Yanlış bilmiyorsam çok defa doldurulabilen havalı anlamına gelen " pre charget pneumatic " baş harfleri
Tolga tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Haaa pardon yanlış anlamışım atışları 6-24 büyütmeyle yaptınız... Müsait bir zamanınızda videoları da paylaşırsanız foruma muhteşem bir zenginlik katmış olacaksınız. Arkadaşlar gibi ben de merakla bekliyorum...
-
3-9 büyütmeli dürbünle 90 metredeki tek delik ve 150 metredeki 1 TL büyüklüğündeki guruptan... sanki sıfırlar yanlışlıkla konulmuş gibi olur ya hani klavye hatası...
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız isabetli atışlar dilerim. Benim de ilk PCP tüfeğim Evanix AR6 idi. Daha sonra da Windy City kullandım. Sizinki daha da bir hoş duruyor. Tüpün altında üçgen şeklindeki çıkıntı hamster vazifesimi görüyor tam çözemedim? Ben de paylaşımlarınızı bekliyorum.
-
-
Arkadaşlar garanti süresi kapsamında tüm masraflar firmaya aittir ki buna nakliye masrafları da dahildir. Elinizde evrakınız var ise konuyu tüketici hakem heyetine götürebilirsiniz.
-
Özür dilerim "SOYSUZ KÖPEK" sözümü geri alıyorum. Çünkü köpek asildir, vefalıdır.... Yediği kaba pislemez...
-
Vatana ihanetin tek bir cezası vardır o da ÖLÜM! Böyle şerefsizleri meydanlarda darağacında sallandırmadıktan sonra bu işin sonu gelmez. Biz bu topraklar için nice şehitler verelim! Sen git bize o mermileri sıkanlarla iş birliği yap, milli projeleri sat. SOYSUZ KÖPEK...
-
zetax beyin calismasini gordukten sonra 200 den baslayip 800 kum zimpara ile 4 saatlik calismanin sonucu ..finisi keten tohumu yagi ile yaptim gercekten guzel is cikardi buyrun..
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ufffffff bende ahşap kundak hastalığı var, helede damarlı ise..... çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.
-
Sanıyorum firmalarda bu işi reklam ve tanıtım departmanı yapıyor. Bu gibi durumlarda da reklam tanıtım departmanın önemi ortaya çıkıyor. Silah imalatı yapan yabancı şirketlerin, piyasaya çıkacak bir ürünle ilgili tanıtımını seyrettiğinizde resmen silaha aşık oluyorsunuz. Tam bir kompozisyon... Metalin ve ahşabın ham halinden başlayarak silahın parçalarıyla beraber vücut bulduğu son haline kadar öyle bir video çekimi yapıyorlar ki... Muhteşem! Mâlesef yerli firmalarımız bu konuda biraz yetersiz.
-
Fotoğraflarda eski hali sanki sentetikmiş de boya ile ahşap görüntüsü verilmiş gibi duruyor. Yeni halinde ahşap özüne dönmüş resmen. Tebrik ediyorum Emir Hocam çok güzel olmuş.
-
merhaba arkadaşlar iki yıldır pcp kullanıyorum birkaç markayı tecrübe etme fırsatım oldu fakat hepsi bolt action olduğu için tam zevk vermiyor, seri atışı veya en azından yarı otomatik atışı olsa daha zevkli olur diye düşünüyorum bu konuda tecrübe ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum. özellikle 3000 tl civarı fiyat olursa çok güzel olur.
Bir de Steyr Hunting 5 var yarı otomatik olarak ancak malesef sizin bütçenizi 3'e katlıyor.
-
Fx gladyatörü tarif etmişsin. İkinci el o fiyatlara bulabilirsin.
Bildiğim kadarıyla Gladiator otomatik veya yarı otomatik değil, FX'in otomatik olan modeli Revolution
-
bence hatsan ın regülatör ün anlamını karıştırma gibi bir durumu olamaz, neden At-44 ft modelindekı regülatör ü güç ayarı ile karıstırmıyorlarda galatian a gelince karışıyor. Regülatör ün ne demek olduğu gayet iyi biliyorlar
Resmen kelime oyunu ile satışlarını artırmak istemişlerHatsan gibi bir firmanın böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.
-
Ben de 1996 yılından beri Sarsılmaz Concorde Lüx kullanıyorum bu güne kadar en ufak bir problem yaşamadım. Ancak şöyle bir durum var, o zamanlar Sarsılmaz firması silah parçalarını İtalya'dan getirip Türkiye'de birleştiriyordu. Benim silahın namlusunda "Made in İtaly" yazıyor. Firma daha sonra İtalya'daki fabrikayı satın alarak Türkiye'de üretim yapmaya başladı bildiğim kadarıyla. Firmanın Türkiye'de ürettiği silahlardan hiç kullanmadım o yüzden yeni silahları ile ilgili çok fazla bilgim yok.
-
Teşekkürler...
-
Video açılmıyor...
-
Videoda gösteriyor, hayran olmamak elde değil taaaa o zamanlarda böyle bir tasarım... Mükemmel gerçekten.
-
Rica ederim, umarım yol gösterici olmuştur.