şaka mısın olum sen
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mete kardeşim eline saglik =)
-
süper fikir abi en azından sıra beklemeden ve teke tek ya daha eğlenceli olur
-
Ellerinize sağlık abi, inşallah bende bayramdan sonra tüfeğe kavuşacağım =)
-
gene döktürmüşsün kurşunları kardeşim eline sağlık =)
-
Güzel atış ellerinize sağlık
-
Tüfeği zorla kksurmaya calis abi bir iki salla birseyler yap ac kurcala dagit istedigin gibi baktin toplayamadin gonder hatsana onlar yapar =)
Tupun dolu oldugundan emin misiniz? Kullanimdan dolayi takilmis olabilir kurma kolunu sonuna kadar cekip tik sesini duyun sarjorun dondugunu gorun öyle tetiğe basin. Kol geri gwlip tik demiyorsa kisa mesafe gidip geliyorsa pelletin yarisi sarjorde yarisi namluda kalmistir kolu geriye cekin ve sarjoru zorla cikarmaya calisin aradaki pellet kullanilmaz hale gelir ama sorun olmaz yalniz kolun geri geldigine emin olun yoksa pwllet surucuyu kirabilirsiniz..
Icine koydugunuz pelletin markasi nedir? -
Dur bismillah daha yeni almıştınız =) şarjörü çıkarın boşa sıkın (tüpün dolu olmasina dikkat edin) pellette sıkışmış olabilir
-
alperen o silahla 90 metreden şişeleri kırıyordu. en yakın zamanda yeniden kıracak inşallah (tabii ben de öyle)
Gez göz arpacıkla =) çok stabil atış yapıyor
-
Çok güzel bir tüfek isabeti de oldukça yüksek bravo ellerinize sağlık =) =)
-
buradan Osman 'Teknosman' abiye tesekkur etmek istiyorum onun sayesinde ft yarismasina katilma sansim oldu. Bana tufegini al kullan demeseydi sadece bakmakla kalacaktim teşekkürler Osman abi
-
Keske ah keske sizlerle olsaydim. Bundan sonraki ilk yarismada aranizda olmak icin can atiyorum.tebrikler ve elinize saglik
Metecan kardeş bidakine gelin kalacak yer sorun degil. Ben evde tek kaliyorum kapim acik dilediginz zmn sen cemal halil hemserim vs buyrun gelin kacirmayin bosuna sadece yol parasi verirsiniz o kadar =) =)
-
kamuran abi resimler icin tesekkurler hic haberim yoktu resmimi görmek beni mutlu etti =)
-
gururluyuz mutluyuz umutluyuz .d
-
bende birşey demek istiyorum 1.si mognum sınıfı olmayan tüfeklerde bence bu pistona gerek yok çünkü bildiğim kadariyla (sayilar tahmini) 90 bar basincli sabit bir tup oluyor tüfeği kurma sirasinda sen yayi degil bu pistonu sikistiriyorsun onunla vurus yapiyorsun bu sekilde tepme dusurulmus oluyor magnum sinifi olmayan tufeklerde tepme sorunu durbun sorunu zaten cok olmuyor ama bir dusunsenize mod 125 sniper ile hic kasmadan stabil tepmesiz ayni gucte bir atis düşünün =) 2.si bu yuzden tamam yay 3yilda özelliğini kaybetsin 3sene sorun,sıkınti çıkarmasın ve bu vortex pistonlar 2 senede bir buçuk senede ariza cikarson sonucta hatsan gonder halletsinler ya bundan cekinilecek birsey yok kaynagi bizim ülkemizde =) ama su mod 125 ile tepmesiz atis yapmayi cok isterim. elime alip denerim harbi tepme yoksa dusurulmusse bu tufek durbunle kullanildigini cok isabetli olur sık sık durbun ayar sıkıntısı yaşamaz yüksek güçte atışlar yapılır muazzam birşey olur...
bu konuda yanlisim varsa lütfen duzeltin ben vortex pistonlari böyle biliyorum -
ortam güzeldi atışlar güzeldi en güzeli ise yeni insanlar burda forumda konustugumuz kişilerle birebir tanışmak sohbet etmek o kadar güzeldi ki katılan herkese teşekkür edelim çok güzel insanlar abiler kardeşler tanıdım
-
bu güzel sabahta herkese başarılar =)
-
sumatra grupman silahı değildir. Aynı güçte üstelik daha isabetli bir silah istersen day state yada condor almalısın.
Korede ateşli silahlarla av yapmakin geren belgeler zor alınıyor neredeyse imkansız gibi. O yüzden hayvanları öldürebilecek güçte ve ruhsat gerektirmeyen bir silah olsun diye iç pazara bunu yapmışlar. Yani sumatra çok güçlü bir av silahıdır, grup zor olur
abi uygun olursa bu hafta sonu grupman denemesi yaparız
-
Bu arada hazır konu açılmışken ben de sormak istiyorum.
Crosman premier hollow point 5.5 deneyen eden var mı? at-p2 de kullanışlı olur mu acaba?
at 44 te bile hollow pointle çok iyi sonuç alan acemi nickli abimiz var bence almaya değer usta
-
çok güzel seçim barajın orası