Bull barrel dediğimiz olay.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar fx lerin dahi tüp materyali aliminyum.tamam hafiflik maliyet tabiki aliminyum daha ekonomik.ama okadar para veriliyor neden çelik değiller???
çelik olmamasında bir hendikap mı var?
Aliminyummu daha ucuz ?
-
arkadaşım demişsin güzel hoşta ((((Evanix Blizzard S10 Bolt Action ))))) türkiyede satışta yeni modeli....!!!
Bu silah gerçek evanix mi yoksa söylentiler gibi hatsan çakmasımı ........buna son noktayı koyalım lütfen arkadaşlar....
alacak olanlar var bu silahı.......mesela bennnnnnnnnnn.... bi karar verin artıkkkHatsan demek iyi bir tüfek yapıyor gurur duymalıyız bence. Bu arada haberiniz olsun hatsan dolum ucu t12 yide dolduruyor.
-
Hatsan evanixi satın almış , vallahi helal olsun iyi yapmışlar.
-
1200 liradan aşşağı olacağını sanmıyorum.
-
dediklerinizi yapabileceğinizi hiç sanmıyorum. Herhalde hiç pompa kullanmadınız.
+1050
-
selamlar az önce tüfeği sıfırlamayı başardım resim ekleme özürlüsü olduğum için uzunca bir uğraş verdim. bir üstteki iletimde sanırım kısmen becerebildim grup yapmaya çalıştım fakat tüfeğimin ilk atışlarındaki gücü sanırsam biraz düştü sesi azaldı.İlk 10 atışta bunların olması normalmidir .ilk atışımda 2.5 cm tahtayı delip geçiyordu şimdi delip geçmiyor çok az bişey kalıyor delip geçmesine.Benim için deliciliğide pek önemli değil ama bu güç azalması sürekli hale gelirmi? gelirse isabeet oranınıda etkileyecek sanırım.Bilgilendirirseniz sevinirim görüşmek dileğiyle..SANIRIM BU FORUM İÇİN FAZLACA MASRAFLI OLDUM :))
PLaGue abimizin dediği gibi dizel etkisi.
-
Ne demek istiyorsun güzelim sen? Ne sıfırlamasından bahsediyorsun? Ben yıllardır havalı silah kullanıyorum.Hatsan senin akraban mı? Açtığım konuyu sonuna kadar oku ondan sonra eleştirilerimin neye yöneltildiğini gör.
Merak etmeyin sonuna kadar okudum , Hatsan da benim akrabam felan değil eleştirilerinde neye yöneltildiği ortada bence siz baştan sona okuyun genel olarak formun görüşünü görün . Kimse buda kalitesiz olan silahları aksesuarları övmez zaten fabrika hatalarınıda forumda araştırsanız yaşadığınız problemlerin genel oluğunuda görürdünüz .Ve yine merak etmeyin bizde kullandık hatsan bizde yaşadık ona benzer problemler .
-
Pcp olarak evanix blizzartlara bakmanızı öneririm , yaylı olarak diana 460 magnum-hw97k -mod 54/48/52 olabilir ama sizin seçiminiz , şöyle bir şey daha var pcp ler har bakımdan her zaman her yaylıya göre daha isabetli daha güçlüdür.Pcp lerde kesinlikle 5.5 ama yaylılarda hw 97k dışında ben 5.5 tercih ederdim.
Bu arada soyadınız gerçekten YAMAN mı?
-
Geçmiş olsun.....
Gel kardeşim bir sarılayım sana... hatsan ailesine hoş geldin.Yakında hatsandaki abilerle de tanışacaksın malesef....
Aynı sorun benim mod 140'ta da var.5 m.den sıkıyorum tam senin dediğin yerde ırzı kırık mermiler.
Hatsanda namlulara yiv-set çeken arkadaş şaşıymış...ondan olsa gerek çünkü ben de anlam veremiyorum bu olaya..
Saygılar ben Mehmet...
