Ayar olarak kullanicisina nasil uygunsa öyle ayarlanmasindan yanayim o mühendisler standardize ayarlayip veriyorlar lakin dileyen dilediği gibi kullansin diye de ayar yeri/aparati ekliyorlar. Kalici gereksiz rutuslar 2. Elde silah değerini düşürebilir ama bu tarz opsiyonel ayarlar kesinlikle bir etki etmez. Farzi misal tufeklerdeki gez arpaciklar belli bir mesafeye sifirlanip geliyor sen kendine gore ayarlayinca tüfeğin değeri mi düşüyor ? Hobidaslari yanlis bilgilendirme yelin lütfen.
lokdai38 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kanka pek bi heves ettim şimdi
hayırlı olsun -
Hava kaçması birkaç bende de oldu. bende ki sebebi toz kaçmasındandı slikon spreyi dolum yerini iyice sıkıyorum tüpü dolduruyorum 200 bara kadar daha sonra tüpü boşaltma aparatıyla boşaltıyorum tekrar slikon sprey sıkıp tekrar dolduruyorum bu işlemi bir kaç kez yaptıktan sonra düzeliyor. Daha az saçma atması ise ayarının bozulması at44 lerde fabrika ayarlarını bir kez değiştirdiğinizde ayda bir ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. neden oluyor bilmiyorum ama içinde ki vida zamanla hareket ediyor.
evet toz kaçmasından kaynaklanabilir, tüfeği doldurduğum ve pompayı bıraktığım yerde biraz toz filan vardı olabilir dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim yardım için.
-
eğer imkanınız varsa tüfegi sökün bakın halla 2 turmu acık yoksa ayar bozulmuşmu bi yerde okumustum bazen güç ayarı bozula biliyomus 4 tur acıyosunuz 5 6 oluyo veya 2 3 düsüyo
teşekkür ederim benimde aklıma gelmişti başlarda, ama en kısa zamanda bakacağım sonucu buraya yazarım.
Hava kaçırmayla ilgili birşey söyleyemeyeceğim ama setuskurun atış esnasında oynayabileceğini duymustum. Bunu önlemek içinde alt kısımdaki pim deliğine bir parça takıp dönmesini engelleyebilirsiniz.Teşekkür ederim. önce bakalım eğer ayar bozulmuşsa dediğiniz gibi küçük bir parça ayarlayacağım.
-
Merhabalar,
Siz hobidaşlarıma Bir kaç sorum olcak:
At44 W-10 Kullanıcısıyım, ayar tüm açıkken jsb 16gr palletle 200 - 100 bar arası 3 ile 4 şarjör arası atışlar yapabiliyodum. Gücü tüm kapatım 2 tura ayarladığım zaman yaklaşık 5 6 şarjöre kadar çıkıyodu. Ama zaman zaman değişebildiğini gördüm bazen 4 şarjörde 100 e kadar düşüyodu. En son başıma bir olay geldi. atış yaptıktan sonra tüfeği temizleyip bakımını yapıp kaldırmıştım 110 barda iken. aradan 2 gün geçti tekrar atışa gittim pompayla hava bastım 190 a kadar geldi, ardından pompayı çıkardım tüpün dolum ucu giren yerden hava kaçırdığını gördüm. 1 gün hiç bişe yapmadım iyice boşalmasını bekledim. forumdan bi kaç dostumun önerisi üzerine manometrenin olduğu kapağı söküp elimle hafif bir sıktım hoş her hangi bir etki olup olmadığını bilmiyorumda (metehan, kaan özcan ve cemal) neyse tekrar hava basmaya başladım 100 bara kadar bastım hava kaçmıyordu. sonra atışa gittim 200 100 bar arası 3 şarjör atış yapmakta olduğumun farkına vardım.
Bu normal bir durum mudur?
Hava kaçma olayı neden kaynaklı olabilir?Bu iş başına gelmiş veya TECRÜBE sahibi dostlarımın fikirlerine ihtiyacım var. Saygılarımı sunuyorum..
-
kanka gruplar mükemmel helali hoş olsun. ama şunu anlamadım 195 bardan 145 bara 60 atış ne ya benim tüfek 180 190 dan 100 e 2 şarjör atıyo anasını satayım
-
tamam ozmn 10 metreden sıfırlayım biligilendireceğim sizibirde 180-100 bar arası grupman deneyiniz daha verimli oluyor. Zannedersem valf tam olarak 180 bar gibi açılıyor.
-
30 metreye sıfırlama yapmayın 10 yapın bu aynı zamnda 62 metreyede 0 lama yapmanz demektir mildot kullanımında zamanla önce 10 metre
bu 10 - 62 m olayı pelletine göre değişmez mi ? yani 13 gr bir pellet ile 27 gr bir solid pellet bir olmaz diye düşünüyorum bir yanlış olmasın ?
-
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah
yavruda yakışıklıymış maşallah Allah iyilere eş etsin.
-
paylaşımın için teşekkürler güzel bir çalışma olmuş, merak ediyorum da atışlar gez arpacıkla mı yapıldı ?
-
tüpün dolum ucu takılan yerde yazar tüfeğinde sol tarafında hatsan yazan yerin solunda. gün yazmaz sadece 12.13 yazar
felaket ötesi teşekkür ediyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu at44 lerdeki ve tüpte ki üretim tarihi kısmını göremedim resimle yardım edecek bir hobidaş bulurmuyum acaba ?
-
Elinize sağlık çok yakışıklı bir çalışma olmuş, bu carbon u nerden temin edebilirim acaba ?
-
yeni üretim olacak kundağın alt tarafında askı kayışı takmak için gerekli yerler var extradan kundağa zarar vermeye gerek kalmıyor.
-
Alıcı arkadaşlarımı sıralıyorum katılmak isteyen olursa bana veya buraya yazsınlar:
1- lokdai38 ( ben ) ( at44 s10 set için)
2- likapa ( at44 w long lw set için)
.
. -
Evet bencede güzel pazarlık olmuş acaba ödeme şekli nasıl?
karta 6 taksit imkanları var -
sağol kanka 5 adet ve üzeri alırsam da pompaları hatsan yerine webley verebileceğini söyledi
-
S.a arkadaşlar at44 almak isteyen arkadaşlarım adına ben bir av bayi ile pazarlık ettim. Sonuç olarak istediğime ulaştım.
Kendimde bir adet alacağım için nasıl indirim yaptırabilirim diye düşünürken aklıma böyle bir fikir geldi ve toptan alımda bir indirim için pazarlık attım. at44 set olarak almak isteyen arkadaşlarım bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse ben kendileriyle ayrıntılı olarak konuşabilirim.
şuan için sette ;+ At44 S10 (4.5 - 5.5 - 6.35) tercihine kalmış
+ 3-9x32 optima dürbün
+ dürbünlü tüfek kılıfı
+ 1 paket saçma
+ pompa900 tl den satışta.
bu şekilde bir paket almak isteyen arkadaşlarım belli bir çoğunluğu yakalayınca alış verişi yaparız inşallah.
-
Biraz zaman geçsin de tekrar denetim satmayı ama maalesef değerinin çok altına almayı istiyorlar kısmet olursa mart sonuna satılmazsa bile alacağım at44 ü
-
Abi gelen teklifleri bi duysak komedi filmlerine meze olacak biçimde artık uğraşmıyorum