Merhaba arkadaşlar 6.35 çapında pcp tüfek satın almak istiyorum arkadaşlar öneri Leh’inizi değerlendirmek istiyorum bütçe sıkıntım yok uzun mesafe ve etkili atış yapan sağlam kaliteli bir tüfek olsun istiyorum
hakanbaba tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba arkadaşlar 6.35 çapında pcp tüfek satın almak istiyorum arkadaşlar öneri Leh’inizi değerlendirmek istiyorum bütçe sıkıntım yok uzun mesafe ve etkili atış yapan sağlam kaliteli bir tüfek olsun istiyorum
-
stoklarında kalmamış
-
HANİÇLER PROBLEMLİ DİYE DUYDUM ORJİNAL WİNCHESTER ARIYORUM
-
merhaba arkadaşlar winchester 9410 lever action modeli türkiyede nereden alabilirim
-
merhaba arkadaşla hatsanın iki modeli arasında kaldım torpedo 155 ve doninatör 200 arasında hangisini tercih etmeliyim
-
kaliteli bir superpoze almak istiyorum bütçe geniş öneri bekliyorum
-
Air Ranger 80 .25cal (6.35mm) Special Edition nasıl acaba
-
merhaba arkadaşlar işlerimden dolayı uzun zamandır havalı silahlardan uzaktım kendimi yeni bir pcp tüfek almak istiyorum fakat alabileceğim en iyi tüfeği almak istiyorum gerek atış sayısı bakımından gerek güç ve sağlamlık bakımından bütçe sıkıntım yok tecrübeli arkadaşların yardımını ve yorumlarını bekliyorum
-
evet aynen öyle getirttim
-
teşekkür ederim arkadaşlar resim koyacam yarın
-
dürbünüm bugün elime ulaştı umduğumdan daha iyi ve kaliteli görünüyo kullandıkça kendini gösterecek artık bakalım
-
eğer riskliyse arkadaşımıda uğraştırmak istemem orada yataguna acaba yakın zamanda bu dürbünlerden gelecekmi forumda bir ara bu modellerden geleceğini okumuştum rahat ve güvenilir şekilde bildiğimiz yerden almak en mantıklısı aslında
-
şansımı böyle deneyeyim ben ozaman biraz daha artar şansım
-
amerika çalışan bir arkdaşım var ona aldırıp bana kargoyla yollatsam bir sorun çıkarmı gümrükte veya sorun çıkmaması için pakete ne yazmamız gerekir ?
-
gitti gidiyorda bir satıcı sipariş üzerine 10 -15 günde getiriyor
-
bu dürbünü pcp tüfekte kullanmak üzere alıyorum ama tüfeği henüz almadım karar veremedim bir türlü
-
almışken bir kerelik kaliteli bişey olsun diyorum bir kere kapıldık bu hobiye para artık ikinci planda kalıyo tabi çok uçuk kaçık paralar ödemem açıkcası 500$ kadar uzun süre kullanabileceğim sorun yaşamayacağım bişey almak istiyorum
-
bizim amerikadan getirecek arkadaşımız yok iişte malesef
-
birde bushnell elite 4200 6x24x50 mildot modeli var ikisi arasında tercih yapamadım bunu fiyatı 1500 ytl gerçi iki misli fiyata almaya değermi acaba