Valla ben de çok beyendim helal olsun Hatsan'a. Sadece kundakları biraz daha estetik yapsalar çok güzel olacak. Ben silah da estetiğe çok önem veriyorum...
Tolga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir de acaba 300 bar dolum yapabiliyorlar mı arayıp sormak lazım. Paylaşım için teşekkürler Ankara'daki arkadaşlara ( ben de dahil ?) faydalı olacaktır.
-
2008 yılından beri AirgunTürk'ü takip ediyorum. O kadar çok şey öğrendim ki forumdan. Hatta unutup da nasıldı diye dönüp baktığım çok konu olmuştur. Gönül verdiğim vakit, para, emek harcadığım hobimle ilgili devasa bir ansiklopedi. Sadece bilgi amaçlı da değil bir aile gibiydik bu forumda, bu aralar biraz öksüz kaldı gibi... Canlanır inşallah eski günlere dönülür belki... Face WhatsApp guruplarını hiçbir zaman kabullenemedim ve takip edemedim forumu takip ettiğim kadar. İzzet beye yazısından dolayı teşekkür ediyor, kendisini sonuna kadar destekliyorum...
-
Ben direk logoyu kopyala yapıştır yaptım ama oldu galiba
-
Mahmut Sami teşekkür ederim Hocam buldum yeni yerini
YahyaKS alışacağız kardeş yavaş yavaş. Ama güzel oldu bu hali mobilden çok daha rahat kullanılıyor.
-
Daha önce resimlerle ilgili kırmızı alanlı açıklamanın altında görebiliyorduk okunmamış mesajları
-
Arkadaşlar forum yenilendiğinde okunmamış mesajları toplu olarak görebiliyorduk şu anda neden göremiyoruz. Ya da görebilmek için yapmam gereken bir işlem mi var?
-
Elinize sağlık Hocam biraz göze farklı geldi ilk etapta ama daha kullanışlı olduğu kesin. Kullandıkça bu arayüze de alışacağız... Emek verenlere teşekkürler...
-
Ya silahı bu hale getiren arkadaş daha önce hiç, bir metali başka bir metale vidalamamış sanırım. O ne ya içim gitti valla, yazık olmuş... kolay gelsin Hocam
-
Ama ne güveçti , sonrasında tatlı ... hepsinden güzeli de dostlarla muhabbet... O muhabbet var ya o muhabbet ; kuru ekmek soğanı bile kebaptan leziz kılar... kıymetini bilmek lazım...
-
Bu gün dostlarla beraber olamadık ya, bir yanımız eksik kaldı bu hafta. Olsun gönüller bir muhabbetimiz daim olsun...
-
Ortam çok güzel, insanlar çok güzel, dostluk çok güzel, yine gelecek ben .
-
Hafta sonu da gelmez oldu yaaa . Heyecanlandım şimdiden...
-
2008 yılından beri bir harfini bile kaçırmadan takip ettiğim AirgunTurk ailesindeki birlikteliğe HASAG Takımın bir üyesi olarak devam etmek çok mutluluk verici, hayırlı olsun...
-
Effecto hangi satıcının stoğunda varmış merak ettim...
-
Ben geçen hafta ruhsatı yeniledim evrakları verdiğimin ertesi günü ruhsatı aldım. Evrak anlamımda Yeni ruhsat alma ile ruhsat yenileme arasında fark yok ama süre olarak değişiyormu bilmiyorum.
-
Ben de air ranger haricinde hepsini kullandım, halen de Air Wolf kullanıyorum. Hw ile aa kendi silahım değildi ama kullanma imkanım oldu. Onlarda çok kaliteli kullanması çok zevkli silahlar ama Air Wolf bambaşka birşey.
-
Değerli kardeşim sana tek bir sözüm var " Eşini boşayabilirsin ancak işini boşayamazsın " maddi kaygılar ile yapacağın meslek tercihi gelecekde keşkeleri de beraberinde getirebilir. Severek yapacağın meslek hem genç kalmanı sağlayacaktır, hem de başarı kendiliğinden gelecektir. Mevlam bahtını da yolunu da açık etsin, gönlüne göre versin.
-
Elbette öyle bir yaralanmaya sebep olabilir, hatta bırakın 13'ü 20-25 metreden bile öyle bir yaralanmakta sebep olabilir. Allah korumuş da başka bir yerlerine gelmemiş.
-
Yanlış bilmiyorsam çok defa doldurulabilen havalı anlamına gelen " pre charget pneumatic " baş harfleri