Raiderin orjinal ayarı 500 fps lerde o yüzden olabilir . Zaten bu tüfekten 200 metre beklemek serçenin ferrariyi geçmesi gibi bişey olur. Bu tüfeğin hakkı bence 100 metre içidir.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun evren abi ben zaten bu sonuçları biliyordum ama menun kalman içime su serpti güle güle kullan
-
Krono hayırlı uğurlu olsun tüfek güzel olmuş isabetli atışlar.
-
arkadaşlar ben PCP tüfek almayı düşünüyorum ve bilginize tecrübenize ihtiyacım var ilk etapta 100 mt ve üzeri atış çalışacam sizce etkili menzil ve teshir olarak bu iki tüfek arasında seçim yaparsanız hangisi daha üstündür Webley Raider mı yoksa Hatsan AT44WX10 mu bu iki tüfeginde artı ve eksi olan yönleri hakkında yorumlarınızı da bekliyorum.bunların haricinde tavsiye edibileceginiz modelleride incelemek isterim.
Sıfırsa raider 2. el ise at 44.
-
MPR-FT VE S410 air arms varken başka markaya bulaşmam.
-
Bir fabrilatör tanıdığımın bana hediyesi orjinal halinden daha kaliteli bir boya ama rengi hoşuma gitmedi moderatör için araya bir parça yaptırmıştım termopol ustadan normal ucunda zaten vidalı bir sistem var o parçayı çıkarıp bunu takınca moderatör takılıyor.Raiderda gizli susturucu var böylece aşırı sesiz birşey oldu sadece çekiç yayının sesi geliuyor.
-
Desenize adana da 1000 fps görürüz .
Bir klimalı odada birde sıcakta deneseniz nasıl olur acaba ?
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Scuba bana göre değil demişsiniz!Bence pcp kullanıyorsanız scubada bu işin olmazsa olmazıdır.Scubanın nimetlerinden kendinizi mahrum etmeyin.Keyifli atışlar.
+1000000 -
Mümkün ayar diskinin en büyük deliğini büyüterek elde edilebilir Mustafa bey daha iyi cevap verebilir.Ama ben olsam sadece yayı sertleştirirdim.
-
Seri atışlarda bir arkadaşımızın yaptığı 30 metredeki gruba göre konuşuyorum 300 metrede yine kırar tabiykide biraz şans. 1000 fps modlanması süper olmuştur elinze sağlık .
-
Bence revolation bir tek tüp hacmi için glad almak mantıksız geliyor.yarı otomatik revo bence en iyisi.
Atışlarını 100 metrenin altında düşünüyorsan ve 4000 liran varsa haklısın.
-
Geriyede pek bir şey kalmamış be polat abi o zaman iyi silah diyemeyiz.
Ahmet abi ben derim çünkü Yaşlı Kiripi'nin yazdığı problemler alışkanlık meselesi alışınca bu sorunların aşılacağını düşünüyorum.
Tabi kendinden indexlemeli susturucuya bişey diyemeyiz demek ki bide o olmasa ; ama bence bull barrelsiz susturusuz tüfeklerden en azından daha iyidir .Hem susturucu takılınca diyer tüfeklere göre sesinin daha az olacağıda ortada.
-
Fx royale.Ahşabı biraz hoşuma gitti.
-
-
e hava pompalarken kaç bara kadar bastığımızı nerden bilcez pompamı saycaz vardır bakılınca anlaşılcak biyeri heralde ya
Her pompanın kendi manometresi(hava göstergesi) var. -
Kaç şarjor attıysan sayarak.
-
Evet arkadaşım yazımdan biraz öyle anlaşılıyor özür .....ama öyle değil tabikide susturucuyu sesi azaltmak için alacağım, atış kapasitesini artırmak içinde bi yay yapılacakmış onu yaptırıp taktığımda artacağını söylediler....
Saygılar....
Atış sayınız artar ama 1000 fps atarken 800 fps atabilirsiniz yani gücü düşer.
-
-
Tüfeğin hızı düşer susturucu takarsan parçalayabilir takılabilir .Pelletler zor girmeye başlar vs. vs. vs.
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?FX%2…ler=&ID=650
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…res=&ID=483
Buyrun yedekleri silikon gres te bu oringlerin ömrünü uzatır.
Yanlız aman tüfeği yağlamayın bu gresten başka madda kullanmayın.
Kolay gelsin.
-
Anladım peki onu takmasak bi zararı olurmu silaha ne gibi etkileri vardır takılması gerekiyorsa nasıl takacağız arkadaşım yardımcı olursan sevinirim......
Aşşağı yukarı her pcp de olur namlu ağzına bir şekilde takmak lazım biraz uğraştırır ama namlu ağzı takılacağı yer allen di ataçtı uğraşın biraz.
300 barda patlayacağını nerden biliyosunuz?