mustafa kolay gelsin ful çalışıyorsun ben aa510 mı özledim seninki kaç atıyordu
ademusta18 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar kütahya tavşanlıda havalıyla ugraşan kalabalık bir gurupvar
-
harika görüntüler terikler salıcakla kalın
-
Sezgin başkan hayırlı olsun bahçeddki mankeni hallederiz önce sonra diger hedeflere geçeriz gel haftasonu gel
-
Gönül dolusu birdoslukve beraberlik bitakımda bulunması gerekenler sizleri terik ediyorum bukonuda Allah bozmasın birliginizi beraberliginizi bizlerede örnek oluyor saglıcakla
-
mustafa uzun zamandır busürecin buşekilde bitmesi için çalıştın dogru regületör olsundiye onlarca denemeler ve ugraşlardan sonra başardın bundan sonra herşey gönlünce olsun konuyu açmana sevindim demekki regületör tamolarak oturdu hayırlısı
-
güzel bir hadada atışyapmak zevklidir resimlerde herşeyi gösteriyor başarılar dilerim
-
hadi hayırlısı beyler tezzamanda detaylı bir çalışma bekleriz Latif gülegüle kullan
-
Erhan bey hayırlı olsun bir yakışıklı tüfek daha yakalamışsınız Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasıbetsin bu arada paranax tekeride yakışılıkda tüfekle yarışıyor
-
erdem öncelikle kazasız belasız kullanmak nasıb etsin tekrardan hayır olsun güzel tüfegin isabetine deyinmeye gerekyok herşey ortada herşey gönlünce olsun
-
burada öncelik herkezi teprik etmek çünkü katılım haycan çekişme zevk getirmiş ellerinize saglık
-
fatih gerçekten hızlı girdin aramıza hayırlı olsun iyigünlerde kulan çok iyi bir tüfek aldın
-
erhan bey çok teşekürler bunları seyrederken boş boş bakmamak lazım her kareden birşeyler var dataylar gizli kullanılan tüfekler dürbünler mazemeler atış alanı hedeflergibi vs şeyleri dikkate alırsak bizde kendimzi daha iyi geliştiririz saygılar herkeze
-
serdar ve levent yeni tüfekleri hayırlıolsun iyigünlerde kullanmak nasıpolur işallah
-
hayırlı olun kazasız belasız günlerde kullanmak nasıp olsun mehmet
-
öncelikle yarışmayı düzenleyen adana tim ve katılan herkeze çok teşekürler çok güzel bir yarışma oldu dereceye giren arkadaşlarada teprikler emeklerini karşılıgını almışolmanın sevincini paylaşmak istedim adana daki yarışma boyunca koşturan emekserfeden arkadaşlar çok çok teşekürler gerçekten hiçbir sorun yaşanmadan kazasız belasız bitmesi daha önemliydi herkeze teşekürler
-
çok güzel atış olmuş ben 10 kuruş yaptım geçen hafta şaşırdım seninki daha iyiolmuş eline saglık kaç grn pelet kulandın
-
izmir için güzel bir gün olmuş adana için son hazırlıklar yapılırken bu hafta kıskandık sizleri çünkü biz buluşamadık ede atış yapamadan geçirdik buhaftayı sizin adınıza sevindim güzel bir günolmuş beli oluyor dahada güzel günler sizinle olsun
-
bakalım ilkdefa bukadar ciddi çalışıyorum nasibse olur ilk on bile çok iyiolur önemli olan takım/ takım helinde başaralım bunları
-
cricket payı var dogrusu daha havalı tüfekle tanışmam önümüzdeki ocak ayında biryıl olacak çok şanlıyımki bu kısa sürede çok iyi insanlarla karşılaştım herkez birşey ögreti uzaktan yakından onların sayesin birşeyler yapmaya çalışıyorum birde son üçaydır FT çalışıyorum önceinde hep uzun mesafe atıyordum cricket alınca artık kısa mesafede devam