Hiç bir bilgim yoktu bu alışveriş konusunda çok iyi oldu . sightmark marka red dot eotech in nerdeyse 1/4 fiyatına , yorumlara göre çok kaliteli bir ürünmüş, dediğiniz gibi yüksek gramajlı fişeklerde orta kalitede red dot dayanmıyor ,umarı bu marka dayanır , bi getirtelim deneyip göreceğiz.
Tarık.E.Bilgin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlgi alakan için çok teşekkür ederim , ne fayda varsa yine toprağımızda varmış ,şimdi dikkatettim de bizde aslen Balıkesir manyaslıyız ,siz neresindesiniz.
-
Selamlar, bende sarsılmaz bellum var,61 namlu, enjektör ,sellektör, tek tetik, mobil şoklu,sadece domuz avına gittiğim için kullanmıyorum ,kundağında çatlak var sadece ,tüfeğin sıfır fiyatı 1450 tl civarında,800 tl ye verebilirim , komple kundağı değiştirsen bilele (ki gerek yok , gemici tutkalıile yapıştırdım) 100tl ye kundak var .76 fişek yatağı olduğu için magnum fişekte kullanabilirsin.
-
Çok teşekkür ederim . Akşam ebayda istediğim parçaları buldum aslında , teknoloji özürlü olduğum için inanın cesaret edemedim ,aslında çok enteresan izmirde bende ticaretle uğraşıyorum ama bu ticaret mantığını kafam basmıyo , bennelli m4 m2 m3 ,süper nova gibi av tüfeklerine onca para veren arkadaşlar acaba bu tip aksesuarlara para harcamıyacaklarınımı zandediyolar. Kullanılacak parçalar belli , koskoca Türkiye'de kaliteli bir red dot bile yok , neyse uzatmayayım, ebaydan alışveriş yapabileceğim veya benim adıma yapabilecek güvenilir bir yer varmı.
-
Herkeze selamlar ,benelli süper nova slug almayı düşünüyorum , aldıktan sonra da uzatma tüpü, üzerine red dot için ray , iyi bir red dot,uzatma tüpünü namluya bağlayacak ve tüfek feneri ni üzerine takabileceğim raylı bağlantı parçası , bu tip aksesuarlar lazım olacak ,benelliyi satan bir çok mağazaya sordum ama bu aksesuarların olmadığını getirmek gerek tiğini söylediler , sizlerden ricam bu tip malzemeleri temin edebileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.