devolation tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Konu acilmisken bisey sormak istiyorum. Malzeme kalitesini es gecersek bir at44 gerekli stabilite ve guc modifiyesiyle bi aa kadar atış dinamiği yakalayabilirmi ?

    Aa nin isabeti meshurdur ona bile iyilesirmlere yapiliyor regulator takiliyor ve benzeri...
    Egolarimizi bi kenara birakip ,
    At44 tetik hassaiyeti
    Regulator montaj
    Set uskurdan stabil guc ayari
    Kasa ve kundaktaki kasintilarin giderilmesi ile bir aa olabilirmi ?  8)


    100 metrede 1 inc grupman bildigim kadariyla nato standarti kabul ediliyor ve bu yuksek bir oran. Esit sartlarda 2 inc bir grupman yapilabilirmi ?

    Hocam daystate beni asar suan butce 3000 . Kafamda cometayi sildim videoları izleyip birde ali arkadasin verdigi bilgiler paintball dan devsirme olmasi vs vs.

    Aa Aa istiyorum cunku cok kaliteli. Biyandan hic istemiyorum cunku ben modlamayi seviyorum. Aa ya kyamam .alsam belli sure sonra illaki kurcalarim yazik olur orjinligine. Ekipmanlari saglam ve uzun omurlu secip at44 alabilirim. Onla hevesimi aldiktan sonra ekipman durur silah degisir. Bole bir secenek te var

    Arkadaslar karsilastrmanin hatsan mi airarms mi gibi bisey olduğunun farkindayim ama cometa hakkinda dogru duzgun yorumun olmamasi ve giris fiyatinin ortalama olmasi beni buna yoneltti. Para kolay kazanilmiyor 2bin cok fazla ama 2bine alip begenmedikten sonra birazdaha zorlayip guzel biseyler alinabilir.

    Acikcasi nedense fx ve diger markalara baktim baktiysamda aa nin bi çekiciliği var. Daystate zaten uçuk paralar . Geriye kalan aa oluyor. Cometa sadece merak uyandirdigi icin sordum aciklama da bulamayinca...

    100 150 mtre grupman denemek istiyorum. Ve 5.5 düşünüyorum. Durbun secimi hakkinda markaya bagli kalmadan 4 16 50 nin yeterli olacagini dusunuyorum yanlismi düşünüyorum ? 6 24 50 mi olmali yoksa ?

    Iyi gunler uzun zamandır takip edip okudum ama artik uye olayim dedim. Reklam olmamasi icin isim vermedim. diger forumada açıyorum konuyu bu 2 sitedeki bilgili arkadaslarin yorumlari cok degerli benim icin

    2.el airarms ve pompa durbun ortalama 3bin tl tutuyor regulator yoksa ek masraf cabasi.

    Cometa lynx 10 sifir fiyati dahi 1400 tl (2.el bulsam alirim sifir takintim yok) durbun pompa 2bini dahi bulmuyor .

    Donanım olarak gayet iyi. Regulatorlu büyük tuplu ceketli namlu ve tipi benim cok hosuma gitti.

    Arada bin tl lik farka degecek mi ? Sizden detayli enine boyuna karsilastirmasinizi istiyorum