yorumda bulunan tüm arakadaşlara teşekür ederi sizlerinde daha iyisine sayıp olasını canı gönülden isterim
ademusta18 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekürler emre arkadaşı zehir olmasa panzehirde olmaz herkeze teşekür ederim
-
arkadaşlar yeni heycanlara yelken açmak için cricket aldı yarın ankaradayı siparişi verdi ankaradan tesli alacam A takımını ziyaretetek istiyorum burada deneme fırsatım olaçak kıset olursa
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8547/10192757264_a0b3c969b3.jpg]
cricket__________50652b2b68976 by ademusta73, on Flickr -
merhaba beyler avrupa yakası bir araya gelemedi birtürlü kismet olursa bayram sonrası toplanalım ben z burnun dayı güzel bir ortam yapalım hertürlü hedef var istemediniz kadar güzel bir havada şimdiden gidlileçek yerleri belirleyin arasından birini seçeriz gürüşmek üzere by
-
A takımının yarışmalardaki başarısının sırı belli oldu ikişerli yarışma lar düzenleyerek her A takımı üyelerini hazır durumda tutuyorlar herşey gönlünüzce olun
-
arkadaşlar yarışma tek kelimeyle mükenmeldi baştan sonakadar ankaranın sıcak kanlı karşılamaları dosluk saygı güleryüz hepsivardı en çokta hoşuma giden hobide gördügüm tanıştıgım tüm insanlar hepsi mükenmellerdi hobide böyle güzel insanların olması yarışmayı dahada güzelleştirdi ankara adana ist izmir zonguldak ve diger illerden gelen tüm arkadaşlara teşekür ederim yarışmada dereceye girenleri birkezdaha tebrik ederim AAAA takımı size özel bir tebrik edeyim çok iyi hazır lan mışsınız mükenmel bir başarı hobimiz için dahada güzel günler temenli ederim
-
ankara helal yine şov yapmış çok güzel yarışmaydı düzenleyen katılan seyircilere çok teşek kürler derecedeki arkadaşlarıda teprikler
-
yarışmadan yenigeldim çokgüzel yarışma oldu çekişmeli celtimmence emegigeçen herkezde teşekür ederim birinci ve ikinciyi tekrar tebrik ederim derece olan arkadaşlarıda kutlarım[Resim Engellendi: http://farm4.staticflickr.com/3832/9540497774_e1baef9bd0.jpg]
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7356/9540492908_3cc9ec0ef8.jpg]
IMAG1478_BURST003 by ademusta73, on Flickr/]IMAG1484[/url] by ademusta73, on Flickr -
taş oçagı olan yer özel arazi buraya üç yada dör kişigidiyoruz digeryer göl olan yer akpınar köyü yanı dünyanın enbüyük havalimanı yapılaçak olnan yer burada atışyaparken jandarma özellikle bana geldi üçayakli atış testek aparaını tepeye kurdum bana neyapıyorsun dedi assubay tripodu gördü araziyimi ölçüyörsun burda diyince hayır atış yaptıgımı söyledim merak etti yanıma geldi tüfegebaktı lisansım yeni gelmişti önü gösterdim tamam sorun yok canlılara atmadıgın sürece diyip gitti yeni lisans ları çıkartsın hobiciler çok önemli
-
kutu lar hepsinde 30 grn yazmasın dan dolayı oluyor bukonuyu açan arkadaşta sorun olmaz çünkü hassas tartıyla ölçüp kutuları öyle gönderiyor
-
sorun ponpada kesinlikle servise göndemen lazım daha önce benimde başımageldi
-
hatsanın da bugüzelligi var serviste süperler birde pcp leri isabetli tüfekler yapsalar tadından yenilmez
-
hadi hayırlısı kazasız belesiz herkeze bol şas dilerim havalı sevdalılarına yakışır yarışma olmasını temenli ederim
-
cumartesi birde berabaer deniyelim mustafa gelçek oda denesin sonrada formda paylaşırız ben 30grn çok mennundum yerini tutarmı açaba
-
hayırlı olsun iyigünlerde kazasız belasız kullanmak nasib etsin
-
evet tam güçte 16 atış sorun atışyaptın bir sonraki atış alt vuruyor ondan sonrasıda alt vuruyor buşekilde atış sayısını tamamlı yor
-
evet sumatra 500 /5,5 çok iyi bir tüfek güçlü sesi mükenmel önceleri bende çok hoşuma gitti ama sonra motlu aa510 aynı mesafeleri attıgını görünce iş degişti çünkü sumatra 500 her atış sonrası düşme yapıyor 500 tüp enfazla 16 atış scuba nın havası bile yetişmiyor ikikere atışa gidiyim scubada hava kalmıyordu aa510 modlusu tavsiye ederim isabeti ortada
-
ben sumatra 500 kullandım atışı şu tamam güçlü ama heratışta 5 10 cm düşüyor 500 tüp 14 atışta bitiyor şimdi aa510 şimdi buvar bende motlu ola bileceginin enyisi 18 grn 1090fps atıyor 30grn ince mehmeti 860 fps atıtor 20atış sumatrada 960 fps atıyordu 30grn ve sattım sumatra 500 ben gurupman fazla yapmadım atış mesafem 250 /200/175/100/ şimdi 200ve 175 mrt lere soda şişesini keçen atıda altı yaptım ama çekim yapmadıgımiçn oldu heralde birde şuvar 100 mtr de önce 18 grn denedim rüzgardan 20 25 cm sabmayaptı bende hemen jarjör degiştirdim tamgüçte 30grn le atış yaptım rüzgar dinlemedi nokta atışı yaptım yanı agıe peletle daharahat bir atış yaptım tüfegim şuan olanüstü bir motlama var buda mustafa kardeşime borçluyum sag olsun süper bir işçıkardı
-
dogrudur atış yapayapa en dogrusudur buşekilde tüfege zarar gelmez neden boşaltıyorsunuz modlamamı yapaçaksınız
-
elinize salık süper olmuş insanlara dahada iştahlanıyor bu sevdaya