Tolga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

AK-47 ne ki arkadaşlar, geçtiğimiz yıllarda haberlerde bir düğünde RPG roket atarla dağa doğru atış yapan birinin görüntüleri vardı, hatırlarsınız. Malesef ülkemizde kurallar ve yasaklar bölgesel....

Merhaba Arkadaşlar;

Daystate AirWolf kullanıyorum. Şu an için ihtiyacım yok ama bu PCP'de kullanılan O-ring'lerden yedekte bulunması için temin etmek istiyorum. Özellikle şarjörün ve pellet yükleme portunun üzerindeki O-ring'den. İnternette bakmadığım yer kalmadı. Ulaştığım tek bilgi yabancı bir videodaki mayolu bir bayanın elinde tuttuğu kağıtta yazan veriler. ( :S ne alakaysa 8o ) Ankara OSTİM'de bu ölçülerde O-ring aradım ama gittiğim bütün O-ring' ciler böyle bir ölçü olmadığını söylediler.
    Uzun lafın kısası ölçüleri bilen arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.
    İşte video ;)

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

İstanbuldaki fuar nedeniyle yaptığım bir görüşmede havalıda güç sınırlamasının yerli üretim için istenmeyeceğini öğrendim. İthal edilen tüfeklerde bir sınırlama olabilirmiş.

Böyle bir şeyin olabileceğini sanmıyorum, çok saçma olur. Herhangi bir sınırlama gelirse tamamına gelir. Yerli yabancı tüm markalarda, belli bir enerjiye kadar silah ruhsata tâbi olmaz üst enerjiler için ruhsat istenebilir.

Arkadaşlar;

En son yayımlanan sirkülerde (3/2 NUMARALI AMATÖR AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞINI DÜZENLEYEN TEBLİĞ TEBLİĞ NO: 2012/66)ve de bundan önceki sirkülerlerde şöyle denilmekte :

"Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları
    MADDE 4 – (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu Tebliğ ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren beş yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince Amatör Balıkçı Belgesi verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında bulundurulması zorunlu değildir."

Ancak yeni çıkacak olan yasada (ki o yasa henüz çıkmadı taslak aşamasında) Amatör balık avcılığının aynen kara avcılığında olduğu gibi belgelere, kurslara ve harçlara bağlanacağı yönünde. Yani kişi önce bir kursa katılacak, başarılı olduktan sonra belirlenecek miktarlardaki harçları bankalara yatırdıktan sonra alacağı belgeyle avlanabilecek.

Hocam trofe avcisi katil degil aksine hayvanlarin yasamasi ve surekliligi icin icin destek veren kisilerdir.Sistem, en yasli hayvanin yasam şansının az olduğu bilinerek para karşılığı avlatılmasıyla başlar.Dişilere kesinlikle mermi atılmaz.Ödenilen ücretler öyle küçümsenecek rakkamlar olmayıp trofenin değerine göre belirlenmiştir(3.000-4.000$).Yıllık avlayabileceğiniz miktarlar ve dönemleri sınırlıdır.Buradan sağlanan gelirle bohçacıların (kaçak avcıların) önüne geçilmesi için korucuların maaşları ile ilgili devlete gelir elde edilir Asıl katil amacı olmaksızın öldürene denir
    Bilelim öyle yorumlayalım

+1 :thumbup: