fiyat nasıl sizce
hakanbaba tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
selamlar kısa bir araştırma sonrası Nikko - Platinum Nighteater 8x32x44 dürbün almaya karar verdim fiyatı 650 ytl bu dürbün hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ona göre kararımı netleştirecem
-
selamlar arkadaşlar yurt dışından dürbün almak istiyorum önerebileceğiniz bir site varmı acaba sorunsuz olarak yollayan birde 300$ civarı almak istediğim dürbünün fiyatı gümrükte bir sorun olurmu acaba fiyatı 100$ geçen alışverişlerin gübrüğe tabi olduğunu duymuştum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum
-
bu günlerde pcp tüfek almaya niyetlenmiştim ama mustafa beyin yeni üreteceği tüfeği bekliyorum beklediğime değeceğinede inanıyorum
-
işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir giremiyordum internete 4 tane tüfeğim var şu anda ateşli olarak bu 5. olacak almayı düşündüğüm safirt14 , baikal superpoze, huğlu süper poze , gencek çifte dört tane tüfeğim var bunlar 36 ve 12 calibre yeni almayı düşündüğüm 20 kalibre ve otomatik almak istiyorum ama model ve marka olarak bir araştırma yapamadım henüz
-
2000 ytl ye kadar olabilir
-
12 veya 20 cal otomatik bir tüfek almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
-
valla bende defender almayı istiyodum ama tıkır tıkır çalışan bir defender için en azından 25000 ytl gözden çıkarmak lazım oda düşük model tabi 90 altı ama aracımdan memnunum sadece arazide kullanıyorum ve arazi kabiliyetide iyi dere tepe gidiyo
-
-
-
-
-
-
-
-
-
arazide iyi gidecek 20,000ytl ye kadar bir jeep almak istiyorum bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum
1997 model range rover buldum 18,000 fiyatı yükselme alçalma falan tam full bir araba fakat arazide nasıl oldukları hakkında hiç bilgim yok kullanan veya bu araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa bildiklerini paylaşırsa memnun olurum -
demekki burda bizi kandırıyorlar ozaman
-
bazı arkadaşlar heyet raporu gerekmiyo yazmışlar ama sanırım o öncedendi şimdi tam teşekküllü hasteneden rapor alman lazım yoksa alamazsın ruhsatı veya yeni tüfek alım belgesini
-
ben 15 gün önce baş vurdum ruhsat için önümüzdeki günlerde çıkacak yirmi gün falan sürüyo ben av bayisine yaptırdım işlemleri ama vekalet vermek gerekiyo onları birde tam teşekküllü bir devlet hastanesinden heyet raporu alman lazım sağlık ocağı falan olmuyor 6ayrı bölüm doktoruna görünüyorsun sağlık raporunda ve çıkması 1 haftayı buluyor heyet raporunun toplam 350 400 ytl civarı masraf gidiyor av bayisine takibini yaptırırsan 500 ytl istiyorlar 100 ytl civarıda onlar alıyo doğal olarak çünkü evrak gezdirecek yer çok