burda daha pahalı yine anlamıyorum ki
-
Herkese selamlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Bugün bi av bayisine gittim öylesine bir göz atayım dedim. Optimanın 3-9x32 dürbününü gördüm elime alıp fiyatını sordum. Adam kaç desin beklersiniz? 170 lira dedi. Abi ne yaptın internette 70-80 lira bu dürbün dedim. Başladı anlatmaya çok kaliteli dürbünmüşte zoomluymuşta öyle bi anlattı ki sanki optima değil hawke. Yine abi çok pahalıya satıyosunuz normal fiyatının iki buçuk katı bunlar dedim. Git o zaman ucuz yerden al dedi çıktım bende dışarı. Bu kadar fiyat farkı olacağını hiç tahmin etmezdim gerçekten şaşırdım. Birde dürbünün üzerinde made in china yazıyodu, ben optimanın yerli üretim olduğunu zannediyordum çin malı mı bunlar? Yoksa optimanındamı çin malı taklidini üretiyorlar vede o fiyata satıyorlar?
-
-
hem kısa hem uzun mesafede yaptığım denemelere göre gamonun en isabetlileri match ve pro match çıktı. grupmanlarım forumda mevcut bakabilirsiniz
-
Bizim insanlarımız ateşli silahları sevdiği kadar havalıları sevmiyor anlaşılan
-
yaylı daha çok yankı yapar mübarek senin ailede maşallah ne garaj var 100 mt diyosun yaylıya ne hacet ? at44 üne al bi regülatör 100 mt den şişe kapağı vur kibrit vur bu nasıl fantasi anlayamadım madem yaylı istiyosan pcp ne iş
patriotuma talipti bi ara ama vazgeçti sonra, şimdi yine depreşti herhalde yaylı aşkı
-
başbakana komşu olmasan bile merkezi yerlerde çıkarmamak lazım sıkıntı olabilir bende başbakanın memleketindeki komşusuyum ama buralara pek uğramadığı için rahatça çıkıp atış yapabiliyorum
-
grupmanlarını merakla bekliyorum
-
baba ben arabayla atışa gidicem desem başka işinmi yok der burda heryer atış alanı zaten
-
şimdi gördüm 6 spin kesmişsin şuan namlu çıkış hızı- gücü ne durumda bi ölçüm yaptınmı?
-
sen yayı kesmişmiydin
-
yap yap 27 ve 50 metre yap özellikle
-
ben öyle tüpü pompayı peşimde taşıyamam tüfeği taşımak yeterince yoruyor zaten
-
-
yaylının pratikliği en iyisi bencede. pcp nin karmaşıklığından dolayı hiç heves etmedim bi sürü ekipmanı peşinde taşımak zorunda olmakta ayrı bi dert. al yaylıyı pelleti doldur cebine namluyu kır koy pelleti at. pompaymış tüpmüş dolum aparatıymış moderatörmüş bilmem neymiş hiç uğraşamam
-
Bende öyle düşünüyorum hadi diyelim hayvanı öldürdünüz yarın başka bitane gelmeyeceğinin garantisi varmı? Yada her geleni sırayla öldürecekmisiniz? Kümesi sağlamlaştırmak en mantıklısı hem tavuklar hemde yabani hayvanlar açısından..
-
Mantıklı ve basit bi yöntem sunmuştum ama kimsenin umrunda olmadı herkes hayvanı öldürme peşinde
-
-
Teşekkürler metehan abi jsb 13,43 alabilirsem onunla da deneyeceğim ama bu muhtemelen gelecek yaz olur