çokta önemli değil abi ya
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
böyle şeyler forumda birçoğumuz başına geliyor...
sapasağlam gönderdiğimiz ürünler bazen hasarlı geliyor, zamanında ulaşmayan kargolar... beklenti içerisinde bekleyişler zamanını ona göre ayarlayıp boş ele bakmalar..
ne diyelim sabır taşına dönüyoruz bazen... -
ellerine sağlık emre süper olmuş =)
-
ellerine sağlık murat abi güzel atışlar
-
ellerine sağlık usta videoda süper olmuş =)
-
hadi hayırlı olsun resim için yardımcı olamadım ama
-
Foruma Resim Yüklemek
hızlı resimden daha çabuk yüklersiniz. bbc kodu siteye koymakta sorun olursa bana gönderin ben yüklerim abi -
-
Bende match olanini cok cok kullandim gayette guzeldi tavsiye ederim puruzsuz yapisi var
-
Konuyu yeni gördm ama subari candir ya. Bir kac kere kullanmam nasip oldu 2.5 wrxti ve hayatimda o paraya öyle bir araba görmedim. Tam bir otoyol canavari gaza dokundu mu uçuyor aynı şekilde de benzini içiyor =) 16lt mi ne yakmisti ben kullandigimda. Ülkemizde pek kullanilacak araç değil benzin fiyatlarindan dolayi =) ama benim hayalimdeki araba.. En azindan dugun arabam olacak insallah =)
-
ben teşekkürlerimi sunuyorum 30 grainlikler mükemmel sonuç verdi. düşme yapmasına rağmen yakalayamadığım isabeti onlarda yakaladım ne sapma var ne birşey kütle geliyo tabi ne kadar sapacak
ayrıca geçenlerde sumatra 500 ile 160 metrede sunta üzerinde tahribat denemesi yaptık. iki tane tahta vardı biri kalın diğeri ince toplam 2.5 cm kalınlığında olması gerek belki daha fazla..
samyang 6.35 pelletleri kullandık ve delip geçen olmadı. hepsi ilk kalın tahtada kaldı. hatta biri hariç diğerleri sekme yaptı saplanıp kalamadı. solidlerde ise bana mısın demedi ikisini de rahatlıkla deldi geçti. ağır pellet olması ve bullet şeklinde olması gerçektende güzel birşey sapma yapmıyor ve tahribatı da olduçta büyük. teşekkürler Tarkan abi =) -
Silahın üstündeki verniği çıkardım ve kundağı ham hale getirdikten sonra su bazlı siyah ahşap boyası ile boyayıp, 3 kat sprey mat vernik attım.Bu hali daha yakışıklı oldu sanki.
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img593/9979/wfff.jpg][Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img11/3342/ixzw.jpg]
*Mükemmel*
-
Ankara taraflarında olsaydınız yardım edeyim derdim de ne olduğunu tam anlamak için ele alıp bakmak gerek.
az önce tasco 6-x24x50 dürbünümde netlik sorunu sıkıntı vardı açtım temizledim güzelce yerine oturttum şimdi pırıl pırıl...
