ata1966 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

pcp de 5.5 tamam şimdi anladım
    bennim alacağımda 4.5 kullanacağım.yine burda okumuştum galiba 4.5 in ağır peleti az sürtünme yüzeyi ve fazla ağırlıktan dolayı diğer 4.5 mm lere göre daha fazla kinetik enerjiye sahip oluyormuş ve rüzgardan daha az etkileniyorlarmış.gamo redfire pellet içinde aynısı söyleniyor.
    sonuç olarak ben 4.5 ini alacağım.birde son olarak bu marka kalitelimidir namluyu tutan vidada gevşeme olurmu hatsana göre.
    birde bu gamonu yeni pelleti gamo lethal nezaman türkiyeye gelir?

evet bencede 4.5 iyi ama 2 saattir forumda bakmadığım yer kalmadı (bu arada epeydir sizin forumda takılıyorum,silahlarla ilgili ilginç ve bilgi verici şeyler var,hiçbirşey bilmememe rağmen birçokşey öğrendim. :) ) herkes 5.5 kullanıyor .çok büyük çelişkideyim şuan

arkadaşlar forumda gezinirken herkes 5.5 mm pellet kullandığını farkettim.alacağım silah stoegerx20 suppresor.ben bunun 4.5 mm liğini alacam.istediğim şey uzağa isabetli atmak.100m gibi.5.5mm ile bu mümkünmü.yoksa 4.5 de ağır pelletmi kullanmak gerekir.