orası çok uzak ulaşım zor
Adalbert tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Oring işi tr'de çok sıkıntılı . işgören silahçılıkta geniş seçenek mevcut oradan temin edebilirsiniz
-
hafta sonu için musaitim yer için birşey düşünüldümü
-
ben varım lisans diye diretmesseniz
-
bu tarz organızasyonları istemıyerekte olsa uzaktan takıp edıyorum..anlamadıgım bırsey var...ızmırde ayrı baska bır grup daha mı var ???
Bilmiyorum ben bir kaç arkadaşım ile atışa çıkıyorum , daha bir gruba denk gelemedim .
-
Pompa tek satılıkmı
-
Paintball silahlarını türkiyeden almayın tavsiyem ansgear.com u kullanın toplu alımlarda hem indirim yapıyorlar hemde gümrük sorununuzu çözüyorlar .
Ayrıca airsoft silahlarında boya atanı var ama 6mm bb nin boya versiyonu tr de üretilmiyor temii sıkıntılı
SAha temizliğine takmayın o kadar yerlerdeki boya kabukarını toplamak için elektirik süpürgesinin boru kısmını genişleten aparatlar var , dekorlardaki boya zamanla kendi kendne çıkıyor zaten
-
bende m16 versiyonu var .d
-
Pompa ile silahin destegi var ise 280-300bar basmak mumkun mu ?
Tüpe bağlı 300 bar desteklyorsa vede pompanın 300 e çıkabilme kapasitesi varsa basarsın
-
Dostum airsoft silahlarına pahalı diyorsan bence hiç paintball silahlarına bakma . en dandiği en pahalı airsoft fiyatından başlıyor
-
Hayırlı olsun şimdiden . izmirde organizde olmuş bir grup görmek gerçekten güzel
-
Mağzanın kapıda odeme seeneği yok üzgünüm .
-
Eğer tum firmalarda işler h.lal av gibi yuruyorsa bende stoksuz havalısilah işine giriyorum . Oguzav.com 1984 ten beri havalı tufegin tek adresi
-
Dün aradım Hatsanı... Tüfek ellerine ulaşmış yapılacak onarımların şöyle olduğunu söylediler;
Gez, arpacık değişecek
Metal aksamı pasından arındırılacak, boyanacak
İç mekanızmasında değişmesi gereken parçalar değişecek (yay, piston, keçe vs.)
kundağa bakım yapılacak
(gerekiyorsa) tetik tertibatı değişecekmiş.Tüfeğin bayramdan sonra gönderileceğini söylediler. Önemli değil tüfek size emanet ne yapılması gerekiyorsa yapabilirsiniz deyip kolay gelsin dedim ve telefonu kapattım.
Hayırlısı bakalım tüfek nasıl bir değişim geçirecek çok merak ediyorum.
Değişimler için be kadar bir ücret talep ettiler ?
-
Kardeşim hatsan o tüfeği yenilemeden bırakmaz emin ol . tüfekte hatsanın tarihi yatıyor resmen
-
izmirde buluşan arkadaşlarımız buluşmadan önce foruma keşke bir konu açsa da bizde gelsek sizinle
-
-