ademusta18 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüp için 5324021195
-
Güncel fiyat 2000tl
-
-
Kaliteli çift gözlü çok cepli harika kumaş ve kaliteli
Fermuar lı el ve omuz askılı taşıması var
Fiyat 2200tl
İletişim için 05324021195
-
Ostim Maske işi Güvenlik dolum işini bırakmış
Yapmıyor artık Süleyman bey
-
Ostim Maske işi Güvenlik Süleyman beyi iyi tanırım yarın ararım
sorarım bilgilendirme yaparım bur dan
-
harika olmuş elinize emeginize saglık güzel tasarım
-
yakında filimlerde aksuyon için çagıraçaklar bizi
-
Onur eline saglık bagırtın beni
-
SAVAŞ sana yakış. Gururduyduk takımca ve tüm camıya olarak bizlere örnek oldunda bizde işyok başarıların dayim olsun saglıcaklakal
-
Bu testeki mpr de rekrötör. Galiba mpr rekrötör takıldıgında sonuç ne olur acaba
-
mustafa gerçekten harika sonuçbu eline saglık burada tüfek küflencek atışagelmi yorsun ist la kolaygelsin aşarıların dayımolsun saglıcaklakal
-
neresnden başlasam bilmiyorum zaman nasıl geçti anlamadım heranı harika geçen bir yarışmaydı dosluk muhatbet harikaydı tesis insanlar atışsahası herşey harıka geçti heleki yagmura remen atışa doyamadık aklımız hep atışta kaldı yagmur dinsede atsakdiye hiç bukadar hevesnenmemiştim yagmur var rüzgar hiç yoktu buda 4,5 ların tadına tatkatı emegi geçen herkeze gellen tüm arkadaşlara doslara çok teşekürler insan emegine olan saygımdan dolayı bugüne kadar düzenlenmiş tüm yarışmalarda emek veren düzenleyen tüm arkadaşlara doslara takımlara ankara istanbul izmir adana vede diger illerden katılan doslara teşekür ederim her geçen yarışma bir birinden güzel olmaya devam ediyor bundan sonrada böyle olur İŞALLAH.Tek istegim tüm doslarla ve takım larımızla elele gönül gönüle bundan sonrada beraber daha güzel yarışmalarda buluşmak bu hobiye gönül veren tüm doslara sevgiler saygılar saglıcakla kalın arkadaşlar
-
çok güzel atış olmuş eline saglık Alper gerçekten hava çok güzeldi bu haftasonu umarım degerlendir mişlerdir arkadaşlar
-
ne ceferler var eline saglık ali harika olmuş murat iyi günlerde kullan nazar deymesin çok güzel olmuş hayrınıgör isabetin bol olsun
-
merhaba arkadaşlar bu yarışmaya katılmayacaksam tek sebebi 4.5 tüfek alamadıgımdan sorun tüfekyok bayilerde yinede takımla gelmeye çalışacam gelemesemde tüm katılım yapan arkadaşlara şimdiden başarılar önemli olan yarışmanın keyfini çıkarmak ve dos kalmak saygılar
-
hayırlı olsun yenitakımnız kazasız günlerdilerim
-
hayırlı olsun ikitarafada Allah utandırmasın herşey gönlünüzce olsun
-
harika dogaçlama mamicadan