bende var 2-3 kutu yakın mesafelerde atmak için =) fena sayılmaz dağa taşa atmak için kullanırsın =) diğer konuyu da pm olarak attım
alperen692 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ah hemşerim aaah =) benim Denizli'de girmediğim av bayisi kalmadı hatta pcp ya da yaylı hakkında bilgileri o kadar çok değildir pellet olarak dediğin gibi Avsan veriyolar ama avsanlar fena değil ha internetten sipariş vererek istediğin pelleti alsan daha iyi olur =).. ha bide Denizli'de bildiğim biry er var pm atayım istersen
-
Alperen bulursun sen onu ...
Arif abi baktım olmuyo paraya kıyıp sıfırını alıcam da birde arabasız olmuyor bu işler 6 ay sonraya bi araba alayım sonra mı alsam diye düşünüyorum ama onu düşünmeden de yapamıyorum ah abi ah eğer bulur alırsam inşallah dediğin gibi pompadan sıkılmayız =)
-
jsb16 grain ve 16 grainden daha ağır pelletleride denemenizi tavsiye ederim .s
-
size tavsiyem bu atışı birde gez göz arpacıkla yapın daha iyi sonuçlar alırsınız =)
-
güle güle kullan hemşerim mod 99 iyidir =))
-
İzledim ben yazdım yukarda sonucu. 18 graini 790 aralığında atıyor ortalama.
bende sizi doğrulamak amacıyla yazdım abey bunu nerden biliyor ki diye düşünmesine gerek kalmadan nereden öğreneceğini söylemek için youtube de var dedim =) çoğu silahın crono testleri var zaten gamo socom extereme ya da hunter extreme için 1650 fps yazıyo ama 1200 fps atıyor 7 graini (yanlışta olabilir baya önce izlemiştim)
-
BENCE dünyanın en iyi servisi şuan hatsan
+11111111
-
Hayırlısı olsun, ileride gez ve arpacığı sökerek 16x büyütmeli bir dürbün alırsınız 9x ok yetersiz kalır bu tüfeğe.
çift parça ayaklada montajladınızmı çok daha yakışıklı dururbu yorumu okuyunca fark ettim de normal at44 long lw lerde gezle arpacık yok diye biliyorum .s sonradan mı eklendi acaba??
-
güç olarak mod 125 daha güçlüdür 1500 fps yazısı 16 grainle imkansız cemal arkadaşıma katılıyorum.. you tube de crono testleri olması gerekiyor oradan izleyip kesin bilgileri elde edebilirsiniz
-
bu makinadan bende istiyorummmm =)
-
Saplayamıyorsan ayak yap.
+1 -
Çok tşk ederim. Tecrübesi olan başka arkadaşlar da varsa ve yazarlarsa sevinirim. Silikon gres yağı sürmekte fayda var mı acaba?
hiç denemedim bilgim yok =)
rica eder ve iyi atışlar dilerim -
S.a. Kardeş grupmanın çok başarılı tahribatta baya iyi uzun zamandır pcp araştırıyorum niyetim hatsanın pcplerinden birini almaktı ama okadar cok hatsanları yerden yere vuran varki vazgeçtim.ama.bu paylasımını görünce yine hatsan almaya karar verdim sayende bütçemi delmeden bi pcp sahibi olucam galiba. Bu işe en çok oğlum sevinecek iyi denen silahların fiyatı yüksek olduğu için hobimizi erteliyorduk. Sana teşekkür ediyor ve çıkardığın işten dolayı tebrik ediyorum
şüpheniz olmasın parasını fazlasiyla hak eden bir tufektir. acemi nickli bir abimiz var isterseniz forumun uyeler listesinden bulabilir ve yais oladugu msjlara bakabilirsiniz. 50m 100m 200m 250m hepsi mevcut =) -
abi 12gr co2 li silah kullandiysaniz tupu cikarirken icinde ki basinca gore tissss diye hava bosaliyor. tup yeni takilmis ve.cikarilcak olursa bu tisss uzun surer sadece ama herhangi bir zarari olmaz. fakat 88 gr olanlarda bunu ev icinde yapmayin ortalik co2 kokar =) ve dolu kalmasi bir sure sonra contaya zarar verebilir. tavsiyem bitmeden o sekilde birakmayin biraksaniz bile ertesi gun atis yapin bitirin. boylelikle uzun omurlu kullanirsiniz. yoksa dolu birakip bir hafta sonra kullanmaya calissaniz ve bunu surekli tekrarlarsaniz illaki conta da sikinti yapar =) cok bir zarari da olmayabilir ama dedigim gibi atis yapin bitirin. zaten bi tuple 300 tane atarsiniz ativerin gitsin =)
-
hardener sertleştiricii ilahi mete delik deşik etmişsin
grupmanlarda güzelmiş eline sağlık =))
-
bu biraz da şans işidir kardeşim. En sağlam yıllarca rahat kullanacağın silahlardan biri de dianadır. benim diana mod 460 silahım aynı sorundan iki kez servis gördü ücretsiz yaptılar gönderdiler. dün alperen962 kardeşimizle birlikte dürbün ayarlarken yine aynı sorun oldu. yine göndereceğim .
adamlar peşinen "yine olursa yine aynı kodlu , aynı numaralı parçayı takıp göndermek zorundayız, yine olursa her seferinde aynı işlemi uygulamak zorundayız" dediler.bu iş şans işi
abi napıcan işte dediğin gibi şans işi bide tüfeğin benim elimde ikinci kez bozulması benim canımı sıktı ya =(
-
yok daha neler
bu jet bizim bildiğim jet pelletler demi baya şaşırtıcı oldu bu vay be =)
-
vee böylelikle Osman abi günü kurtardı =)
-
dürbün tüfekle birlikte geldiği için komple değiştirmek zorunda kalmıştır onu da firmaya göndermiştir fakat sakin dampasiz kullanmayın..