bak dediğimiz gibi zamanla daha güzel oluyor =)
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
oglum o bursaya gelicem ya
bi kapışalım seninle =))) yolun düşerse Ankara ya da bekleriz Metecan kardeş =)
ellerine sağlık =)
Yeni yayını güle güle kullan Metehancım, artık sana bir zihgir yakışır.
hakan abi Zihgir' e hiç gerek yok bu yay öyle bir yay değil kullanılır gene de 3 parmakla çekmek daha güzel =) osmanlı oku olsaydı Zihgir'siz olmazdı denedim ve parmaklarım mahvoldu -
kütahyaya yolumu düşürcem bu gidişle
-
abi damarıma bastın ya =))
bir tane damascus çeliğinden yapılma bıçak çok istiyorum ama fiyatları da epey yüksek yalnız mükemmel birşey ya =)
emeğinize sağlık -
Daha yeni basladin abicim gayretle calismaya devam gez arpacikta ufak eksen kaymasi grubu dagitiyor... Hadi bakalim yola devam
Üstattan incilerrrr =)
-
durmak yok devam çalışmalara =))
ellerine sağlık güzel olmuş yine de -
düşük hız daha güzel netice vermiş abi süper =)
-
Amin amin cümlemize
-
Türkiye de bu sorun çok maalesef kardeşim. Bu hastalığın tedavisi 1haftalıkmış mesela yanlış tedaviden ilerlemiş. Erhan abi saolsun onun veterinerine gidince iyileşmişti kont. Yani mesele şu veterinerlerimizin geneli tam olarak köpek yada kedi hastalıklarına hakim değil. Genel bilgiye sahipler. Bunları da bir veterinerden öğrendim. Önüne gelen klinik açıp para kazanmaya çalışınca vaziyet bu üzüldüm köpeğin için Pet veterinerliği daha farklı iki buzağı doğurtup aşı yapmaktan daha öte.
benim köpüşte ona kurban gitti yazık oldu hayvana ya çocuğum gibi bakıyordum şehirler arası seyehatlerde kucağıma alıyordum kutu da yanımda oluyodu ötmeye başlayınca sütünden veriyordum. sonra biraz uyuyorduk çişi gelince beni uyandırıyordu onu yaptırıyorduk sonra bidaa uyuyorduk =)
-
benimde bitane kuçum vardı daha çok küçüktü acvuma süt döküp öyle besliyordum şırıngayla biberonla olmuyordu. anasını satim bi hastalığa yakalındı elimde öldü gitti ya
aslında suçu veterinerde buluyorum bi hap yutturdu iğne yaptı, ağır geldi galiba kaldıramadı -
bunu bana hediye et kardeşim
-
hepsi bu kadar mı,
tadı damağımızda kaldı
ve aleykum selam =) bi zamanlar gitalar uğraşıyo yeni başladı diyordun da şimdi ki hale bak hele =)
-
Rıdvanın ağzına sağlık güzel olmuş =)
-
satılamayacak kadar güzeller ya
-
profilde Kütahya yazıyor da Ankara Ankamall deyince sorayım dedim Ankara'da mısınız Kütahya da mı abi ?
-
yılların birikimi
abi ben o zaman yılların birikimini bozmayayım
-
hepsi benim olsun istiyorum
-
-
adam atıyor ya yok yok tüfek atıyo abi
-
Ben bir konuda sadece aras kargonun dağıtıcısından memnunum .Ürün geliyor evde değilim mesela arıyor beni abi atayımmı balkona diyor at abi diyorum tamam olay çözülmüştür
o da güzelmiş abi yurt içi de iyi sağolsunlar onlarda hep arar