Desteksiz olarak yapılan ilk grupman olduğu için bence başarılı elinize sağlık , zamanla küçülücğene eminim zaten o bitanesi kaçmasa mükemmel olurdu.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkürler Mesut abi yarın kundağada el atacam bakalım nasıl olacak, komple boyamak için uğraşmak lazım ama nede olsa yakında değiştirecez .
-
Tüfek Combo(pompa,dürbün) dahil fiyatı 1575 lira
Sadece tüfek 1375 lira
Ayrıca 200 lirya pompa ve dürbün bulmazsınız , bunların sıfır fiyatları:
Pompa=330 lira
Dürbün=180 lira
Gerisi size kalmış isabetli atışlar.
-
Zaten yok dediler!! sadece istediğiniz tarzda diana mod 300r onun dışında şarjorlü pistonlu tüfek yok .
-
Forumu araştırır mısın...
+10000000000000000
-
Hayırlı olsun.
-
Hidrostatik test yapılıp metal yorgunluğunun ölçülüp testten geçirilmesi ve her 5 yılda bir tüplerin est için geri çağırılması daha iyi olurdu .
Ama en azından test yapılıyor.Bende Mehmt beye katılıyorum daha temiz daha titiz bir alan bekliyordum. -
-
Sağol abi:).
Vallahi bilmiyorum bana sordular ne renk olsun krom -yok gri -yok diyince bende gümüş olsun dedim ve oldu .Aslında yotube de heralde bir vidyo izlemiştim bi ara orda da air arms s410 da yapmışlardı böyle bir işlem ordan çok hoşuma gitmişti.
Off şimdi hatırladım 1 saattir düşünüyodum neydi bunun adı diye .
-
Sonunda namlu dış borusu kaplamadan geldi buyrun fotoğraflar:
(Renk=Metalik gümüş fırın boyası)[Resim Engellendi: http://img43.imageshack.us/img43/7653/img0610j.jpg]
[Resim Engellendi: http://img6.imageshack.us/img6/9823/img0616c.jpg]
[Resim Engellendi: http://img199.imageshack.us/img199/857/img0620s.jpg]
-
Aynı şekilde bende.Ayrıca sanki hedef kağıdında 85 metre yazıyor gibi.
Tüfeğiniz hayırlı olsun güzel grupman , yanlız hangi pellet kullandınız ve atış sonunda kaç bar hava kaldı ?
-
Gözne ama ne taraf olduğunu bilmiyorum.
-
Güzel bir gün geçirdik , eline sağlık Onur.
-
700 fps de neden olmasın.
-
-
Webley Raider ingliz patentli yerli yapımı I At44wx Bildiğimiz Hatsan
Raider lw namlu(ama bazıları hatsan namlu) I At44wx hepsi lw namlu
35 cm namlu içten susturuculu(bul barrel) namlu I 50 cm normal namlu
Tetik hafifleştirilebilir I Aynı şekile
Benden bu kadar eksiklerini ekleyiniz .Ayrıca belirtmek istediğim 35 cm namlu olması dez avantaj olasada atış hassesiyeti açısından belki bir nebze musabakalarda yararlı olabilir.Ama 50 cm namlu olması bence daha iyi.
Benim tercihim sıfır alacaksanız e. el evanix blizzard modelleri olurdu.
2.elde at44wx 10 u tercih ederim.
-
Çekiç yayının önündeki parçadaki vidayı sıkarak veya yumuşataak güç arttırma ve azaltmak mümkün regülatör işini termopol İlker beyle konuşun.
-
Tamamdır ozmaan pazar gününe haber bekliyorum sizden togay abiyle az önce görüştüm araba ayrlamış heralde , ona göre tekrar konuşuruz.
-
Benim için her saat uygun pazar günü mersindeyim bi işim yok ,şu an ulaşımda dert diyil arabamız var.
Togay abi gelecekmi?
-
Tam tesadüf bu pazar mersindeyim pazar yaparsanız neden olmasın=)
Saat kaçta nerde.Tamda zamanında elimde 12 litre 190 bara scuba var