teşekkürler.. neden bilmiyorum ama 5 atıştan biri hep gruptan ayrı farklı bir yere gidiyor ve grubu dağıtıyor..
yasin53 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar dürbünle istemişti ama dürbünüm olmadığı için gez arpacıkla 27 ve 50 metre grupman denemelerim..
[Resim Engellendi: http://k1309.hizliresim.com/1f/2/s6qkd.jpg]
[Resim Engellendi: http://n1309.hizliresim.com/1f/2/s6qmf.jpg]
-
linkteki sayfa kaldırılmış başlığı kaldırabilirsiniz bence..
-
hiç karıştırma al bi yatagun dampa tüfek zaten iyi fazlasıyla işini görür
-
grupman için dürbün ayarına gerek var. hedef aldığınız yeri değiştirmezseniz demişsiniz ama dürbünü dampayla kullanmazsanız atıştan atışa dürbün oynar ve dolayısıyla hedef aldığınız yerde değişir. dampa ayak zannettiğiniz kadar önemsiz birşey değil aksine çok önemli. ayrıca kullandığınız pelletin de etkisi vardır farklı pelletler alıp deneyin
-
o grupman dürbünle yapılmıştır gez arpacıkla onu yapmak imkansız nerdeyse
-
kimsenin geleceği yok anlaşılan ben geleyim abi kapışırız
-
Al 99u kullan ilerde başka bi tüfek almak istersen veya pcp ye geçmek istersen bunu satabilirsin ama striker ı elden çıkarmak biraz zor olabilir
-
Atış yapmadım ama elime alıp incelemiştim oldukça hafif bir tüfek. Bazıları tasarımından şikayetçi olsada ben gayet hoş gözüktüğünü düşünüyorum. Kullanıcılarının söylediğine göre de güçlü ve isabetli bir tüfek. Bence tam yeni başlayanlara göre ve oldukça ekonomik, fiyatınıda fazlasıyla hak ediyor..
-
dostum biz kümesin zeminini yerden biraz yüksek olacak şekilde tahtadan yaptık ne köpekler çakallar sansarlar gelincikler geldi hepsi bakıp geçmekle kaldı tavsiye ederim
-
ben böyle bissey görmedim ya+1
-
Aksu avdaki çeviri yerine hiç uğraşmayıp direk ingilizcesini yazsalar daha çok şey anlardım
-
Bende merakla bekliyorum fiyatı fazla şişirmezlerle alabilirim
-
Bu malzemeyi daha önce duymamıştım ve şuan yaptığım ufak bir araştırma sonucu üzerine çekilen bir malzeme ile hem parlaklık kazandığını hemde dayanıklılığının arttığını öğrendim. Belki kullanmak isteyenlerin işine yarayabilir
-
Bence de bu şekilde çok daha hoş gözüküyor işlemeler belirginleşince
-
Bende hiç kullanmadım 4.5mm alırsam görcem bide ahşap olanı mı alsam diyorum daha hoş duruyor gibi
-
evet şuan incelemekteyim ama ben eğer alırsam 4.5mm düşünüyorum şu patriotu elden çıkarabilirsem tabi hiç kullanmadan önce öyle uzak mesafe hevesim vardı ama artık yok çok birşey beklemiyorum zaten gücü patriotta tattım fazla yoruyor hem daha hafif hem kurması rahat olması sebebiyle düşünüyorum x20 yi
-
4.5mm için mi 13 grain yoksa 5.5 için mi?
-
ses benim için sorun değil o yüzden suppressora gerek yok diye düşünüyorum. bahsettiğiniz alaşım pelletler kaç graindir acaba merak ettim çünkü x20yi hep çokta güçlü olmayan bir tüfek olarak okudum forumdan 365 m/s şaşırttı beni
-
o kadar fiyat farkına sesi ne kadar azaltıyor merak ettim doğrusu 4.5 için hafif pelleti 365 m/s demişler bu değer doğru mudur o kadar olacağını sanmıyorum şahsen