nihayet ruhsatım çıktım pazartesi veya salı bende safir alıyorum sabırsızlanmaya başladım
allahtan bekarım evlenene kadar bende kafamda olan silahı alayım en iyisi sizlerin düştüğü duruma düşmemiş olurum
hakanbaba tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şimdi baktımda foruma nisan ayında satışa başlanacak diye söyleniyo sanırım bende nisanı bekleyecem zaten 2 hafta kaldı
-
ewet ben karıştırdım markaları aslında gecikmezse gelişi bende katresuyu bekleyebilirim ne zaman satışa başlayacakları hakkında bilgi varmı acaba ben forumu pek takip edemedim
-
gitti gidiyorda daha öncede alışveriş ettiğim bir arkadaş bir kaçkere daha alışverişim oldu herhangi bir problem olmadı
-
senin imzanda yazan nikon modeli nasıl önerirmisin memnunmusun birde onların fiyatı ne civardadır
-
orjinal olduğunu nasıl anlayabiliriz veya anlama imkanımız varmı .ilgin için teşekkür ederim erdem abi
-
peki fiyat konusunda bilgin varmı abi bana verilen fiyatları yazdım ben bu fiyatlar nasıl bu dürbünler için
-
kaliteli bir dürbün alacam önerilerinizi bekliyorum benim bulduğum 2 tane dürbün var Nikon Buckmaster Rifle Scope 4x18x40 -665 ytl NIKON BUCKMASTER 4x12x50 -650 ytl
nikkonun bu iki modeli nasıl sizce birde fiyatları uygunmu yoksa yüksekmi bu dürbünlerin fiyatları hakkında bilgim pek yok bu konuda bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim -
atv motorsikletler hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar bizleri bilgilendirseler sevinirim arazi kabiliyetleri hakkında özellikle birde uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir model varmı uygun fiyat derken 2000-5000 ytl arası
-
safir t 14 almaya karar verdim sorduğum bir kaç yerde bayağı övdüler bu tüfekten kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini paylaşırlarsa sevinirim birde tutuklu ve mermi sıkıştırması yapıyormu butür şikayetleri duymuştum daha önce
-
geçen hafta sonu kia sorento kullandım görünüşü falan güzel albenisi olan bir araba ama biraz ağır gibi ve yol tutuşuda sahibi olan arkadaşımın söylediğine göre çok iyi değilmiş araziye oda hiç çıkmamış sorentonun arazi kabiliyeti nasıldır arazide bu arabayı kullanan varmı acaba
-
peki chrysler 300c hakkında bilgisi olan varmı görünüş olarak mükemmel bir araç biraz ağır görünsede seri bir araba olduğunu yazıyorlar bu arabadan kullanan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bildiklerini
-
arkadaşlar bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim birde ben şu yönden bakıyorum ikinci elde değer kaybı en az hangisinde olur diye sanırım ikinci eli en yüksek olan x5 jeep modelleri arasında
-
bmw x5 ile range rover i karşılaştırırsak sizce hangisi daha iyi bir tercih olur
-
Walther Falcon modeli tüfeği yeni gördüm internette bu tüfek hakkında bilgisi olan varmı sağlamlık güç isabetlilik açısından yeni birtane 6.35 çapında tüfek alacam bu modelide yeni gördüm bilgilendirirseni sevinirm
-
bende 460 magnum var oldukça iyi isabet ve menzil olarak da ama diğer modeli 350 magnumu kullanmadığım duyduğum söylentilerle kıyaslama yapmam yanlış olur galiba ama görünüşede önem veriyosan 460 al derim şık bir görüntüsü var birde hw 97 de oldukça şık ve isabetli bir tüfek gücü diana 460 ve 350 den az belki biraz ama hw 97 yide düşünebilirsin
-
onur kardeş silahın hayırlı olsun silah hakkında bizi biraz bilgilendirsen blow back özelliği varmı mesela birde gücü etkisi nasıl görünüş olarak oldukça ilgimi çekti birde fiyatı ne kadar sen nerden aldın acababu konularda bizi aydınaltırsan memnun oluruz
-
peki Umarex Baby Desert Eagle 4,5mm (BB) modeli nasıl bu model hakkında bilgisi olan varmı gücü hakkında
-
bilgilendirmeniz için tşk ederim peki s.w. kullanan arkadaşlar varmı 6" veya 8" nasıl dır acaba
-
cp 88 compection almayı düşünüyorum bu hafta sonu bu silahtan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim