Eskilerin " karaçakmak " dediği türden bir çifte. Malesef kondisyonu çok kötü. Maddi değeri yoktur. Ama dedenizin hatırası olarak muhafaza edebilirsiniz.
barbar1963 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Konu tüfek le sınırlı olmayabilir. Bakalım altından başka şeyler çıkacak mı?
Malesef korktuğumuz gibi... Bu tip kritik mevkilere getirilen insanlar da mesleki kariyerin dışında başka bir şeyler aranmaz mı? Bu personelin izlenmesi gerekmiyor mu? Demek ki ihbar olmasa kimsenin haberi yok. Yazık. -
Konu tüfek le sınırlı olmayabilir. Bakalım altından başka şeyler çıkacak mı?
-
Kızmak söz konusu değil. Sadece sıfırlama konusunu karışık anlatmışsınız. Üsluplarımız güzel olursa yardım her zaman olur. Şimdi konuya gelirsek;
Sorun muhtemelen mesafelerle ilgili. Namluyu terk eden pellet yolu değişik mesafeler de kesişir. Yani örnek olarak yazıyorum, 10 metrede yaptığınız sıfırlama 20 metre de tutmaz ama 40 metrede tekrar buluşur. Forum da dürbün sıfırlama ve bu mesafelerle ilgili gerçekten çok detaylı anlatımlar mevcut. Konu teknik olduğu için sindire sindire okuyup denemeler yapın. Mutlaka sorunu çözeceksiniz. Ayrıca dürbün bağlantılarınızın da sağlam olduğundan emin olun. -
Dürbünü sıfırlama yapmak demek zaten ayar tutturmak demektir. Sıfırlama atışlarında ayar tutan dürbün, soda şişesine gelince nasıl ayarsızlaşıyor?.. Kaç metrede sıfırlama yapıyorsunuz ?
-
Neden zor olacağını düşünüyorsunuz? Dürbün takacağınız yer sabit, namlunun kırılmasından etkilenmez. Ayrıca bahsettiğiniz diğer modeller bulunduğunuz şehirde olan Aksu avın stokların da var gözüküyor.
-
-
atak arms kendi tufeğini yapsada bizi ugrastirmasa
Hah işte en güzeli bu. Yıllardır bekliyoruz. -
Bu tip denemeler hobinin olmaz ise olmazı da olumlu bir sonuç almanız pek olası değil. Netice de silahın ürettiği güç belli.Daha uzun namlu daha fazla sürtünme ve güç kaybına yol açabilir. İsabet de ise zoraki zaten çok başarılı. Ama yine de aklınızda kalacağına deneyin bakalım nasıl olacak.
-
Güç deseniz tamam da havalı tüfekler de tartıştığımız isabet milimlik farklardır. Ateşliler de kimse böyle bir hassasiyet aramaz. Forumda kimsenin, zorakinin, AT44 ün, diana nın, HW nin vb. İsabetini beğenmediğini görmedim. FT amaçlı üretilenleri saymıyorum bile.
Yine de size hitap etmiyorsa kararınız hayırlı olsun.
-
" Hee oyuncak mı ? " demiyorlar mı?... " Geç ulen 50 metre öteye elmayı da başına koy bakalım " diyesim geliyor da, demiyorum tabi.
Silahlarınıza gelince, güle güle kullanın. ikisi de sınıfının en güçlülerinden. Dolayısı ile dağılımı tam değerlendirebilmek için daha uzak mesafeler de denemek gerekebilir. 135 e niyetim olduğu için paylaşımlarınızı takip ediyorum. Hele bir de 6.35 bulabilirsek hiç beklemeyeceğim.
-
Orhan merhaba. Mod 54 'ten sonra senin keseceğini sanmıyorum fakat işgören'de mevcut, hediyesiz 500 liraya bırakıyorlar. Ben de 6,35 ini sormuştum, fakat fabrika 6,35 siparişi almıyor dendi.
https://www.isg oren.com.tr/urun/2456/hatsan-mod-135-qe-vortex-havali-tufek.html
Nihayet... Bir de 6.35 olsaydı daha iyi olacaktı ama buna da şükür. Deneyeceğiz bakalım. Sırada vortex süpertact var. -
Yeni QE serisinde 135, hem vortex hem kısa ve ceketli namlu. Ama ne yazık ki iç piyasaya uygun görmüyorlar. Diğerini alıp gönderirseniz muhtemelen vortex takarlar. Ama niye böyle yapmak zorundayız?
-
Hatsan AT-P2 var. Ama tabanca formunda olduğu için gücü nispeten az.
-
Öyle bir ihtimal de olabilir. Ama bu vurdumduymazlığa da bir şey yapmak gerekir.
-
Ayrıntılı bilmiyorum ama yerli mevzuatımıza göre de, ithalatçı firma servis ve parça temin etmek zorunda. İşi sadece Gamo ya bırakmayıp ilgili bakanlıklara da şikayet etmek gerekir. En azından kulaklarına kar suyu kaçar.
-
-
Tüfeğinizi güle güle ve emniyetli bir şekilde kullanın. Gamo'nun en tutulan modellerinden birisidir. Yani güzel tercih. 40 mercekli olan uygundur. Dürbün nispeten dayanıklıdır. Yayın rodajı tamamlandıktan sonra tek parça ayak la kullanabilirsiniz. Ama dampa daha garanti olur. Ayrıca ilerde değişik yaylılar da alsanız dampayı hepsinde kullanabilirsiniz.
-
Balıkesir üniversitesinde isen itiraz 27-29 ocak arası.
-
Bölüm başkanlığına " Maddi hata " dilekçesi ver. Bu nota itirazdan ziyade yazım yanlışı anlamına gelir. O nedenle hukuki sürece gerek kalmıyor. Bölüm bu itirazı dersin hocasına iletir ve o da kağıda tekrar bakarak bir yanlış varsa düzeltir. Hatta ulaşabilirsen uygun bir dille hocana sende söyle. Neticede hepimiz insanız hata yapılabilir. Yalnız bunun için itiraz süresini geçirmemelisin.