sizinkini de açıp bakmak gerek dürbün açmak o kadar basit birşey değil. bazen zor kullanmak gerekiyor =))
kendiniz eğer ki gözden çıkardıysanız açmaya çalışın. ben ilk dürbünümde öyle yapmıştım nikula 3.5-10x40 dürbünümde.. netlik sıfıra yakındı ses geliyodu. birazda pahalı bi dürbün oraya buraya verdim açamadılar yapamadılar. crosman 1077 i alınca dürbün ihtiyacım doğmuştu. vitrinde duran nikulayı aldım zorla açtım temizledim ettim falan derken pırıl pırıl oldu =) ve böylelikle dürbün açma temizleme işini kendi kendime öğrenmiş oldum. şimdi de önden parallaxlı dürbünü açtım temizledim. eğer sizde gözden çıkardıysanız deneyin derim =) -
rica eder saygılar diler =))
-
Öncelikle iyi aksamlar. Forumda araştırdım fakat bulamadım. Bazı dürbünlerde yakınlaştırma arttıkça mildotlarda aynı oranda büyüyor. Tuka (mustafa) abinin yukon marka bi dürbününde görmüştüm ilk olarak bu özelliği. Bu olayın normal dürbünlere göre bir artısı yada eksisi varmıdır ? Birde ülkemizde satın alabileceğimiz modeller nelerdir. Teşekkürler
Kamuran abinin bir ara sattığı bir dürbün vardı onda bu özellik vardı
ona da "First Plane" deniliyor Fatih kardeş =)
artısı eksisi şu mesela 100 metreye atıyorsun 8x zoom da alttan 4. mildota denk geliyo lan hedefi tam göreyim diyorsun 20x zoom a getirdiğinde yine alttan 4. mildotla vurursun =) yoksa normal dürbünlerde bu fark eder aynı yeri vurmazsın =)konuyu biliyormuş gibi anlattım ama tabiki yanılmış olabilirim düzelten olursa sevinirim =)
-
abii ben ne dedim onda bunda şundadır... kafa yormaya gerek yok yolla gitsin =)
-
abi gezin oynaması 10 metrede çok büyük bir fark yapmaz yay kırık olabilir. birde kullandığın pelletten kaynaklanabilir abi hangi pelleti kullanıyorsun
-
Teşekkür ederim sayın Moltak ve sayın skywagon. Inşallah her zaman beklerim tabiki. Tüfekle birlikte verilen dürbün var en kısa zamanda dampa ayakta almak niyetindeyim fakat daha sıra gelmedi bitürlü. Bahsettigim gibi henüz gez arpacikla 10 metreyi vuramamaktayım:) son attığım 15-16 kadar pellet 19 lt lik damacana nın icinde kalmış buda gücünde bir anormallik olduğunu gösterir sanırım değil mi? Oysa henüz bir kutu pellet bile bitirmedim.
walla abi bana sorarsan 1) damacanın içi dolu mu değil mi bunu merak ederim doluysa sorun yok pek anarmol olduğunu sanmıyorum 2) tüfek 4.5mm mi 5.5mm mi? bu da etki edebilir deee
3) aslında bunu bilir kişiye danışmak gerek damacanaya atan biri varsa bi yazsın
hatsan= serviste no problem
yayı da kırılmış olabilir ondan da olabilir .s belki namlu yamuldu her kurmada sağa sola kayıyorsa ondan da olabilir .s belki gez oynak çıkmıştır sağa sola kıvırtabilir .s ondan bundan şundan..... kafa patlatmaya gerek yok abi gönder Hatsan'a gönder gitsin adamlar yapıyo ya
biraz gülelim eğlenelim istedim de yanlış anlaşılmasın yazdıklarım =)) -
bende bilemedim ki nasıl yapılır. ama çok hava sarfiyatı oluyormuş.
-
Havalı silahlar yapısı itibariyle fazla gürültülüler. Mühendislerin yeteri kadar hava tasarrufuna yoğunlaşmadığındanmı yoksa başka sebeplerdenmi emin değilim ama, 100fp enerji üreten .22 ateşli yivli bir tüfek At44 kadar ses çıkarıyor.
Yasin abi bir yerde okumuştum daha doğrusu vidosunu mu ne görmüştüm.
tüfekle uğraşmışlar şu hava sarfiyatı konusunda. at44(örnek olarak) gibi bir tüfekle hava sarfiyatını en aza indirerek 35-40 fpe gücünde yalan olmasın tahmini olarak söyleyeceğim 60-70 kadar stabil atış yaptırmayı başarmışlar belki daha fazladır tam emin değilim ama benim anladığım kadarıyla boşa giden çok hava var