sıkıntı olmazsa oradayım inşallah =)
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hmm bak bu iyimişşşşşş
-
herşey daha güzel bir gelecek için
-
madem böyle bir şey var bende eşlik etmek isterim =) uzun zamandır ortalarda yoktum yeniden canlanmak iyi gelecek =) herkese selam olsunn
-
anladım abim ya sıkma canını ben olsam bende acısını tüfeklerden çıkarırdım haklısın =)
-
abim ellerine sağlık ama hiç mi sıkılmadın ya =))
-
bundan öncekı onuda sıfır almıstım mod 125 sniperımda tek parca ayak ve 3-9x32 optıma durbunumle bır ay nefes aldırmadan atış yaptım...hıc sorun yasamadım,şimdi yatagun var dıyerek yınede emnıyetlı hareket edıp 44 luk yerıne 40 lık durbun sectım....o zaman tek parca ayakla optımayı baglarken dıkkat ettıklerım şunlardı,,ayak alt ve üst kepleri ıcıne köpük bant,çift tarafı yapışkanlı sakız gıbı 1x2 cm yapıştırdım...bunların kısmen vibrasyonu emecegını düşünmemın yanında bu bantlar durbunun kepler ıcınde kaymasınıda önluyor,dolayısıyla durbun bogazını ölümüne sıkma geregı kalmıyor....bence bu boğazların ölumune sıkılması biraz komık benzetme olacak çok olmuş gerılmıs karpuza bır darbe attıgınızda yarılması gıbı durbunde mercek kırma vs gıbı etkı yapıyor....sonuc herne olursa ben bunu deneyecegım bakalım yatagun dampadada bu bantları yınede kullandım ,,öncekı 32 lık tek parca ayaklı tecrubemden bununda ıyı olacagına ınanıyorum ıns sorun olmaz...yatagun malzemesı diş yatakları kesınlıkle yalama olcak gıbı degıl gercekten kalıtelı ancak asıl gorevı olan tepme etkisini en aza ındırmesı bunda yeterlı başarıyı gosteremıyorsa işte burası hayal kırıklıgı olacaktır,,ben yınede umutluyum ulkemın yaptıgının iyi olduguna ınanmak ıstıyorum...
abi gez göz arpacık kullan =)
olmadı çok istersen bundan önceki mod 125 imde dm60 ve optima 3x9x32 dürbün kullandım o seti alalı 2 seneye yakın oldu. ve tüfeği sattığım arkadaşım. hala aynı dürbünü kullanıyor ve sıkıntı da çıkmadı..
benim tüfek şu an tam dürbün takılmalık hale geldi. belki ilerleyen zamanlarda bende takarım dürbün ama dürbün olarak optima takmayı düşünmüyorum =) -
-
Valla öyle
O nu denerken 25-30 atışı yapıyordu zaten yüksek güçte o kadar dı zannedersem
Alperen in makinasınada işlem yaptık onun sistemi çok hoş
Valla öyle
O nu denerken 25-30 atışı yapıyordu zaten yüksek güçte o kadar dı zannedersem
Alperen in makinasınada işlem yaptık onun sistemi çok hoşeyvallah abi teşekkür ederim =)
-
'
Abi hayırlı olsun. Konuyu biraz dağıtacagim, sonra bir ara toplarız
Crosman süper birşey. Hafta sonu biraz atış yaptım. Tüp hemen bitiyor Buna 1 kiloluk araba yangın tüpü baglayayım diyorum. Alüminyum yekpare bir tüp buldum 10 bar . Bu co2 ler kaç bar 10 bar dan fazla değilse iş görebilir.
co2 ler 60 bardır. yalnız öyle yapmanız pek sağlıklı olur mu bilmiyorum .s bende tüplü olanı var 0.8 lt scuba tüpü gibi 300 barlık süper bişi
-
abi desene adamlar komple yeni silah göndermişler
-
at p2 ye nasıl çevirmişler abi onu
-
güle güle kullan abi hayırlı olsun. yalnız envantere dikkat et çoğaldıkça insan hangisini kullanacağını şaşıyor
-
hayırlı olsun abi
-
ben ince mehmet solid kullanıyorum 42 gr memnunum hem tahribatı hemde menzil iyibenim bildiğimde en ağır pellet ince mehmet solidler olması lazım =)
-
Ben incekte atis yapiyorum. Baya genis uzun bir arazi var orada. Kimsecikler yok. Yalniz tek sorun, gerci bircok kisinin ortak sorunu arac. Arac bulunursa ya da gunubirlik ortaklasa bir arac kiralanirsa transporter yada doblo gibi... bulusma daha kolay ayarlanabilir diye dusunuyorum.
+11111 kesinlikle katiliyorum. Bana her turlu uyar =) -
Biraz uzak ama eryamanda yer dusunurseniz ben hazırım =)
-
istersen hatsana gönder onlar hallederler adamlara bir tüfek gönderdim 100 metreden daha yakına sıfırlayamıyorum namluyu fazla kaldırmışlar
-
ama yine de imkan varsa dampa kullanmanızı tavsiye ederim
-