Yani sizde sıfırlayamadınız attığınız ,aynı noktaya nişan alarak yaptığınız 5 metrede 5 atış üstüste ozaman sorun sadece sizsiniz tüfeği sıfırlayamıyorsunuz bana yenisini verin diyorsunuz .Araba aliyim benzin koymayınca gitmedi diye geri veriyim ne farkı var?
Ayrıca sorunları belli olan tüfekten kalitesizliği nedeniyle hatsan rezaleti diye konu açıyorsunuz hala sizin maksadınızı anlamadım. -
Tamamdır ozaman Togay abiyle görüştüm araba ayarlamak kaldı.
Ozaman listemiz.
1.1111
2.Mehmet Rıza
3.Togay Yurtsever -
Bildiğim kadarı ile yok ama made by termopol ün orinalinden bana göre çok daha üstün.
-
Hmm kundak sorun değil o halledilir , buluşma günü için pazar nasıl?
Büyük ihtimal araba yoksa gelemiyebilirim 18 litre tüp 20 kilodan fazla.Ayrıca cumartesi akşam geliyorum büyük ihtimal adanadan.
-
Bu hafta sonu pazar bir buluşma yapalımmı ?
Bu defa 18 litre tüp getirecem.Beni alacak arabasında yer olan varsa gelirim .
Sağ baştan sayıyorum:1.1111
2.Mehmet RIZA
3.? -
+1
Sevabıyla günahıyla bilerek alınmış bir silah. Silahta arıza yok. Üretim hatası yok.
Sıradan bir tv alıp ; "Neden Sony gibi göstermiyor? " demeye benziyor. SelamlarBundan daha iyi açıklanamzdı .
-
Zaten sizin aldığınız silahdan iyi isabet bekelmek ne kadar doğru olur tüfekte herhangi bir arıza bir sorun yoksa zaten satıcınn bi problemi yok fouu araştırsanız dealarca bu tarz konular var millet neden 200 liraya mod125 alıp 100 liraya hatta bazen hediye ediyorlar isterlerse sıfırı ile değiştiseler yine aynı sorun devam edecek.Biraz alacağını modeli araştırıp alsanız böyle bir sorunla asla karşılaşmazsınız.
-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
Apocalypto olabilirmi filmin adı anne ve çocuğu mağraya atlıyor o arda çocuğun ayağı kesiliyor anne böyle bir yönteme başvuruyor idi.
-
Kesinlikle gladiatör :
Hw 100 tüpü küçük-namlusu lother walter kadar iyi değil-stabil(regülatörlü) -sidelever kurması 14 lü şarjor
Gladiatör tüpü 640 cc -lother walter müsabakkalite namlusu var-3 kademeli güç ayarı - regülatör yok ama 640 cc tüp sayesinde regülatörlü gibi atış yapma imkanı -sidelever kurması- bir dolumda düşük güçte 300 atış yapma imkanı 8 li şarjor
İllada ahşap kundak derseniz yeni gelecek fx royal 400 lere bakın , bu kalitede pcp ler yedek parça istemez yanlış kullanılmadığı sürece bakım işini herkez yapabilir,yaylılardaki gibi yay değişimi gerekmez.Anlicanız üzere gladiatör hw 100 e göre çok daha üstündür.
-
fx t12=50cm lw namlu
180cc tüp
plastik kundak
12 atış şarjor
bolt actionevanix
blizzard
s10 = 53 cm meca evanix namlu(lw ile aynı kalitede olduğu söyleniyor)
320 cc tüp
ahşap kundak
10 atış şarjor
manometre
sidelever
evanix ar6 = 53 cm meca evanix namlu
320 cc tüp
ahşap kunak
manometre
6 atış şarjor
toplu tabancalardaki atış sistemi horoz kurulmadan 800 fps lerde çıkış hızı horoz kurulunca 1200 fpslerde.Bir nevi yarıotomatik diyebiliriz.Yorumlar size kalmış.
Yeni tüfeklerini alanlara hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız isabetli atışlar.