hawke candır
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben sumatranınkine şahit olmuştum büyük tepelik dağlık bir alandı ama gerçek silah sesi gibiydi
-
nerde bunlar ya bi link atında görelimm =)
-
[Resim Engellendi: http://u1311.hizliresim.com/1h/9/ud0wx.jpg]
Arkadaslar tekrar merhaba,
Forumdaki bütün sayfalari arastirdigimi düsünüyorum fakat yayli grubunda hic örnegine denk gelemedigim Weihrauch hw97k tüfekte büyük ihtimalle karar kildim. (diger aday adaylari air arms tx200 ve supersport) Tüfek hakkinda forumda bilirkisilerin görüslerini yeterince okuyup Bilgi edindigimi düsünüyorum. Eger sizlerden de son olarak Onay gelirse satin almak istiyorum,
Saygilar.
hw 97 alıp memnun olmayan..... hiç sanmıyorum şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın =))
-
Durbunu subeden aldim sonunda
Alpaslan abi mukemmel paketledigiicin bisey olmamis durbune allaha sukur
Hadi gevmis olsun
Hadi geçmiş olsun =) Alparslan abi sana göndermeden önce bana diyodu iyice paketleyeyim şunu birşey olmasın diye =)
-
Kankaaaa
Güle güle kullan .d .d -
Teşekkürler Alperen,Doğrudur çok kullanılmayan ürünü denemeyi severim.Bak ama tavsiyelere uydum ve benim için çok zor bir karar olmasına rağmen ikinci el aldım beraber atışlar yaparız Alperen.
inş güzel bir günde buluşur kapışırız =)
-
atış sahasında biri bana diyordu ki
"abimcim ben pcp de düşünüyorum. (o arada at44 bütçe varsa aa demiştim) yok abicim herkesin kullandığının dışında birşey alacağım benimki farklı olsun. gama dynamax düşünüyorum" demişti
bu sözü size hatırlatmak istedim abi tüfeğin hayırlı olsun güle güle atış yap abi -
hayırlı olsun abi iyi günlerde kullan =)
-
o mekan niy laaa
abi alanınız süpermiş çok beğendim -
diana güzel tüfek =) zaten ts-22 pek isabetli değil o grupman normal olmuş bence
ellerinize sağlık abi =)
-
onu wd-40 iyi paklar abi =) hadi kolay gele
-
Kundaktaki doku keskin hatlara sahip değil, oldukça yumuşak hatlı, bu nedenle kullanım sırasında herhangi bir konforsuz durum sözkonusu değil.
rogar that
-
sanmıyorum hacı. senin malın kayıp damgası almış ve sende bunun bedelini almışsın
bundan sonra kargo bulunsa bile sen herşeyini (kayıp parasını aldığın) zamana göre ayarladığından kimse sen parayı ver al bulduk dürbününü diyemez. tüketici haklarına başvurursun.diye düşünüyorumm bu bi düşünce kesinlik yoktur =)
-
ellerine sağlık abi baya bi güzel olmuşta yalnız bir sorum olacak yanak koyarken suratı çizmesin
-
Tesekkurler abi. Yada alperenin dedigi gibi fatura kutu icinde diyip bu yolu deniycez.eger fatura bulamazsam
telefonda da konuştuğumuz gibi unutma
-
Cok tesekkurler insallah cozulur
Alperen faturasi yokmus durbunun alpaslan abidede.faturayi kargo sirketi istiyor.durbunden tekrar alabilmeleri icin belge anlaminda
Tamam kardeşim bende onu diyorum fatura da kargonun içindeydi böyle söyle benim malzemem buydu bunu istiyorum de fatura derdine düşme o yüzden dedim gereğini onlar düşünsün. Malzemeyi kaybetmeyeceklerdi. Gerekirse dava açarım, tüketici haklarına basvururum de... işlerini düzgün yapsalardi ne diyelim hacı. Sen böyle dersen heryerde kargoyu aramaya çalışırlar. Cepten arıyorum birazdan
-
Dostum geçmiş olsun... Ama bunlar faturayi neden istiyor fatura kargonun içinde değil miydi... Anladın sen onu
-
Silah bugün elime geçti hatta iş yerininin arka tarafındaki ağaçlıkta yazı işleri müdürüyle baya atış yaptık
Sonra dürbünü taktım tek atış yaptım. yalnız dürbün ayarı yapmam lazım mantığı anlata bilir misiniz.
mesela benim dürbün kuzey batı yönünde 10 cm. var sanırım yukarıya atıyor yani sol çarpraz 10 cm fark var
abi dorumda dürbün ayarlanmasına dair bir kaç yazı vardır onlara bir bak istersen yoksa kısaca açıklayayım. dürbünün ortasında ayar yerleri olacak. oları gevşetme yönüne sıkarsanız kapağı açılır ( her model dürbün bu şekilde olmaz bazılarını sadece yukarı çeker çevirir sonra geri aşağı bastırıp kapatırsın) sağda ve solda iki tane çıkıntı var onları açık zaten ayar yerini görürsünüz parmağınızla çevirirsiniz üst tarafta ayar yerinde ok yönüyle göstererk up yazar. up tarafına doğru çevirirseniz artıkılı yukarı kaldırır( nişan aldığınız yerin üzerinde vuruyorsa bunu yaparsınız) sağ taraftakınde R ve ya L yazar. eğer L yazıyorsa ok yönüne doğru çevirdiğinizde artıkıl sol tarafa doğru kayar. vurduğunuz yer artıkılın sağında kalıyorsa bunu yaparsınız. yoksa diğer tarafa çevirirsiniz. bu size yardımcı olur
-
Barracuda magnum var.
http://www.pyramydair.com/s/p/Eun_Jin_17…_Nose_220ct/284
bu da var lakin türkiye de nerdeydi ona bakamadım ama bizim burda da var =)