Aynı zamanda pompayla tüpün hacmiylede alakalı at44 180 cc, ama mesela gladyatörde yaklaşık 3-4 kat hava hacmi olduğu için pompalama daha uzun sürer.
Serkan YAMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Elinize sağlık .
Sipariş alıyomusunuz
-
=) tetik yayını 2 spir kısaltınca yumşacık oldu.Ama 120 cc tüple nereye kadar.
-
Raider =120cc tüp 35 cm namlu bu yüzden 97k ya da top model diana en azından yaylı alıp yanına ilerde kaliteli bir pcp koyulabilinir.Zaten hw 97k nın fiyatı raiderin fiyatının üstünde.
-
Vakit ve beceri isteyen bir .çalışma gayet başarılı olmuş elinize sağlık bence 2 ufak eksiği kalmış
1.kundak.
2.stabilliği arttırmak amaçlı regülatör.Bunda sonra tadından yenmez.
-
-
Dolum aparatı yani sarı parça varya tüpün içine giren ordaki oringler yırtılmış olarbilir.Dolum aparatı oringlerini deiştirip tekrar deneyin.
Valfi söktüyeniz içine toz kaçırdıysanız tekrar valfi söküp üfleyin bişe yapın temizleyip tekrar takın.Ama bence dolum aparatı oringleringlerinden kaynaklanıyor.
-
-
En azından daha güvenilir , ideal av togay abinin dediği gibi 3500 liradan bahsediyor bencede 3500 liradan aşşağı satılmaz ideal avda, en azından daha uygun fiyat olur hem arkasında bozuldumu yedek parça istendimi duran bir güvencesi olur (her ne kadar bozulacağını sanmasamda).
-
Yatagun getirse .
-
S10 larda yeni tip şarjor var eskisi gibi 6 lı değil 10 lu.
Ar modelleri horozlu sistem bilizzard ,modelleri ya sidelever yada bolt action.
Ar modellerinide aynı zamanda duble action çalışabiliyor ama tetik aşırı dercede sert aynı zamanda single action çalışıyor tetik birazdaha yumşak ama 1300 fps güç veriyor.Blizzardlarda 2 kademeli kurma sistemi var yani bir nebi güç ayarı diyebiliriz. Kullanıcılar daha iyi yorum yapabilir.
-
hayırlı olsun
-
Güzel tüfek guruplarını merak ediyorum.
-
Güzel tüfek ülkemizde 650+kdv paund a satsınlar bizde alalım .
-
Bu hafta içi istanbuldaydım bu gün adanaya geldim valizi toplayıp tatile gidiyorum 2 hafta yokum ahh bi kısmet olmadı ya .
-
Rüştü abi bi düzeltme yapayım fiyatının uçuk olmasının sebebi getirenlerin aşırı derecede karkoyması yurt dışında 400 dolara satılan tüfek ülkemizde 1400 liraya satılıyorsa diyecek bişey yok uygun fiyatı olsa raider yerine bunu alırdım.
-
bahsi gecen konu hassas bi konudur yapılan işlemle hiçbir alakası yoktur burda tekbir anlam var konu baslığındada yazdığı üzere ' TAHRİBAT 'test edilmiştir. lütfen yanlış yönlere saptırmayalım.
+1Ben de bu atışların altında kötü bir niyet olmadığından eminim. Konuyu Atatürk'e ya da bayrağa saygısızlık gibi hassas noktalara çevirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. kalyoncu arkadaşımız da uyarılardan sonra sanıyorum daha dikkatli davranacaktır.
+1 -
Aynı zamanda mesela 100 metreye sıfırlarsan 25 metrede hedefin altına nişan alırsın .